VİDEO ÇEKME PROGRAMLARI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

VİDEO ÇEKME PROGRAMLARI

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Selamlar,
Şu ana kadar video çekmek gibi bir huyum olmadı ancak bundan sonra çekmeyi düşünüyorum.
Seside kaydedebilen donmayan net görüntü verebilen video programlarından bildiklerini paylaşabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: VİDEO ÇEKME PROGRAMLARI

Mesaj gönderen osman5050 »

XxPEERLESSxX yazdı:Selamlar,
Şu ana kadar video çekmek gibi bir huyum olmadı ancak bundan sonra çekmeyi düşünüyorum.
Seside kaydedebilen donmayan net görüntü verebilen video programlarından bildiklerini paylaşabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
Fraps,Bandicam.Ama Fraps'ın full sürümü :)
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm;

Elbette ki bir çok önerisi olacaktır arkadaşların. Fakat benim kişisel önerim Camtasia Studio olacaktır. Hem kaydetme, hem de video üzerinde düzenleme yapma özellikleri ile muazzam bir programdır. Bir vakitler bana da bir kardeşim önermişti, kendisini buradan saygıyla anıyorum. :) Umarım işine yarar, sevgilerimle.
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Aleyküm selam,

Camtasia, kullanırken herhangi bir kasma problemi yaşadın mı ? Bende Fraps var fakat 5 6 kişinin arasında 15. saniyelerde can çekişiyor. Aslında düzgün bir program bulsam klan savaşları finalini videoya almak istiyorum anı olarak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını takip ediyor olacağım.
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

SeRRuh yazdı:Camtasia, kullanırken herhangi bir kasma problemi yaşadın mı ? Bende Fraps var fakat 5 6 kişinin arasında 15. saniyelerde can çekişiyor. Aslında düzgün bir program bulsam klan savaşları finalini videoya almak istiyorum anı olarak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını takip ediyor olacağım.
Hiçbir kasma, donma problemi yaşamadım. Elbette ki bunun sistem özellikleri ile de alakası var. 8 GB RAM, 2 GB NVIDIA GEFORCE GT-630M ve i5 özelliklerine sahip bir sistemim var. Çok rahat bir şekilde bu programı kullanarak video hazırlayabiliyorum. Diğer programlarda bu özellikler var mı bilmiyorum ama, bu programda video'yu çektikten sonra kalitesini düzenleme, arka fona müzik ekleme, video arasında resim ekleme, efekt ekleme gibi bir çok özelliği de kullanabiliyorsunuz. Kullanımı biraz karışıktır, zorlanan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Sevgilerimle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

BilgeTonyukuk yazdı: Hiçbir kasma, donma problemi yaşamadım. Elbette ki bunun sistem özellikleri ile de alakası var. 8 GB RAM, 2 GB NVIDIA GEFORCE GT-630M ve i5 özelliklerine sahip bir sistemim var. Çok rahat bir şekilde bu programı kullanarak video hazırlayabiliyorum. Diğer programlarda bu özellikler var mı bilmiyorum ama, bu programda video'yu çektikten sonra kalitesini düzenleme, arka fona müzik ekleme, video arasında resim ekleme, efekt ekleme gibi bir çok özelliği de kullanabiliyorsunuz. Kullanımı biraz karışıktır, zorlanan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Sevgilerimle.
Selamun Aleyküm.

Programı nereden temin edebileceğim ve nasıl kullanabileceğim hakkında boş bir vaktinizde bilgi verebilirseniz minnettar kalırım. İyi günler,hayırlı cumalar. Saygılar.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

İndirmek istediğiniz video kayıt programının sitesine girin , download kısmına tıklayın programın adı ve versiyonu yazar örneğin ;

bandicam v0.7857.57 gibi

isim ve versiyonu kopyala yapıştır yaparak google'a yapıştırıp sonuna kat.ph ekliyoruz. iyi torrent'ler =)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ttaymmm yazdı:Selamun Aleyküm.

Programı nereden temin edebileceğim ve nasıl kullanabileceğim hakkında boş bir vaktinizde bilgi verebilirseniz minnettar kalırım. İyi günler,hayırlı cumalar. Saygılar.
Aleyküm selam;

Herhangi bir siteden indirmemiştim, setup'ını ve satın alınmış halinin crack'ini bahsettiğim arkadaşım göndermişti bana. Nereden indirebileceğiniz, veya indirdikten sonra nasıl lisanslı hale getirebileceğiniz hakkında bir fikrim yok maalesef. Dilerseniz Google'dan bulup kendiniz indirebilirsiniz, ya da setup'ını ve crack dosyasını size skype gibi iletişim araçlarından gönderebilirim. Kullanım konusunda da her türlü yardımcı olurum dilediğiniz zaman. Sizlere de hayırlı cumalar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

BilgeTonyukuk yazdı:
Ttaymmm yazdı:Selamun Aleyküm.

Aleyküm selam;

Herhangi bir siteden indirmemiştim, setup'ını ve satın alınmış halinin crack'ini bahsettiğim arkadaşım göndermişti bana. Nereden indirebileceğiniz, veya indirdikten sonra nasıl lisanslı hale getirebileceğiniz hakkında bir fikrim yok maalesef. Dilerseniz Google'dan bulup kendiniz indirebilirsiniz, ya da setup'ını ve crack dosyasını size skype gibi iletişim araçlarından gönderebilirim. Kullanım konusunda da her türlü yardımcı olurum dilediğiniz zaman. Sizlere de hayırlı cumalar.
Teşekkürler. Skype adımı özel mesaj yolu ile gönderdim.
fh42
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Saatteki Seri Katil

Mesaj gönderen fh42 »

Merhaba Arkadaşım Ben 5 Asitçi 1 Şifacı Kenan Kesimini Çekmiştim , Hyper cam 2 Programını Çok İyi Bir Şekilde Çekti,Eğer Mıkrofon dan ses vermek istiyorsan Kayıta Ayarları Var İnternet'te , Ve Önemli Olarak Çözünürlugunu Ayarlaman Gerekir Zor Değil. :) :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön