Klan Savaşları Turnuvası

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Klan Savaşları Turnuvası

Mesaj gönderen SeRRuh »

Yanlış anlaşılmak istemem fakat kayıtları izlerken cidden kimin ne yaptığı belli olmuyor daha önce de dile getirmiştim sanırım kayıt yapan arkadaşın internetinde problem var. 5-10 saniyelik donmalar yaşanıyor. Keyifle izlemek için baktığımızda gerçekten keyif alamadığımı söyleyebilirim. Bu sıkıntıyı aşmak için alternatif bir yayıncı arkadaşımız yok mu ? önümüzdeki finalde kayıtların izlenebilir olması dileğimle bu konu üzerinde durulursa çok memnun oluruz.Kayıtları izleyen diğer arkadaşlar da bu konu hakkında fikirlerini yazarlarsa çok memnun oluruz.
iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Re: Klan Savaşları Turnuvası

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

SeRRuh yazdı:Yanlış anlaşılmak istemem fakat kayıtları izlerken cidden kimin ne yaptığı belli olmuyor daha önce de dile getirmiştim sanırım kayıt yapan arkadaşın internetinde problem var. 5-10 saniyelik donmalar yaşanıyor. Keyifle izlemek için baktığımızda gerçekten keyif alamadığımı söyleyebilirim. Bu sıkıntıyı aşmak için alternatif bir yayıncı arkadaşımız yok mu ? önümüzdeki finalde kayıtların izlenebilir olması dileğimle bu konu üzerinde durulursa çok memnun oluruz.Kayıtları izleyen diğer arkadaşlar da bu konu hakkında fikirlerini yazarlarsa çok memnun oluruz.
iyi forumlar.
Kesinlikle katılıyorum.
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön