Fark etmez bende Macbook Var.
Xenotim Canavarı
Re: Xenotim Canavarı
Fark etmez bende Macbook Var.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Resme bakarsan parada bir değişiklik yok. Gözlerini veya nerenle bakıyorsan oranı kontrol ettirmeni öneririm. Ayrıca bana fakir diyen ilk kişisin güldürdün beni komik çocuk seni :lol: İmzamdaki isme bakarsın bi ara.
MuratABİ kullanıcı adından da anlaşıldığı üzere yaş biraz küçük. abi bey king tarzı isimlerin sahipleri hep böyle.
Bir de imzandaki şu yazıyı çok beğendim ama seni anlatmıyor. Sanırım o da özendiğin bir başkası için yazılmış
Bol photoshoplu forumlar. Kal sağlıcakla :ugeek:MuratABI yazdı:Efendiliğimi, Korkaklık Sananlar...İstedikleri zaman Meydan okuyabilirler.
Yaşım 24 . İmzamdakini test etmek istersen Beyazköşke beklerim. şakayı başka birşeye çevirmenin anlamı yok. kimseyede abilik taslamadım.bordo yazdı:Resme bakarsan parada bir değişiklik yok. Gözlerini veya nerenle bakıyorsan oranı kontrol ettirmeni öneririm. Ayrıca bana fakir diyen ilk kişisin güldürdün beni komik çocuk seni :lol: İmzamdaki isme bakarsın bi ara.
MuratABİ kullanıcı adından da anlaşıldığı üzere yaş biraz küçük. abi bey king tarzı isimlerin sahipleri hep böyle.
Bir de imzandaki şu yazıyı çok beğendim ama seni anlatmıyor. Sanırım o da özendiğin bir başkası için yazılmış
Bol photoshoplu forumlar. Kal sağlıcakla :ugeek:MuratABI yazdı:Efendiliğimi, Korkaklık Sananlar...İstedikleri zaman Meydan okuyabilirler.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- GoVeRNoR
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Bu da bizden olsun Anka'dan selamlar
Not: fotoshop diyen arkadaşlar için kanıtlayabilirse fotoğrafta ki hepsi onun olur 
Jester - Governor

Jester - Governor

GoVeRNoR - Kuklacı
GoVeRNoR - Anka
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
"Kasa çarının" dolmuş olması bu demek olsa gerek.
Burdan yönetime sesleniyorum :
- Yönetiiiiim,yönetiiiim
- Yeni güncellemede kasaya 3. bölmenin eklenmesini ayrıca yeni kasa çarı oluşturabilmek için 4 karakter sınırının artırılmasını talep ediyorum. Bizle tek ilgilenen GM LatveriA duy sesimizi
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Resmin fotoshop oldugunu ilk ben söylüyorum. Çünku asa'da bir gariplik var.
Allahım resmin fotoshop oldugu insallah ortaya cikar. Boylece butun xenotimler benim olur.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Kasayı ve çantayı doldursanız bile toplamda 88civarı xenotim yapar bunlarla 2 tane 3. derece tılsım üretilmez bile abartılıcak bir meblağ değil bence.