Babilon- zar meselesiymiş . (Lawless)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Lawlessnes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Babilon- zar meselesiymiş . (Lawless)

Mesaj gönderen Lawlessnes »

Mrb arkadaşlar;
Ben anıl baya eskilerin Lawless adlı şifacıyım .. neyse bugün arkadasımla sohbet halindeyken biri özelime neden zarda kaybettiğin parayı vermedin diye yazı yazdı bende o anda pm trafigindeydm yazan kişiyi arkadaslara ekledm bi sn diyip dier arkadaslarıma işimin oldugunu yazıp ona ne zarı kardeşim diye yazdım ...
Sora Redline ile zar atıp para kaybettiğimi ve ona parasını vermediğimi söyledi..
ben reel hayatta dair kumar oynamadım ortaya idda koymamısım oyunda iddalasacam kumar oynuyacam ve kaybedersem hak yiyecem yok daha neler :) .. bana baya ütopik geldi neyse.. bu durumda en dogrusu redlini bulup ona sormaktı klana yazdım Redline nickli kulanıcıya ulastım fakat tek sıkıntı adamın charı susluymus kasa charına girip meteor kasada aramızda bir takım konusmalar geçti...
aslında foto atmıyacaktım konu acıklıga kavusmustu fakat klanda halen hakkımda atıp tutan oldugu için yazma geregi hissettim arkadaslar lafı daha fazla uzatmıyacam sadece fotoları atacagım ..
Resim
Resim
Resim
Resim

Bunlar benle parasını caldıgımı idda edilen şahısla aramızda geçen konusmalar. Buyrun okuyun ..

“Genel Sohbet” sayfasına dön