Selamlar,
Şu ana kadar video çekmek gibi bir huyum olmadı ancak bundan sonra çekmeyi düşünüyorum.
Seside kaydedebilen donmayan net görüntü verebilen video programlarından bildiklerini paylaşabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
VİDEO ÇEKME PROGRAMLARI
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: VİDEO ÇEKME PROGRAMLARI
Fraps,Bandicam.Ama Fraps'ın full sürümüXxPEERLESSxX yazdı:Selamlar,
Şu ana kadar video çekmek gibi bir huyum olmadı ancak bundan sonra çekmeyi düşünüyorum.
Seside kaydedebilen donmayan net görüntü verebilen video programlarından bildiklerini paylaşabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Selamun aleyküm;
Elbette ki bir çok önerisi olacaktır arkadaşların. Fakat benim kişisel önerim Camtasia Studio olacaktır. Hem kaydetme, hem de video üzerinde düzenleme yapma özellikleri ile muazzam bir programdır. Bir vakitler bana da bir kardeşim önermişti, kendisini buradan saygıyla anıyorum.
Umarım işine yarar, sevgilerimle.
Elbette ki bir çok önerisi olacaktır arkadaşların. Fakat benim kişisel önerim Camtasia Studio olacaktır. Hem kaydetme, hem de video üzerinde düzenleme yapma özellikleri ile muazzam bir programdır. Bir vakitler bana da bir kardeşim önermişti, kendisini buradan saygıyla anıyorum.

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Aleyküm selam,
Camtasia, kullanırken herhangi bir kasma problemi yaşadın mı ? Bende Fraps var fakat 5 6 kişinin arasında 15. saniyelerde can çekişiyor. Aslında düzgün bir program bulsam klan savaşları finalini videoya almak istiyorum anı olarak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını takip ediyor olacağım.
Camtasia, kullanırken herhangi bir kasma problemi yaşadın mı ? Bende Fraps var fakat 5 6 kişinin arasında 15. saniyelerde can çekişiyor. Aslında düzgün bir program bulsam klan savaşları finalini videoya almak istiyorum anı olarak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını takip ediyor olacağım.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Hiçbir kasma, donma problemi yaşamadım. Elbette ki bunun sistem özellikleri ile de alakası var. 8 GB RAM, 2 GB NVIDIA GEFORCE GT-630M ve i5 özelliklerine sahip bir sistemim var. Çok rahat bir şekilde bu programı kullanarak video hazırlayabiliyorum. Diğer programlarda bu özellikler var mı bilmiyorum ama, bu programda video'yu çektikten sonra kalitesini düzenleme, arka fona müzik ekleme, video arasında resim ekleme, efekt ekleme gibi bir çok özelliği de kullanabiliyorsunuz. Kullanımı biraz karışıktır, zorlanan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Sevgilerimle.SeRRuh yazdı:Camtasia, kullanırken herhangi bir kasma problemi yaşadın mı ? Bende Fraps var fakat 5 6 kişinin arasında 15. saniyelerde can çekişiyor. Aslında düzgün bir program bulsam klan savaşları finalini videoya almak istiyorum anı olarak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını takip ediyor olacağım.

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Selamun Aleyküm.BilgeTonyukuk yazdı: Hiçbir kasma, donma problemi yaşamadım. Elbette ki bunun sistem özellikleri ile de alakası var. 8 GB RAM, 2 GB NVIDIA GEFORCE GT-630M ve i5 özelliklerine sahip bir sistemim var. Çok rahat bir şekilde bu programı kullanarak video hazırlayabiliyorum. Diğer programlarda bu özellikler var mı bilmiyorum ama, bu programda video'yu çektikten sonra kalitesini düzenleme, arka fona müzik ekleme, video arasında resim ekleme, efekt ekleme gibi bir çok özelliği de kullanabiliyorsunuz. Kullanımı biraz karışıktır, zorlanan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Sevgilerimle.
Programı nereden temin edebileceğim ve nasıl kullanabileceğim hakkında boş bir vaktinizde bilgi verebilirseniz minnettar kalırım. İyi günler,hayırlı cumalar. Saygılar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
İndirmek istediğiniz video kayıt programının sitesine girin , download kısmına tıklayın programın adı ve versiyonu yazar örneğin ;
bandicam v0.7857.57 gibi
isim ve versiyonu kopyala yapıştır yaparak google'a yapıştırıp sonuna kat.ph ekliyoruz. iyi torrent'ler
bandicam v0.7857.57 gibi
isim ve versiyonu kopyala yapıştır yaparak google'a yapıştırıp sonuna kat.ph ekliyoruz. iyi torrent'ler
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Aleyküm selam;Ttaymmm yazdı:Selamun Aleyküm.
Programı nereden temin edebileceğim ve nasıl kullanabileceğim hakkında boş bir vaktinizde bilgi verebilirseniz minnettar kalırım. İyi günler,hayırlı cumalar. Saygılar.
Herhangi bir siteden indirmemiştim, setup'ını ve satın alınmış halinin crack'ini bahsettiğim arkadaşım göndermişti bana. Nereden indirebileceğiniz, veya indirdikten sonra nasıl lisanslı hale getirebileceğiniz hakkında bir fikrim yok maalesef. Dilerseniz Google'dan bulup kendiniz indirebilirsiniz, ya da setup'ını ve crack dosyasını size skype gibi iletişim araçlarından gönderebilirim. Kullanım konusunda da her türlü yardımcı olurum dilediğiniz zaman. Sizlere de hayırlı cumalar.

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: R U S
Teşekkürler. Skype adımı özel mesaj yolu ile gönderdim.BilgeTonyukuk yazdı:Aleyküm selam;Ttaymmm yazdı:Selamun Aleyküm.
Herhangi bir siteden indirmemiştim, setup'ını ve satın alınmış halinin crack'ini bahsettiğim arkadaşım göndermişti bana. Nereden indirebileceğiniz, veya indirdikten sonra nasıl lisanslı hale getirebileceğiniz hakkında bir fikrim yok maalesef. Dilerseniz Google'dan bulup kendiniz indirebilirsiniz, ya da setup'ını ve crack dosyasını size skype gibi iletişim araçlarından gönderebilirim. Kullanım konusunda da her türlü yardımcı olurum dilediğiniz zaman. Sizlere de hayırlı cumalar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Saatteki Seri Katil
Merhaba Arkadaşım Ben 5 Asitçi 1 Şifacı Kenan Kesimini Çekmiştim , Hyper cam 2 Programını Çok İyi Bir Şekilde Çekti,Eğer Mıkrofon dan ses vermek istiyorsan Kayıta Ayarları Var İnternet'te , Ve Önemli Olarak Çözünürlugunu Ayarlaman Gerekir Zor Değil.