ghost yazdı:Sanırım Ankara buluşmasında görüşmüştük.
Gerçek hayatında başarılar dilerim. Güle güle nzabulam.
Teşekkürlerimi sunarım hocam.Kendinize cok iyi bakın Allah'a emanet olun.
ghost yazdı:Sanırım Ankara buluşmasında görüşmüştük.
Gerçek hayatında başarılar dilerim. Güle güle nzabulam.
xRapismylife yazdı:Selametle Can dostum, Kardeşim, Dert ortağım... IKV oynayışını biz ise gaffarda Fevzi shenlerle tank olduğun zamanı özluyecegiz. Fazla diyecek birşey bulamıyorum fakat varligimizi hisset diye yazma beyanında bulundum. Bu bir sadece oyundur biz ise bir dost. En kısa zamanda Istanbul'a gelmen ümidiyle yolun açık olsun. ALLAH'a emanetsin kardeşim.
Unutmaki IKV oyuncu değil bir çevik büyücüsünü kaybetti
Tanındık isimler tek tek gidiyor.hakan6767 yazdı:Yaşam sürprizlerle dolu. Her an herşeye vedalaşmak zorunda olduğumuzu bilerek yaşamanın güvensizliği ile gerçekliği arasında sıkışmadan yaşamak gerçekten büyük başarı...
Ben acılarıma hiç veda etmek istemem. Çünkü acıların beni gerçekten çok daha güçlendirdiğine inanırım. Öyle de olur. ‘Bu da geçecek’ diyebilmek için acılarımdan destek alırım. Acılarımdan edindiğim deneyimler bana çok şey katar. Birşeylere ya da birilerine veda etmek zorunda olduğum zamanda acılarıma tutunurum. Acılarımdan güç alırım.
Birşeylere veda etmek insanın kabini de kırar. Hem de tarif edilmesi çok zor bir şekilde.Veda etme anı gelince veda etmek zorunda olduklarınızla yüzleşmekten kendinizi alıkoyamazsınız. ‘Kırık kalpler durağında inecek var’ demekte nafiledir artık. Çünkü vedalaşmak zorunda olduklarınız karşısında çaresiz hissedersiniz kendinizi.Ama gitmek ya da göndermek vakti geldiğinde hoşçakal demek zorundasınızdır artık.
Herşeyin bir sonu olduğu ve veda etmek zorunda olduğumuz gibi bu yazınında sonuna geldik. Umarım yaşamda veda etmek zorunda olduklarınız karşısında güçsüz düşmezsiniz...
Bir kez daha sizlerle paylaştıklarımı okuduğunuz için gözlerinize sağlık.
Hoşça kalın. Mutlu kalın. Bu arada unutmayın her hoşça kal bir merhabadır aslında!
NZABULAM-Kozlulu.
ReHaBeT yazdı:Tanındık isimler tek tek gidiyor.hakan6767 yazdı:Yaşam sürprizlerle dolu. Her an herşeye vedalaşmak zorunda olduğumuzu bilerek yaşamanın güvensizliği ile gerçekliği arasında sıkışmadan yaşamak gerçekten büyük başarı...
Ben acılarıma hiç veda etmek istemem. Çünkü acıların beni gerçekten çok daha güçlendirdiğine inanırım. Öyle de olur. ‘Bu da geçecek’ diyebilmek için acılarımdan destek alırım. Acılarımdan edindiğim deneyimler bana çok şey katar. Birşeylere ya da birilerine veda etmek zorunda olduğum zamanda acılarıma tutunurum. Acılarımdan güç alırım.
Birşeylere veda etmek insanın kabini de kırar. Hem de tarif edilmesi çok zor bir şekilde.Veda etme anı gelince veda etmek zorunda olduklarınızla yüzleşmekten kendinizi alıkoyamazsınız. ‘Kırık kalpler durağında inecek var’ demekte nafiledir artık. Çünkü vedalaşmak zorunda olduklarınız karşısında çaresiz hissedersiniz kendinizi.Ama gitmek ya da göndermek vakti geldiğinde hoşçakal demek zorundasınızdır artık.
Herşeyin bir sonu olduğu ve veda etmek zorunda olduğumuz gibi bu yazınında sonuna geldik. Umarım yaşamda veda etmek zorunda olduklarınız karşısında güçsüz düşmezsiniz...
Bir kez daha sizlerle paylaştıklarımı okuduğunuz için gözlerinize sağlık.
Hoşça kalın. Mutlu kalın. Bu arada unutmayın her hoşça kal bir merhabadır aslında!
NZABULAM-Kozlulu.Kimisi sessizce aramızdan ayrılıyor, kimisi burukluk içinde...
Sıra bana ne zaman gelecek diye düşünmüyor değilim doğrusu.
Hatrı sayılır oyuncu kitlesi çok azaldı.
Yolun açık olsun Nightbird, seni kovaladığım günleri unutmayacağım.![]()