Yeni Sunucu
Yeni Sunucu
yeni sunucunun açılma zamanı geldi geçti artık açılması gerekli fazla uzatmaya gerek yok zaten ikv yi düzenli takip eden bütün oyuncuların aklında olan bir şey yeni sunucu öbür sunuculardan aktrma vb bir şey olmucak eski bütün oyuncular oyuna döner yönetim konuya bakma gereği bile duymıcağı için özene özene yazmadım direk aklımdan geçeni yazdım
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Yeni Sunucu
Elde olan sunucular oyuncu sayısının azlığına rağmen lagdan geçilmiyorkrn yeni bir sunucu açmanın kime ne gibi bir yararı olabilir ? Tek çare sunucu birleştirme
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
sunucu birleştirme olmasıyla ne gibi bi beklentin var 5 kişiyle lag oluyorken o 5 kişiyi 15 kişi yapıp oyunumu durdurmaya çalşıyon mantıklı konuşta konu senin gibiler yüzünden ççöpe gitmesin sunucular birleşse bile 2 3 gün savaş olur 4. gün herkes sıkılır ve daha az girer oyuna oysa yeni sunucu demek herşey 0 kimsede para item vb durum yok tamamen mücadeleye dönük bi oyun olur
- Bleyd
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Hala yeni sunucu açılacagına inanıyormusun oyun ileriye gidiyor geriye dönmez. şimdiden başlıyacaksan başla, yoksa daha çok beklersin yeni sunucuyu...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bence 1 Sunucu Yetmez 5*6 Tane Daha Açılmalı ...