Recentfiğhters.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Recentfiğhters.

Mesaj gönderen lubnatsi »

Merhabalar ,

Yeni bir vs konusuna hoş geldiniz :) Meteor Bölgesi'nde yapılan savaşlar çok zevkli olur bilirsiniz , belkide oyunun en zevk veren tarafıdır . Yine bir gün savaşırken Recentfiğhters isimli arkadaşı kestim . Bunun üzerine bölgeden ' çar silmesine , bilmem nesine vs ' yazdı , bende kabul ettim.

Vs'ye komutanda başladık ve ilk el 1 - 0 tarafımca kazanıldı.

Resim

2. el değişen bir şey olmadı 2 - 0.

Resim

3. el'e geçmeden önce bana özelden ' Dikkat Dağıtma Tılsım'ın güzelmiş ' yazdı. Aslında o meteor bölgesindeyken bana 6000 vuruyordu vsde ise 7000den aşağı vurduğunu görmedim :) . Vsnin sonunda dikkat tılsımını yansıt falan dedi bir an için tılsıma bağlayıp mevzuyu kaçacak sandım ama daha kötüsünü yaptı 3 - 0 bu arada.

Resim

Vs 3 el olup tarafımca 3 - 0 kazanıldı. Bu arkadaşa özelden' parayı nerede verirsin ? ' diye sorduğumda fotoğrafta görünen şekilde bölgeden ilk hakaret atıldı.

Resim

Seviyesizliğine verdim bankaya gittim. Alışveriş açtı parayı koyarken bir yandan düz vuruş yapmaya başladı alışverişi kapattım. Tekrar açtı ve tekrar düz vuruş eşliğinde para koymaya başladı. Canım 50'ye inince alışverişi o kapattı ve skill kullanarak beni öldürdü , ardından yazdığı şey zaten fotoğrafta apaçık. ( Normal şartlarda kesemediği için sanırım ;) )

Resim

Choosensxlazrail'e durumu ilettim buraya yönlendirdi buyrun her şey ortada , Keyifli Forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
kotu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Recentfiğhters.

Mesaj gönderen kotu »

Ya olum yine mi sen :D
Resim