Choosensxduygu - Kiyametxbaskan adlı şahısın iğrenç yüzü !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Choosensxduygu - Kiyametxbaskan adlı şahısın iğrenç yüzü !

Mesaj gönderen Break »

Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle şunu belirteyim.Bu konuda choosensxduygu nun ne kadar pislik bir insan olduğunu ortaya koymak için açmış bulunmaktayım.Duygu kendisi gerek oyunda gerek forumda pek çok inanılmaz boyutlara varan tartışmalar içerisine girmiştir.

Kendisini duygu adlı isimle tanıtıyor herkese.Ve Brezilya Rio de janeiro da okuyorum diye milleti kandırıyor.Kendisi sürekli yalan atıyor.

Forumda herkesin gördüğü gibi her konuya atlayıp olumsuz yorum yapıyor.Duygu nun ne olduğunu bilmeyen insanlar Forumda arama bölümüne choosensxduygu ve kiyametxbaskan yazıp bu kişiliksizin nasıl bir yaratık insan dışı bir moron olduğunu görürsünüz.Her konuya atlayıp aptal aptal yorumlar yapıyor.Pek çok iftira atıyor.

Zaten bu kişiliksizin ne mal olduğunu daha ilk mesajlarından anlamıstım.Bu duygu denen zavallı gerçekten kötü birisidir.Sürekli yalan atıyor.Forumda hep tartışıp,küfürler ediyor.

Hesabı kaç kere 7 gün 14 gn uzaklastırıldı valla sayamadım bile.Yeni hesap açıyor kiyametxbaskan diye daha ilk mesajlarından sonra uyarı alıyor.İşte böyle bir insan duygu.Sürekli küfür eden,milleti küçük düşüren,aşalayıcı sözler eden.

Milletin lonca konusuna saldırıp o konuyu sabote edip konuyu kapattıran.Başka kişi adında hesap açıp o kişiyi karalamak ve daha pek çok mukaatı var bu karaktersiz,zavallı,yaratık,moron,yalancı,insanlık dışı varlıgın çok srefsizliklerini gördüm.Bu duygu ile kesinlikle arkadaslık kurmamanızı tavsiye ediyorum.

Çok kişiyi kazıkladığını biliyorum.Son olarak Bu duygu yu sevmeyen,karşı çıkan arkadasları bu konuya yorum yapmalarını bekliyorum.Duygu adlı karakterin son mukaatı olan o olayı aşağıya şimdi kopyalıcam bakın ne srefsiz bir insan dısı varlık bu duygu ! ! !

İşte duygunun karaktersizliği !

Hanedanxbaskan yazdı:
Evet arkadaslar bızler lonca kurduk ama paramız yok.bize meranda çarı olanlar ıtem yada para verırlerse mınnet oluruz yalvarıyorum hatta loncada kımsede kalmadı maddiyattan dolayı ne oluyor sizde 1 kurus katkıda bulunup loncamızı kapatmayalım.oyunda HANEDANX Kım görursenız yardım edın bızler garıbanız ve oyunda ınanın zor ayakta duruyoruz.yalvarıyoruz size aşağıdakı bızlere yanı bağış yardım yapabılırsınız.
Hanedanxbilgin (Başkan)

Hanedanxlevni (Bşk Yrd.)

Hanedanxcyber (Bşk.Yrd.)

Hanedanxalekto

Hanedanxatkrl

Hanedanxbutcher

Hanedanxjeffardi

Bu yukarıdaki mesajı choosensxduygu yazmıştır.Kendisi uskurya ile tartısmaya grmştir.Uskuryayı sevmediği için böyle bir şrefsizlik yapan bir insandan adam olur mu insan olr mu srefsiz pslk.hanedanxUskurya ve hanedanxbaskan adlı birer hesap acıp bu kişiyi ve hanedan loncasını karalamıstır.

Ayrıca şu adresten de bu mesaja ulasabilirsiniz;

viewtopic.php?f=28&t=10428

Bu asagıdaki de alekto nun duygu abi ye cevabı;

Bu adrestende alektonun mesajına ulasabilrsiniz

viewtopic.php?f=28&t=4571&start=140
hanedanxUskurya yazdı:
Hanedanxbaskan yazdı:Evet arkadaslar bızler lonca kurduk ama paramız yok.bize meranda çarı olanlar ıtem yada para verırlerse mınnet oluruz yalvarıyorum hatta loncada kımsede kalmadı maddiyattan dolayı ne oluyor sizde 1 kurus katkıda bulunup loncamızı kapatmayalım.oyunda HANEDANX Kım görursenız yardım edın bızler garıbanız ve oyunda ınanın zor ayakta duruyoruz.yalvarıyoruz size aşağıdakı bızlere yanı bağış yardım yapabılırsınız.
Hanedanxbilgin (Başkan)

Hanedanxlevni (Bşk Yrd.)

Hanedanxcyber (Bşk.Yrd.)

Hanedanxalekto

Hanedanxatkrl

Hanedanxbutcher

Hanedanx loncasının Hanedanxuskurya adında üyesi bulunmamaktadır. Beyinsiz olduğunu yine kanıtladın tebrik ederim. Duygu abi

Alekto

Sonuç olarak duygu denen kişilik tartısmaları,küfürleri,asalayıcı sözleri,milleti karalama amaclı iftiraları bir yana bu karaktersizliği de yapmıs bulunmaktadır.Choosensxduygu senden cacık olmaz.Sen insan değilsin.İyi biri değilsin.Kötü birisin bunu sende biliyorsun.Kendini oyuna çok fazla kaptırma.Aman diyim asosyal olup çıkarsın belkide öylesin.Git sen rio de janeiro sokaklarında arkadas cevrenle gez.İlkokul mezunu aklınla bi daha kimseye forumda oyunda ugrasma kısacası ADAM OL DUYGU ABİ !

Son olarak ta choosensxduygu nun nasıl biri oldugunu ögrenmek isteyenlere ben biraz kanıtladım anlattım.Bunlar kesinlikle dogrudur.İnanmalayanlar içinde konuların adreslerini koydum bakabilirler.Nasıl biri oldugunu anlamayanlar Forumda arama bölümüne choosensxduygu ve kiyametxbaskan yazıp aratmak yeterlidir. . .
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
uskurya
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Re: Choosensxduygu - Kiyametxbaskan adlı şahısın iğrenç yüzü !

Mesaj gönderen uskurya »

helallll BE adam nasıl cözmüş olayı peki ya cözüm nedir bu kısı nasıl desıfre edılebılır cocuk gercıde :lol: :lol:
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Break »

Valla şuan için ben bunları kanıtladım.Zaten duygunun ne mal oldugunu herkes biliyoda hadi bilmeyen çıkarsa diye biraz anlatayım açıklayım dedim.Şu anda duygu adlı karakterin erkek mi kız mı oldugu konusunda bir iddiam var ama suan için kanıtım yoktur.Kendisi gerçekten yalancıdır.Kendisini Rio de janeiro lu sanıyor ama vaktini oyunda harcıyor yasınıda 22 23 olarak herkese tanıtıyor.Bna göre hepsi yalan.Kendisi 17 18 yaslarında bir erkektir.Eğer öyle değilsede.rio lu köylü güzeli duygu demekten baska bi olanak kalmıyor... ;)
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
uskurya
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen uskurya »

Break yazdı:Valla şuan için ben bunları kanıtladım.Zaten duygunun ne mal oldugunu herkes biliyoda hadi bilmeyen çıkarsa diye biraz anlatayım açıklayım dedim.Şu anda duygu adlı karakterin erkek mi kız mı oldugu konusunda bir iddiam var ama suan için kanıtım yoktur.Kendisi gerçekten yalancıdır.Kendisini Rio de janeiro lu sanıyor ama vaktini oyunda harcıyor yasınıda 22 23 olarak herkese tanıtıyor.Bna göre hepsi yalan.Kendisi 17 18 yaslarında bir erkektir.Eğer öyle değilsede.rio lu köylü güzeli duygu demekten baska bi olanak kalmıyor... ;)

puhaaaaaa !!!!!!
valla bebeymişşş bu yaaaaaaaa :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Break »

uskurya yazdı:
Break yazdı:Valla şuan için ben bunları kanıtladım.Zaten duygunun ne mal oldugunu herkes biliyoda hadi bilmeyen çıkarsa diye biraz anlatayım açıklayım dedim.Şu anda duygu adlı karakterin erkek mi kız mı oldugu konusunda bir iddiam var ama suan için kanıtım yoktur.Kendisi gerçekten yalancıdır.Kendisini Rio de janeiro lu sanıyor ama vaktini oyunda harcıyor yasınıda 22 23 olarak herkese tanıtıyor.Bna göre hepsi yalan.Kendisi 17 18 yaslarında bir erkektir.Eğer öyle değilsede.rio lu köylü güzeli duygu demekten baska bi olanak kalmıyor... ;)

puhaaaaaa !!!!!!
valla bebeymişşş bu yaaaaaaaa :lol: :lol:
Tabi öyle dostum ne sandın yeni mi öğreniyosun duygu nun ne ml oldugunu . Yalancı karaktersizin ta kendisi..
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Merhabalar.Choosensxduygu nun agresifliği , forumda tartısmaları oyunda tartısmalarına bende çok şahit oldum.Kendisi ile aramızdada bir sorun olmustu.Ama olgunca konusmalarla aramızdaki sorunu halletmiştik.Kendisini gerçekten olgun büyük biri zannediyordum ! Ancak yaptıklarını şuan görünce açıkçası hayal kırıklıgı yasadım.Choosensxduygu pek de tasvip etmediğim bir insandır artık.Duygu umarım iyi bir insan olursun.Senin adına üzüldüm...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
KHoLPaSHaLiXLe0
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KHoLPaSHaLiXLe0 »

Duygu olarak tanıdıgınız karaktersizin kım oldgu ne oldugu hakkında bıraz bılgı vereyım
Bu reel hayatında karaktersız sahsın oyun dunyasında bırcok karakterı bulunmaktadır bunlar ;
:)

Mstf - - Eskiler bilir hırsız veletin biriydi :)

Alayınaxprenses - - Yine hırsızlık için acılmıs kendısını bayan olarak tanıtmaya calısırdı :)

Alayınaxgizemli - - Buda yukarıda yazdıgım amaclı acılan charıdır

Kartanesii - - Buda Deşifre olduktan sonra acmıs oldugu charı amac yıne aynı hırsızlık

Choosensxduygu - - Buda son charıdır Hırsızlık- Küfür-Hakaret vb özelliklere sahıptir

Sımdı Duygu yani gercek adıyla Mustafa denen Vitamisiz Ergenı daha yakından tanımıs olduk
:D
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...

KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
Kullanıcı avatarı
uskurya
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen uskurya »

Excellence yazdı:Merhabalar.Choosensxduygu nun agresifliği , forumda tartısmaları oyunda tartısmalarına bende çok şahit oldum.Kendisi ile aramızdada bir sorun olmustu.Ama olgunca konusmalarla aramızdaki sorunu halletmiştik.Kendisini gerçekten olgun büyük biri zannediyordum ! Ancak yaptıklarını şuan görünce açıkçası hayal kırıklıgı yasadım.Choosensxduygu pek de tasvip etmediğim bir insandır artık.Duygu umarım iyi bir insan olursun.Senin adına üzüldüm...

GERCEGİ görmene sevindim oyundaki değerini verelim arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
uskurya
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen uskurya »

KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Duygu olarak tanıdıgınız karaktersizin kım oldgu ne oldugu hakkında bıraz bılgı vereyım
Bu reel hayatında karaktersız sahsın oyun dunyasında bırcok karakterı bulunmaktadır bunlar ;
:)

Mstf - - Eskiler bilir hırsız veletin biriydi :)

Alayınaxprenses - - Yine hırsızlık için acılmıs kendısını bayan olarak tanıtmaya calısırdı :)

Alayınaxgizemli - - Buda yukarıda yazdıgım amaclı acılan charıdır

Kartanesii - - Buda Deşifre olduktan sonra acmıs oldugu charı amac yıne aynı hırsızlık

Choosensxduygu - - Buda son charıdır Hırsızlık- Küfür-Hakaret vb özelliklere sahıptir

Sımdı Duygu yani gercek adıyla Mustafa denen Vitamisiz Ergenı daha yakından tanımıs olduk
:D

leo bizi aydınlattıgın ıcın cok tesekür ederim saol
Kullanıcı avatarı
Myrmidon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Myrmidon »

bende yorum yapıp ilk yorumumda uzaklaştırıyorum ama insanlar eğleniyor :mrgreen:

o pislik beni çekemez neden laflarımı atarım üstünde tepinirim çıkmaz

oyunda görse rahat bırakmaz :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön