Cyberith yani vücut hareketlerinizi algılayan cihaz sanırım bir gurbetçimiz olan Tuncay Çakmak a ait. Ama asıl olay başındaki gözlükte,oculus rift te kopuyor oyundaki görüntüyü direk gözlerimize iletiyo ve gördüğümü tek şey oyun alanı oluyo. Kameranın zoom ayarını sabitleyip sanaki bir fps gibi ikv dünyasında gezmek harika olurdu.Tabi biraz da oyunun cihaza adapte edilecek ayarlar gelmesi lazım. Ama ben sadece klavye mouslea, cyberith veya oculus riftin kafa çevirerek etrafa bakma özelliği olmadan da oynamaya razıyım. Rüya görmek gibi bir şey bu
Henüz piyasaya sürülmemiş bir cihaz,sadece oyun geliştiricileri için olan developer kit 2, beta, sürümü satılıyor. Asıl sürümü henüz çıkmadï. Ülkemize gelirse 1000, 1500 lira gibi bir fiyattan gelmesi bekleniyor, eğer gelmezse yaklaşık aynı paradan getirebilir.hatta şuan ki dk2 sürümleri getirtmek 1400 liraya felan mal oluyormuş sanırım.
[youtube]http://youtu.be/r62IvLI0aW4[/youtube]
Bu cihazla ikv oynamak harika olurdu
-
- FareAdam Düşmanı
- mrkhrbr
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Re: Bu cihazla ikv oynamak harika olurdu
Bu cihazla IKV oynamak, cihaza küfür etmek demek kanımca... 
Oculus rift çıkınca direk alıcam fakat hala anlamadıgım bi ton şey var. Görüntü kısımlarının her iki tarafındada oyunun tamamı gözüküyor yani birinci göz kısmındada oyunun tamamı ikinci gözdede. Yani sağ ve sol vertical bakış olarak ayarlanmış. Acaba gözlügü takınca ikisi birleşip gerçek hayattaki gibi normal bir görüşmü elde ediyoruz ?
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Bu cihazla HOLDE akrep kesmek gerçekten harika olurdu...
-
- FareAdam Düşmanı
İkv gerek mekanları, gerek müzikleriyle beni başka bi boyuta götürüyor, tam bir nostalji olurmrkhrbr yazdı:Bu cihazla IKV oynamak, cihaza küfür etmek demek kanımca...
[youtube]http://youtu.be/1YAcJb4pmqo[/youtube]Sora yazdı:Oculus rift çıkınca direk alıcam fakat hala anlamadıgım bi ton şey var. Görüntü kısımlarının her iki tarafındada oyunun tamamı gözüküyor yani birinci göz kısmındada oyunun tamamı ikinci gözdede. Yani sağ ve sol vertical bakış olarak ayarlanmış. Acaba gözlügü takınca ikisi birleşip gerçek hayattaki gibi normal bir görüşmü elde ediyoruz ?
Burda yeterince detaylı türkçe bir inceleme mevcut, belki yardımcı olur
-
- İri Fare Avcısı
Dost acı söyler bende katılıyorum. Forumda Xyrim'i(reklam yapmayalım da sansüre uğramasın :twisted: ) çok övdüm ama, üstüne bir sürü gerçekçi grafik paketi yükleyip bu aletle de oyunu oynarsan, adeta başka bir dünyaya ışınlanmış gibi olursun.mrkhrbr yazdı:Bu cihazla IKV oynamak, cihaza küfür etmek demek kanımca...
DÜZENLEME: Zaten yapılmış.
[youtube]http://youtu.be/k7n5kRRHDpw[/youtube]
-
- FareAdam Düşmanı
Skyrim dünyası çok tenha geldi bana ya, gerçi ejderha kestikten sonra parti düzenlediğimiz görevi geçemeyince pes ettim ama
bu arada elindeki mavi şey wii mote diye geçiyo sanırım,bir de wii zapper gun var,bunlarda işin içine girince on numara oluyo. İkv de büyücü çok zevkli olurdu bu aletle
En son EklentiPaketi tarafından 13 Eyl 2014 13:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- İri Fare Avcısı
"parti düzenlediğimiz görev" derken?EklentiPaketi yazdı:Skyrim dünyası çok tenha geldi bana ya, gerçi ejderha kestikten sonra parti düzenlediğimiz görevi geçemeyince pes ettim ama
-
- FareAdam Düşmanı
Hani yokuş bi yerde ejderha kesiyoruz da sonra karlı bi yerde partiye katılıyoruz,sonra milletin arasını bozup arkadan sıvışıyoruz ya
-
- İri Fare Avcısı
Şu görev olabilir mi acaba?EklentiPaketi yazdı:Hani yokuş bi yerde ejderha kesiyoruz da sonra karlı bi yerde partiye katılıyoruz,sonra milletin arasını bozup arkadan sıvışıyoruz ya
[youtube]http://youtu.be/nFNVW3vPnqo[/youtube]