MERAN HANEDAN LONCASINA BAĞIŞ
- Hanedanxbaskan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
MERAN HANEDAN LONCASINA BAĞIŞ
Evet arkadaslar bızler lonca kurduk ama paramız yok.bize meranda çarı olanlar ıtem yada para verırlerse mınnet oluruz yalvarıyorum hatta loncada kımsede kalmadı maddiyattan dolayı ne oluyor sizde 1 kurus katkıda bulunup loncamızı kapatmayalım.oyunda HANEDANX Kım görursenız yardım edın bızler garıbanız ve oyunda ınanın zor ayakta duruyoruz.

http://loncahanedan.forumo.biz/
Re: MERAN HANEDAN LONCASINA BAĞIŞ
Muhahahh ya gülmekten yerlere yatırdın sagolasın ya arkadaş 
Bunlar Meranda En Aciz Loncadır
Meranda mılletı soyarak ıtem yapan tipler hanedan loncası kurmuslar hırsız loncası başkanlarınında resmı ektedır..
Küfürlü resim silindi / Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
Küfürlü resim silindi / Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
http://loncahanedan.forumo.biz/
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Niye evde çoluk çocukmu var. Neyine zor ayakta duruyonuzHanedanxbaskan yazdı:Evet arkadaslar bızler lonca kurduk ama paramız yok.bize meranda çarı olanlar ıtem yada para verırlerse mınnet oluruz yalvarıyorum hatta loncada kımsede kalmadı maddiyattan dolayı ne oluyor sizde 1 kurus katkıda bulunup loncamızı kapatmayalım.oyunda HANEDANX Kım görursenız yardım edın bızler garıbanız ve oyunda ınanın zor ayakta duruyoruz.
Sen şimdi hemen git bankacıyla konuş sana bi hesap açsın buaray koy aldığın hesap numarasını bizde yardımı oraya yatıralım.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
LOncaya para yatırmayınca lonca mı kapanıyo ? ayrıca da her üye para talep ediyorsa sizden bu halinizde ayakta tutmaya çalıştığınız kabahat.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- hanedanxUskurya
- İskele Babası
Meran sunucusunun En aciz en kuvetsız loncasıyız abıler.
gırıp merana bıze destek verınız yalvarırız plus alıcak paramızı bırak oyunda ıtemsız donsuz gezıyoruz 1 el atı verın
Forumda MERAN Dıye özelden pm lerınızı eksık etmeyın abiler ablalar
gırıp merana bıze destek verınız yalvarırız plus alıcak paramızı bırak oyunda ıtemsız donsuz gezıyoruz 1 el atı verın
Forumda MERAN Dıye özelden pm lerınızı eksık etmeyın abiler ablalar
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Şaka mı bu gördüklerim :lol:
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX