Playstore'da yaşanan genel teknik arıza sebebiyle Eylül - Ekim dönemi artırıcılarımızın yüklenmesi maalesef biraz gecikecek arkadaşlar, ürünler yüklendiğinde buradan bildirim yapılacaktır, sevgilerimle.
xtengiz yazdı:Her zamanki gibi esiyoruz ama etkinliğin ne olduğunu çözemedim :lol: :lol:
MÜHİMMATI GETİR
Teşkilat'ın ifa ettiği gizli çalışmalarda gerekli olan mühimmatların tedarik edilmesi için bir takım çalışmalar başlatıldı! Teşkilat personellerinden istenecek bu mühimmatları teslim eden cengaver, Agah Bey tarafından hazırlanan hediye paketlerinden birine sahip olacaktır. Mühimmatı getir, hediyeyi götür!
xtengiz yazdı:Her zamanki gibi esiyoruz ama etkinliğin ne olduğunu çözemedim :lol: :lol:
MÜHİMMATI GETİR
Teşkilat'ın ifa ettiği gizli çalışmalarda gerekli olan mühimmatların tedarik edilmesi için bir takım çalışmalar başlatıldı! Teşkilat personellerinden istenecek bu mühimmatları teslim eden cengaver, Agah Bey tarafından hazırlanan hediye paketlerinden birine sahip olacaktır. Mühimmatı getir, hediyeyi götür!
Etkinlik Ödülleri
1 Adet Menekşe/ 1 Adet Ganoderma
Etkinlik hakkında detaylı bilgi için ; TIKLA
Sunucunuz da ve diğer sunucularımız da yapılan o gün ki etkinliğin detayları için ; TIKLA..
Başarılarınızın devamını dilerim ..
Çok Teşekkür Ederim Rıfat'cım bu aydınlatmadan dolayı
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Eylül - Ekim dönemi artırıcılarımız için aidatlarımız toplanmış, her üyenin tek tek fikri sorularak önümüzdeki dönemde kullanılacak aidatlarımız loncamıza yüklenmiştir. Oylama sonucunda loncamıza1 Aylık Lokman Şans Artırıcı (%60)ve1 Aylık Sarraf Şans Artırıcı (%60)yüklenmiştir. Fırsatları iyi değerlendirmenizi, ümit ediyorum. Yüklenen2ürünü güle güle kullanmanız dileğiyle.
Uzun görüşmelerimiz sonucunda varılan anlaşma neticesinde sevgili dostumuz Hakan (Faşoşifa) ve loncası Earth Quake üyeleri aramıza katılmışlardır. Önümüzde süreçte bu geniş ailenin mutluluk ve huzur içerisinde oyunumuza devam etmesi ümidiyle, esen kalın.