İzamlllysufzzz 'un Günlügü Teşkilat ..

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İzamlllysufzzz 'un Günlügü Teşkilat ..

Mesaj gönderen yusufmumcu61 »

Selamun Aleyküm.. bugün sabah erkenden kalktm dersim 10 daydı biraz oynadık arkadasım ''boraes '' in yan hesabı ile kloro kasmaya calıstık önce grup bendeydi taktik degistirelim dedim grubu o kurdu ve sonra düstü :)
Resim

Toplu alan güzel bi insana 12 yesil elmas ve 12 sinek mantarını 6m ye sattık güzel oldu :)
Resim

4m ye menekse aldık yatırımlara aynen devam
Resim

5 yoncayı 10m ye sattık
Resim

5yonca + 2 ganodermayı 18.5 m ye aldık yatırıma devam :)
Resim

8 sinek mantarı aldık
Resim

menekseyi 4.5 a ganoyu x2 11 m ye sattık :)
Resim
Resim

Ganoyu 5m ye isteyen sevgili arkadasım :) eline düserkeneee :D
Resim

Hesabı üstüne yapayım :D bence iyiydi asdasdsadasd :D
Resim

Vezirx son yoncam dedi kıramadm 2m ye sattım :)
Resim

Yine bb ya her türlü bb atılır :D
Resim

Gün sonu :)
Resim

Hadi selametle kendinize iyi bakın Allah yar ve yardımcımız olsun :) Hayırlı geceler...)
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bugün isler kesattı pek oynayamadmı zaten 1-2 saat durdum cemberliye parayla girmek icin ugrastım 2 kisi buldum klana yazınca pm ler pek ic acıcı gelmeyince giremdim riske . bende garanti kenana girdim :D yarıda kaldık sifa cıktı sifa bulamadık sonrada :D
Resim

baskada bise yok :D harbi bise yapmamısım bugün kendinize iyi bakın Selametle ... )
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Öncelikle trabzondan heerkese saygı ve sevgilerimi yolluyorum :) bugünüm küçük yatırımımla basladı annemin yemeğe yaptığı sert çağrıyla bitti.:D

Baya dolandım meran gano menekse hidro saf altın liderlik yesil elmas aradım .
Arama listem baya kalabalık sadece meran liderlik ve hidrojen 53 55 m arası bise tutacak gerisi en fazla 15 m tutar neyse

Kendi para rekorumu tekrar aştım veee paramı 32.9 milyın dalırs a çıkarttım :D Hemdeeee yan hesaplardaki paralar hariç ( zaten yan hesaplarda pek para yok :D )

Rekorumuzda hemen dusus oldu *4 yesil elmas aldık 400 bin liraya piyasa normallerinden aldık *5 alcaktıkta oyundan cıkmak durumundaydım sabah 5 de kalkabilirsem bakabilirim tekrar ama klorotoksin kasarım büyük ihtimal :)

Hadi kendinize iyi bakın hayırlı geceler :) Selametle....)
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Dün pek giremedim holde biraz kastım.Ama bugün bakın neler yaptım yorumsuz atacam bazılarını cok foto var :D
+ lama sitemi getirdim + normal (hatta ucuz), ++ iyi ,++daha iyi ,+++daha daha iyi ,++++ çok iyi ,++++++ ooo süper,
+++++++ RAMPAGE mutlulugu :D

4 yoncayı 10m ye sattık :D +
Resim
9 niobyumu 2m ye sattık bu iyi oldu ++++
Resim
alex 1.5 bu da iyi ticaret +++
Resim
2 hidroya 6.5 m ye aldık +++++
Resim
x7 yesil elmasa 700 bin verdik. ++
Resim
1 saf altına 1m :D +++++
Resim
1 Koni cicegi + 2 hidro 8m :D hidrolardan 1m kar yapmıs olduk +++++
Resim
7 yesil elması 2.1m ye sattık ++++
Resim
4 alexi 5m ye sattık +++
Resim

Kenana attık mükemmel bi insanla tanıstık buda aramızda ki komik muhabbet .D
Resim
8 yoncayı 22m ye sattık yani iyi sayılır ama artık tıkla üret asaya döndügümün resmidir bu para gördügünüz gibi 75m
++
Resim
Arkadası fedaiden kurtarırkeneee bb15 dedik ltüfen acılırsanız :D
Resim
Hayvan icadı solucan kolye düstü kenanda 20m dediler 10 m dediler 5m dediler . Ama agzımdan cıkan tamam sözü beni bagladı satmak zorunda kaldım bide bana yardımı dokunmus biriydi neyse güzel oldu :D
Resim
VEEE artık rekorumuz 80m seviyesi asıldı hedef 81 m :D
Resim
Kusura bakmayın cok ticaret dolu oldu ama artık oyunda ticaret agırlıklı oynucam :)Kendinize iyi bakın dualarınızı esirgemeyin Çooook sağolun :) Selametle....
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Dikkat ettimde bugün sattıgımız itemler x13 yonca x5 alex gerisi pek önemli degil zaten 40-45 m degerinde 32m le basladık para suan 80m .. hayvan solucan kolyeyi 5 e sattık yani bugün bi 3-4 mlik kar yapmıs olduk :D cok degilmis aslında ama artık sermaye arttı xeno isine girebilirm 15 taneyi toptan almaya calısıyorum 70 e falan tanesi 5mden rahat gidiyo gibi suan :)

Neyse bugün cok oynadım oyunu sabah aksama kadar burdaydm nerdeyse yarın ders calısmam lazım 1 saat hak veriyorum kendime hafta ici hic giremicem persembe sınav var :) Kendinize iyi bakın selametle :)
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Yorumsuz ticaretlerim :D Bugün enis sentürk adlı kardesimle hesabı ortak kullanmaya karar verdik arkadas oyunu kirletenlerin hırsızların magduru kendisine burdan hooosgeldin diyorum :)
+++
Resim
++++
Resim
+++
Resim
++ (+lama sistemimi unutmadınız dimi sevgi pıtırcıklarım :)))))
Resim
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Artık günlükleri aksam degil sabah yazmaya karar verdim bugün cook fena seyler oldu sabahı bekleyin... (reklamcı oldum cıktım :))))
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Dün sabah oyuna gırgırına girdim ve baya kp kastık :) baya dedigim 90 ama gücsüz oldugum icin pek kasamıyorum 490 oldu
Resim

x2 hidro alırken 6.5 m ye ++
Resim

VEEEEE hayatımda iiilk defa sancak etkinlige girerken ve ilkdefa herhangibi etklinlikten hediye kazanırken o kadar heycanlıydımki :))))
Resim

Gruptaki sifa bi anda afk oldu bizde o arada sifasızlıktan tak tak öldük ama lodosda saglam adamlar vardı :) Eyüpdayı CUTAN gibi öyle yendik veee 2.xeno yu da aldık :))
Resim
Resim

Hemen xenoyu +1.5 m yi 2 hidro ile takas ettik yine 6.5 mye geldi ama olsun yine iyi ticaret +++
Resim

Sonrada Enis Sentürk arkadasım 3.5mye hidro x4 alexi 4m x1 yoncayı 2m ye almıs bakalım hayırlısı olsun :) Kendinize iyi bakın dualarınızı esirgemeyin :)) Selametle...
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ne hevesle giriyorum oyuna ve karsılastıgım durum :/ hesabım soyulmus neyseki satılamayacak itemleri cöpe atmamıs bırakmıs ya ben adamın hesabını caldılar diye adamla hesabımı paylasıyorum hesabımı calıyo ya :/ calması icin bi sebep yokki hesabıma ortak alıyorum onu ama o calıyo yapabilecegim bisey varmı bilmiyorum ama oyuna devam edecem belki burdan ödülü kazanırdm da bi asa m olur zaten asa basmaya ugrasıyodum :/
Resim
Resim
Resim

of ya neyse hayırlısı olsun diyorum acaba yapılabilecek bise varmıdır? Ne bileyim son ticaret yaptıgım kisi falan .
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

kendim ettim kendim buldum yapacak bise yok facedeki konusmalarımızı da atıp hayatımızı yeni bir sayfa acıyoruz giden gitti.
Resim
Resim
Resim

Allah hidayet versin cümlemize ben hakkımı helal ediyorum belki bayram etkinliklerinde tılsım alırım belki burdan kıyamet günlügü etkinligi kazanırım hayat devam ediyo sonucta :)
Kazanamasamda sorun degil o kadar güzel dostluklar edindim ki burada zaten seneye de pek giremicem tıp 3.sınıfta dahada zorlasıyo . Neyse gelelelim söze yarın ilk teorik sınavım var dualarınızı bekliyorum selametle ... :)

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön