Suç duyurusu!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Suç duyurusu!

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

mobilsorun yazdı:Son model lüks bir araba ile gıçı gırık iki üç tılsımı karşılaştırdınız ya helal olsun size.
Asıl konuyu bu şekil de anlamana helal olsun kardeşim ;)
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

kordugum yazdı:
Herakles yazdı: Kordugum. Tılsımları beraber bastığımız fikrine nasıl kapıldın? Kıyamet günlüklerini takip eden arkadaşlar neyi nasıl ürettiğimi bilirler. Daha bir şey bilmeden buraya bu denli şeyler yazman saçma. Tılsımları nasıl ürettiğimi merak ediyor isen kıyamet günlüklerine bakabilirsin.
Aynı şey benimde başıma gelse bende söylemezdim :D.Sizin gibilerde bizim sunucudada var aslanım her işiniz menfaat,sende menfaatin olmadan tılsımı nasıl veriyorsun yeme bizi

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Konuyu açan arkadaşın böyle bir durum karşısında en doğru ve gerekli olanı yapmış. Başka türlü bu hırsızlıklar engellenemez. Tılsımların reel değerini biliyor bir çok kişi.. Hırsızlığı yapan kişinin sicilinde kara leke olması hayatı boyunca yapacağı herşeye engel olacaktır.

Unutmayın atasözümüzü ;
"Yılanın başını küçükken ezeceksin"
Resim
TUGAYBABACAN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TUGAYBABACAN »

Mağdur olan sensin fakat zorla yada çalındığı ait delil yada belge lazım varsa delil in kazanırsınız Madi ve manevi olarak fakat yoksa eğer kendi verdi bana derse delil yoksa sana tazminat davası aca bilir bunuda dikkate al tlf numarasından konuştum diyorsun o tür konuşmalar içeren sözler veriyorum sana aldım şunu verdim şu kaldı para bukadar gibi konuşmalar içeren tlf kayıtları varsa kazanma Şansın var yoksa hiç bi hak talep edemezsin ve sana tazminat davası aca bilir bilgine.
TUGAY BABACAN
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

TUGAYBABACAN yazdı:Mağdur olan sensin fakat zorla yada çalındığı ait delil yada belge lazım varsa delil in kazanırsınız Madi ve manevi olarak fakat yoksa eğer kendi verdi bana derse delil yoksa sana tazminat davası aca bilir bunuda dikkate al tlf numarasından konuştum diyorsun o tür konuşmalar içeren sözler veriyorum sana aldım şunu verdim şu kaldı para bukadar gibi konuşmalar içeren tlf kayıtları varsa kazanma Şansın var yoksa hiç bi hak talep edemezsin ve sana tazminat davası aca bilir bilgine.
Fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler. Delilleri Siber Suçlar bölümündeki kişiler TTNET(Sobee) ile iletişime geçerek alacaklar. Tılsımı ben vermedim. Kendisi karakterime geçip kendisi aktarmış. Hangi bilgisayardan hangi ip adresi ile aktarıldığı rahatça tespit edilebilir. Avukat'a "fotoğraf vb. şeyler lazım mı" diye sorduğumda Siber Suçlar Bölümü'nün gerekli bilgileri toplayacağını belirtti.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Shizune
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kardes

Mesaj gönderen Shizune »

itemler için geçmiş olsun demekten başka seçenek yok malesef ..
Durum şöyle ki; karşı tarafın sana yönelttiği şifre paylaşımını kabul etmen ve söylemen sözlü anlaşma sayılır ve nasılki yazılı anlaşmalar hukukta gerçekliğini(yeterliliğini) taşıyorsa sözlü anlaşmalarda da bu kural geçerlidir.
Yani senin ona şifreni vermiş olman bir nevi kullanım hakkını bu kişiye devrettiğin anlamına da gelir.
Anayasada geçene göre, 2. şahıs,mülkün asıl sahibinden icazet aldığı halde,sahibinden habersiz mülke zarar verir,satar veya ortadan kaldırırsa bu kişiye dava açılıp şikayetçi olunabilir.Fakat kötü kısmı da şu; şifreni bu kişiye kendi iradenle verdiğin için çalınan malzemelerini geri alma gibi bir imkanın yok.
Bunuda geçtim ülkemizdeki adalet sisteminde normal hırsızlık bile(araba hırsızlığı gibi vb.) uzun bir zamanda(aylarca) yargılanıyor ve sonucunu hafif ceza veya kamu hizmetiyle atlatıyor.Senin işin zor. Tekrar geçmiş olsun.
Meran'ın benzersiz Zehir Gazabı..

Meran - The Cursed Priests Wars (Korku-Gerilim)
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Ttaymmm yazdı:
kordugum yazdı:
Herakles yazdı: Kordugum. Tılsımları beraber bastığımız fikrine nasıl kapıldın? Kıyamet günlüklerini takip eden arkadaşlar neyi nasıl ürettiğimi bilirler. Daha bir şey bilmeden buraya bu denli şeyler yazman saçma. Tılsımları nasıl ürettiğimi merak ediyor isen kıyamet günlüklerine bakabilirsin.
Aynı şey benimde başıma gelse bende söylemezdim :D.Sizin gibilerde bizim sunucudada var aslanım her işiniz menfaat,sende menfaatin olmadan tılsımı nasıl veriyorsun yeme bizi
Ağzımı açtırma gece gece adam savcılığa gjtmiş fotoğrafını atmış. Milletin derdi sizimi gerdi anlamadım ki...
Buyur birlikte açalım ağzınızı bana diyorsun adamın tuttuğu avukat sen misin ?
BunudaBanlayin yazdı:
kordugum yazdı:

Resim
Hırsızı savunan yine bir hırsız eöden ekmegini alamıyınca ankaya kaçtığını herkes biliyor aslanım liseli diyor bebe :D

Ayrıca konuyu neden açıyorsunki buraya savcılıga gittiysen gittin arkadaşını mı korkutmaya çalışıyon nasıl bir kafanız var
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Celikbey »

Arkadaşım geçmiş olsun ama bunun içinde yargı meşgul edilir mi binlerce önemli dava bu ve buna benzer saçma sapan davalar yüzünden ileri tarihlere erteleniyor yazık gerçekten....
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Celikbey yazdı:Arkadaşım geçmiş olsun ama bunun içinde yargı meşgul edilir mi binlerce önemli dava bu ve buna benzer saçma sapan davalar yüzünden ileri tarihlere erteleniyor yazık gerçekten....
Arkadaşım Siber Suçlar bölümü bu yüzden mevcut. Bilgisayar yahut sanal alem üzerinden herhangi bir konuda mağdur edilenler bu bölümden şikayetlerini yapabiliyorlar. Kısacası Emniyette şikayetini yapmak için bölümler oluşturulmuş. Bende bunun doğrultusunda şikayetimi yaptım. Adamların işi gücü bu. Kimseyi boş yere meşgülde etmiyorum.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

TUGAYBABACAN yazdı:Mağdur olan sensin fakat zorla yada çalındığı ait delil yada belge lazım varsa delil in kazanırsınız Madi ve manevi olarak fakat yoksa eğer kendi verdi bana derse delil yoksa sana tazminat davası aca bilir bunuda dikkate al tlf numarasından konuştum diyorsun o tür konuşmalar içeren sözler veriyorum sana aldım şunu verdim şu kaldı para bukadar gibi konuşmalar içeren tlf kayıtları varsa kazanma Şansın var yoksa hiç bi hak talep edemezsin ve sana tazminat davası aca bilir bilgine.

IP tespiti denilen bir olay var :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön