Raiders of Anatolia & Yakamozx & Şahx Kuklacı İsmet Kesimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Raiders of Anatolia & Yakamozx & Şahx Kuklacı İsmet Kesimi

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Tebrik ediyorum iyi kesmişsiniz ;) ;)
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Öncelikle tekrar tebrik ediyorum
Fakat hala ismeti kesmenin zor olduğunu düşünen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Demişsinizki önce tüccarı kesmek gerekiyor bende diyorumki ne alakası var tüccarla.
İsmeti kesmek için büyücüyle uzaktan kale dışını çekiyorsunuz 4 tane muhafız geliyormuş onu anlatıyorsunuz.
Arz kalenin girişinde daha 6 tane muhafız kesmemiz gerekiyor.
Lodos muhafızları güclü diyorsunuz hiç lodos olup arz muhafızlarına saldırdınızmı ? Zehir hasarı çok daha etki artı anında kitliyorlar hareket edilmiyor. Asit hasarı zehir kadar etkili olmuyor.

Bir kerede lodosların handanı kestiği gibi sizde ismeti kalenin içerisinde kesin biz ozaman alkışlıyalım.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Tebrik edenlere tekrar teşekkür ederim.
AmisosEmmi yazdı:Demekki tarihe bak öylemi :D yaw önce sen bak bana ne diyosun :D
28 Arl 2009 12:01 bu tarihlerde bir büyücü muhafızmı kesiyordu?
Anca kendinizi övün durun siz.
Ben bir Lodos olarak bu yorumu yapıyorum.
En iyisi yapılmış daha iyisini yapınca konuşursunuz :D
Laf söylerken önce karşındaki kim diye bir bak mesaj sayısına aldanma.
[/color]
Tarihi kendin söylüyorsun ve hala güncelleme daha önce yapıldı diyorsun :) Bi güncellemelerin tarihlerini incele istersen ;)
Ne diyor Handan Hanım; "Çok okumak lazım çok..."

FreedommakeR yazdı:Öncelikle tekrar tebrik ediyorum
Fakat hala ismeti kesmenin zor olduğunu düşünen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Demişsinizki önce tüccarı kesmek gerekiyor bende diyorumki ne alakası var tüccarla.
İsmeti kesmek için büyücüyle uzaktan kale dışını çekiyorsunuz 4 tane muhafız geliyormuş onu anlatıyorsunuz.
Arz kalenin girişinde daha 6 tane muhafız kesmemiz gerekiyor.
Lodos muhafızları güclü diyorsunuz hiç lodos olup arz muhafızlarına saldırdınızmı ? Zehir hasarı çok daha etki artı anında kitliyorlar hareket edilmiyor. Asit hasarı zehir kadar etkili olmuyor.

Bir kerede lodosların handanı kestiği gibi sizde ismeti kalenin içerisinde kesin biz ozaman alkışlıyalım.
Öncelikle bende teşekkür ediyorum.
İsmeti kesmek son güncellemeyle zorlaştı bunu biliyorsunuzdur umarım ve tüccar kesmeden ismeti kesmek imkansız. Tüccar ismete can basıyor ;) Karakürkteki şamanlar gibi.
Bende eski bir lodostum arz muhafızlarının gücünü çok iyi bilirim ;) Dediğiniz kilitleme olayınıda lodos muhafızları asit saldırısıyla yapıyor zaten :)
Kalenin içerisinde kesmedik ama kestikten sonra kalenin içerisinede girdik ;)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Öncelikle bende teşekkür ediyorum.
İsmeti kesmek son güncellemeyle zorlaştı bunu biliyorsunuzdur umarım ve tüccar kesmeden ismeti kesmek imkansız. Tüccar ismete can basıyor ;) Karakürkteki şamanlar gibi.
Bende eski bir lodostum arz muhafızlarının gücünü çok iyi bilirim ;) Dediğiniz kilitleme olayınıda lodos muhafızları asit saldırısıyla yapıyor zaten :)
Kalenin içerisinde kesmedik ama kestikten sonra kalenin içerisinede girdik ;)

İyiForumlar...

tamamda tüccar a kaç vere vurdunuz merak ediyorum ??
Yeni günceleme ne olur bilemem ama lodos kalesi genel olarak büyük bi sorun. Eski bi lodos olarak biliyosundur eminönünde ölüpte lodos kaleye örs yapma girdinmi hiç ?? Kale kullanışsız içeri girmek lodos için bile dert bi arzın girmesi mümkün değil ama ismet dışarı çıkıyor sorun bu =)
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

devam devam sadece kendinizi düşürür bunlar kimse yokken gizlilik için bi tarafınızı yırtarken pardon ama :D sonra gizlice kaleye giriyosunuz yavaş yavaş hemde kuklacıda ahahaa :D qelin teşkilata biz varız kardeşim biz kestirmeyiz bi kere ister 3 de ister 23 de gelin valla pek tınlamaz ama kuklacıda kimse yokken kesmek kolay tbrk etmiyorum yazık diyorum :lol:
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Prince yazdı:devam devam sadece kendinizi düşürür bunlar kimse yokken gizlilik için bi tarafınızı yırtarken pardon ama :D sonra gizlice kaleye giriyosunuz yavaş yavaş hemde kuklacıda ahahaa :D qelin teşkilata biz varız kardeşim biz kestirmeyiz bi kere ister 3 de ister 23 de gelin valla pek tınlamaz ama kuklacıda kimse yokken kesmek kolay tbrk etmiyorum yazık diyorum :lol:
Kalenizi koruyamıyorsanız o bizim yazıklığımız değil sizlerin acizliğidir. gece 11 de kalenin arkasında ve eminönnüde 30 kadar arzın hareket ettiğin görüp anlamayacak durumdaysanız bu bizim sorunumuz değildir. Ki bir gece sonra lodoslar 12'de gelmiş ama geldikleri gibi geri dönmüşlerdir.

Sunucunuz "teşkilat" biz ise kesimi kuklacıda gerçekleştirdik. Sunucuların arasındaki farkı göremiyorsanız diyebileceğim birşey yok.

Sizim gibi "Saat geçti ve kale boştu" diyenlere şu cevabı veriyorum;

Biz günlerce iksir materyali aradık anlamadınız, kalenize geldik inceleme yaptık anlamadınız, eminönünde ordu gibi gezdik anlamadınız, kesimden önce gece geldik ismeti çektik eminönünde gezdik yine anlamadınız. Gelmeden önce lodos klanına girip şu gün şu saatte gelicez hazır olunmu deseydik ?

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Chuyounng
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Chuyounng »

Teşkilattayım ama arkadaşlara katılıyorum.Ayrıca anlatsana şu kısa ve pratik yolları kesecekleri olursa akıllarında bulunsun çok biliyorsunuz ya siz :)
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Öncelikle burada önemle üzerinde durulan konu birlik olunduğunda ve istenildiğinde neler yapılabileceğini + RoA loncasının gücünün bir kez daha gösterilmiş olmasıdır. Sayıdan bahsedilmiş gelen adamlara aaa sayı çok gelmeyin mi diyecelim ? Eee arkadaşım 10 kişi sende kes sende konu aç 10 kişi kestim de ne var ki yani madem çok basit ;) Bizler o akşams adece ismet beyi kesmedik meteor sancak aldık tüm muhafızları kestik ismet beydede bütün muhafızları kestik + 3 kere yeşil hidrayı kestik görevi olanlara bu bir etkinlikti RoA günlerce araştırma yaptı iksir üretti emek sarfetti ve dostlarımızında katılımıyla güzel bir eğlence çıktı ortaya biz bunu övüyoruz bunu istiyoruz zaten RoA yı bilen biliyor seven seviyor hiç kimsed merak etmesin RoA geçmişte ne yol izlemişse gelecektede o yolda gidecektir. Ayrıca RoA yı eleştiren hakkında saçma sapan palavralar atan arkadaşlarada şu vereceğim linkteki konuya bir baksınlar bakalım kendileri zamanında en güçlü lonca sorusuna verdigi cevaba hangi loncayı yazmışlar ;) Kişisel çıkarlarınız için kimselerin hakkını yemeye çalışmayın ......

http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 399.0.html

En Güçlü Lonca: Roa

agame = emmi ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Chuyounng yazdı:Teşkilattayım ama arkadaşlara katılıyorum.Ayrıca anlatsana şu kısa ve pratik yolları kesecekleri olursa akıllarında bulunsun çok biliyorsunuz ya siz :)
Hahaha bide gidip biz keselim ne dersin zahmet olmasın ? :D Taktikleri söylesekte kesemessiniz zaten o ayrı bir konuda :D
Seninde dediğin gibi biz herşeyi biliyoruz ;)

Kfygfb'nin verdiği linkte durumu açıkça ortaya koyuyor :D :D :D :D
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen memphis »

kFygFb yazdı:Öncelikle burada önemle üzerinde durulan konu birlik olunduğunda ve istenildiğinde neler yapılabileceğini + RoA loncasının gücünün bir kez daha gösterilmiş olmasıdır. Sayıdan bahsedilmiş gelen adamlara aaa sayı çok gelmeyin mi diyecelim ? Eee arkadaşım 10 kişi sende kes sende konu aç 10 kişi kestim de ne var ki yani madem çok basit ;) Bizler o akşams adece ismet beyi kesmedik meteor sancak aldık tüm muhafızları kestik ismet beydede bütün muhafızları kestik + 3 kere yeşil hidrayı kestik görevi olanlara bu bir etkinlikti RoA günlerce araştırma yaptı iksir üretti emek sarfetti ve dostlarımızında katılımıyla güzel bir eğlence çıktı ortaya biz bunu övüyoruz bunu istiyoruz zaten RoA yı bilen biliyor seven seviyor hiç kimsed merak etmesin RoA geçmişte ne yol izlemişse gelecektede o yolda gidecektir. Ayrıca RoA yı eleştiren hakkında saçma sapan palavralar atan arkadaşlarada şu vereceğim linkteki konuya bir baksınlar bakalım kendileri zamanında en güçlü lonca sorusuna verdigi cevaba hangi loncayı yazmışlar ;) Kişisel çıkarlarınız için kimselerin hakkını yemeye çalışmayın ......

http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 399.0.html

En Güçlü Lonca: Roa

agame = emmi ;)
Ha bire RoA dan bahsetmişsin çok basit bir soru sorayım o zaman sana sen neden RoA ya katıldın?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön