IııCaNıMSıNııiI SELENAxGOMEZ çıktı..
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: IııCaNıMSıNııiI SELENAxGOMEZ çıktı..
Umarım klandan Burağın hakkında kötü sözler ve ithamlarda bulunan kendini bilmez fırsat bekleyen şahıslar bunları görerek utanıyordur diyeceğim fakat onlarda yüz olsa kafa beyin olsa bunları yapmazlardı.
Bu ve benzeri durumlarda loncamız adına açılan hiç bir karakterden dolayı sorumluluk kabul etmediğimizi tekrar belirtmek istiyorum.Tekrarının yaşanması dileğim ile.
Bu ve benzeri durumlarda loncamız adına açılan hiç bir karakterden dolayı sorumluluk kabul etmediğimizi tekrar belirtmek istiyorum.Tekrarının yaşanması dileğim ile.
XXCEZAXX
- zabat07
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Pressaltfdört
Umarım sende iyice anlayıp dinlemeden başkalarını suçlamazsın ( Ahmet'e yaptığın gibi Baronqeldi). Burağı desteklediğimiz haldeXCEZAX yazdı:Umarım klandan Burağın hakkında kötü sözler ve ithamlarda bulunan kendini bilmez fırsat bekleyen şahıslar bunları görerek utanıyordur diyeceğim fakat onlarda yüz olsa kafa beyin olsa bunları yapmazlardı.
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası
Tescilli or...............u zaten o sen daha yenimi ogrendin
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
3. bir kişi olarak sanırım durumu önce seni anlayıp bilmen gerekiyor ben onu suçlamadım benim özelime o karakterin o kişiye ait olduğu söylendi bir kaç kişi tarafından.Zaten o kişiyle ben konuştum ve bi yanlış anlaşılma olduğunu o karakterin kendine ait olmadığını söyledi ve konu kapandı.
XXCEZAXX
- zabat07
- İri Fare Avcısı
Öncelikle 3. bir şahıs meselesi değil . Senin özeline birkaç kişi iftira attı diye benim gece gündüz emek verdiğim loncanın liderini hırsızların isimleriyle bir tutup klana yazamazsın bu bir. 2. onunla bu konuyu çözmüş olman yetmiyor loncanın adına leke gelmesin diye gece gündüz uğraşıyoruz sen lonca başkanın ismini hırsızlarla bir tutup klana yazıyorsun. Beni 3. şahıs yapacak kadar x lerin yok senin...
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Lonca: The King RDM
zabat07 yazdı:Umarım sende iyice anlayıp dinlemeden başkalarını suçlamazsın ( Ahmet'e yaptığın gibi Baronqeldi). Burağı desteklediğimiz haldeXCEZAX yazdı:Umarım klandan Burağın hakkında kötü sözler ve ithamlarda bulunan kendini bilmez fırsat bekleyen şahıslar bunları görerek utanıyordur diyeceğim fakat onlarda yüz olsa kafa beyin olsa bunları yapmazlardı.
aynen katiliyorum ahmetid suçlamiştin mustafa sende on yargili oluyorsun bana skypede ahmet canimsin adina cakma car aciyor demiştin şimdi aksaçli deniliyor ne olursan olsun bi kişinin ne yaptigindan emin olmadikca on yargili olmayin.
LECAWREŞAMIN Ridvann
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
Konuyu tartışmaya döndürecek olursan çok güzel tartışırım seninle burada lakin anlamadığın yada yağcılık yaptığın bir konu var ben o adama hırsız demedim BARONGELDİ onun çarımı diye yazdım.Bana Defendyourself çarından pm geldi meğer o zatne BARONGELDİ imiş.Bilmediğiniz olaylara lütfen burnunuzu sokmayın.Adamla konuşmuşum halletmişim bundan sanane.zabat07 yazdı:Öncelikle 3. bir şahıs meselesi değil . Senin özeline birkaç kişi iftira attı diye benim gece gündüz emek verdiğim loncanın liderini hırsızların isimleriyle bir tutup klana yazamazsın bu bir. 2. onunla bu konuyu çözmüş olman yetmiyor loncanın adına leke gelmesin diye gece gündüz uğraşıyoruz sen lonca başkanın ismini hırsızlarla bir tutup klana yazıyorsun. Beni 3. şahıs yapacak kadar x lerin yok senin...
Ben o adama bir şey demedim ki sen o musun değilmisin dedim olay bu.2 kişinin arasında geçen bi konuşmayı nasıl olurda kendine göre yorumlarsın.
Rıdvan sana gelincede sana sordum böyle böyle yazılar alıyorum bu adamı tanıyormusun dedim.Ben o hırsız şöyle böyle demedim.
Konunun daha farklı yerlere sapmaması dileğimle umarım anlatılmak isteneni anlamışınızdır.
XXCEZAXX
- zabat07
- İri Fare Avcısı
Bilmediğiniz konuya burnunuzu sokmayın demişsin buna çok güldüm işte
Klana Baronqeldi hırsızdır yazarken burağın yerine sen napmış oluyordun acaba? sen konunun açıklamasını iyi yapıyorsunda birşeyi kaçırıyosun. sana ilk yazdığım şeyi iyi anlamdın sanırım. Neyse tekrar tekrar açıklamayacağım sensin patron 
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
Ben orada Burak'tan ziyade Academy Of War başkanı olarak Burağa laf söylenirken loncayada söylenmesinden sonra başladım zaten.Özelime bir çok kişiden o olunduğu söylendi ve bende ondan pm istedim atmadı.Daha sonra önce Challanger daha sonra Defend karakterinden zaten konuştu benimle.Anlamadığın yada tartışmak istediğin mesele nedir anlayamadım ki.Ortada bir şey kalmamış herşey bitmiş sen gelip buradan sataşma çabasına giriyorsun.Ve o gün ben sizden kimsenin Burağı desteklediğini görmedim.
XXCEZAXX