Teşkilat ilklerinden Lanet - Yusuf Kaan Özkaynak
Siz hala ölmediniz mi ?
Siz hala ölmediniz mi ?
Oyuna teşkilat sunucusu 6 kasım 2008 de başlamıştım yalnış hatırlamıyosam, 5. Sınıfa giden bi çocuktum , Çarşıx... , Paşax... Loncalarının kurucuları annemin iş yerinin hemen yanındaki internet cafenin sahibiydi , orda oynayarak başlamıştım
5. Sınıftan beni bilgisayara bağlayan Mevlüt Dinç... Teşekkürler
, bilmem bilirmisiniz [MOMT] ? Bu adamlar kırmızı buluşma hatırası giyer ellerinde 42 levellik şu kılıçtan vardı ama biz daha yeni 39 açıldığı için o silahı ilk defa görüyoduk , kabadayı moduna geçer 50 kişi adamın etrafına toplanır kesmeye calısırdık , bazı yalakalar vardı 1 level şifacı açıp onlara can basardı hahahah
hatırladıkça gülmeye devam ediyorum her neyse öldüklerinde hiç bişey olmazdı ama MOMT ÖLDÜ derdik bölgeden klandan , koşarak fotoğraf çektirirdik orda , "Cevriye sultan , Dev ana , Gözde kesilicek 17 kişiyiz destek grup var mı ???!!!!" Bu sözler asla eksik olmazdı bölgeden , "Abi mor fareye götürürmüsün?" , "Kanka bono basmayı öğrendim lan!!" Evet bizde bono bastık ama asla belli etmedik
teşkilatta yakalananların isimleri hala aklımda , hep rehber olmak istemiştim , şuan 17 yaşındayım , tam şuan başvursam rehberim , belkide oyunun en eskilerindenim... Ne zaman bıraktım ? Bu yeni bölge geldi adı ne sorsanız bilmem şu sivri adanın ordan girilen , haahahahaha sivri ada , o tazılara ne kadar sövdüğümüz aklımıza geldi , taşkanatlarda kasılmamız , kasarken kesilmemiz , 37 levellik destekli zırha "Kanka o roket zırhı giymemiz lazım çok havalı duruyo" dediğim bi ortağım vardı çantamızda itemsiz destekli zırh vardı sırf göstermelik
mag dış , eski hermen sermen , alman conk setlerimiz , aklımda olan bunlar ben hep savaşçı oynamıştım , 49 levelde şifacıya merak salmıştım , büyücü hiç ilgimi çekmedi şimdiye kadar , Neden mi yazıyorum ? Siz neden okuyosunuz
? Şaka bi yana ahmet abi oyunu bıraktıgından beri yazmak aklımdaydı Büyük CaptainATX!! Sevmiyorum seni ahmet abi , Nihat abinin yerini kimse dolduramaz benim için , Teşkilat Lanet ve İstanbulxdelisi hahahaha isimlere bak tam veletmişim , sonrası "ben oyun yapıcam!!" Fikriyle lise 1 e kadar okudum , bilgisayar mühendisliği... Ne kadar istemiştim , aile baskısıyla şirketi devralmak zorunda kalıcagını anlıcagım yaşa geldiğimde oyuna ilgim azalmadı değil ama bana koyan darbe oyundaki tek Mareşal şifacının 14.700.000 kp si olan full dizdiğim charımın çalınması olmuştu , elbettrki bu ilk vurgunum değildi , ben satsam 750 tl lik charlar caldırdım , bunun yanında oyuna en az 2 tane 2. El tofaş alıcam para kaptırdım ama asla bi hesabımı satmadım , suan çürümekte olan mareşal full dizili savaşçım gibi , ya beyler , rğer kaldıysa bayanlar , oyun boş iş kimler bu oyunu bıraktı kimler hey yavrum öyle bi duygulanıyo ki insan , eskiden yöneticiler gelirdi ben yemin edebilirim momtla sevgilimden ayrılmamı konuştugunu haturlıyorum
sanırım bırakalı 2 sene oldu çünkü rn son bölge o zaman geldi galiba , oyun boş iş boş , şuan lise son sayısal öğrencisiyim 7 ay 6 gün sonra ygs , yarın saat 2 de başlıcak evden 11 de çıkmam gereken bi dershanem var ve ben ayaktayım
) asla beni bi platonik aşık sanmayın foruma bıraktıpımdan beri ilk defa girdim tecrübemi ve hatıralarımı paylaşmak istedim , lisan hatamız varsa affola , İstanbul Kıyamet Vakti bana çok şey kaybettirdi , okul , aile , para... Ama kazandırdığı şeyler dostluklar oldu , gerçek hayatta yıllardır irtibatı kesmediğim abiler kardeşler kazandırdı bana , eğer önünde sınavları olan kardeşlerim varsa akılları başlarına gelir bırakır oyunu umarım , asla bu bi oyunu bırakın berbat oldu yazısı değil ben iyi yanlarından da bahsettim , çenem düştü sanırım yazmaya devam ederim anılarımı anlatmak isterim ama başınızı ağrıtmak istemem allaha emanetsiniz
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Siz hala ölmediniz mi ?
Ne yalan söyleyeyim kardeşim HAKLISIN .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
-
- İskele Babası
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bende ilk teşkilatta başlamıştım börteçine veya dazlak (tılsımda uzun suredır oynadıgım için loncaların adlarını unuttum) loncalarından birine girmiştim 39 lvldeki o uçaktaki savaşlar koparıyordu ya 1 grub alıp lodoslara arkadan kamikaze dalışı yapardık sonra gene bu mevlut erdinc itemi teşkilattaki birinin oğlunun adıydı pumaydı galiba kısaca teşkilat akıyodu be ya
asd
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Halit Girmenç Modelini söylüyorsun sen evet Pumaa'nın vefat eden oğlunun adını verdiler.onurala yazdı:bende ilk teşkilatta başlamıştım börteçine veya dazlak (tılsımda uzun suredır oynadıgım için loncaların adlarını unuttum) loncalarından birine girmiştim 39 lvldeki o uçaktaki savaşlar koparıyordu ya 1 grub alıp lodoslara arkadan kamikaze dalışı yapardık sonra gene bu mevlut erdinc itemi teşkilattaki birinin oğlunun adıydı pumaydı galiba kısaca teşkilat akıyodu be yaasd
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
HicKimse yazdı:Oyuna teşkilat sunucusu 6 kasım 2008 de başlamıştım yalnış hatırlamıyosam, 5. Sınıfa giden bi çocuktum , Çarşıx... , Paşax... Loncalarının kurucuları annemin iş yerinin hemen yanındaki internet cafenin sahibiydi , orda oynayarak başlamıştım5. Sınıftan beni bilgisayara bağlayan Mevlüt Dinç... Teşekkürler
, bilmem bilirmisiniz [MOMT] ? Bu adamlar kırmızı buluşma hatırası giyer ellerinde 42 levellik şu kılıçtan vardı ama biz daha yeni 39 açıldığı için o silahı ilk defa görüyoduk , kabadayı moduna geçer 50 kişi adamın etrafına toplanır kesmeye calısırdık , bazı yalakalar vardı 1 level şifacı açıp onlara can basardı hahahah
hatırladıkça gülmeye devam ediyorum her neyse öldüklerinde hiç bişey olmazdı ama MOMT ÖLDÜ derdik bölgeden klandan , koşarak fotoğraf çektirirdik orda , "Cevriye sultan , Dev ana , Gözde kesilicek 17 kişiyiz destek grup var mı ???!!!!" Bu sözler asla eksik olmazdı bölgeden , "Abi mor fareye götürürmüsün?" , "Kanka bono basmayı öğrendim lan!!" Evet bizde bono bastık ama asla belli etmedik
teşkilatta yakalananların isimleri hala aklımda , hep rehber olmak istemiştim , şuan 17 yaşındayım , tam şuan başvursam rehberim , belkide oyunun en eskilerindenim... Ne zaman bıraktım ? Bu yeni bölge geldi adı ne sorsanız bilmem şu sivri adanın ordan girilen , haahahahaha sivri ada , o tazılara ne kadar sövdüğümüz aklımıza geldi , taşkanatlarda kasılmamız , kasarken kesilmemiz , 37 levellik destekli zırha "Kanka o roket zırhı giymemiz lazım çok havalı duruyo" dediğim bi ortağım vardı çantamızda itemsiz destekli zırh vardı sırf göstermelik
mag dış , eski hermen sermen , alman conk setlerimiz , aklımda olan bunlar ben hep savaşçı oynamıştım , 49 levelde şifacıya merak salmıştım , büyücü hiç ilgimi çekmedi şimdiye kadar , Neden mi yazıyorum ? Siz neden okuyosunuz
? Şaka bi yana ahmet abi oyunu bıraktıgından beri yazmak aklımdaydı Büyük CaptainATX!! Sevmiyorum seni ahmet abi , Nihat abinin yerini kimse dolduramaz benim için , Teşkilat Lanet ve İstanbulxdelisi hahahaha isimlere bak tam veletmişim , sonrası "ben oyun yapıcam!!" Fikriyle lise 1 e kadar okudum , bilgisayar mühendisliği... Ne kadar istemiştim , aile baskısıyla şirketi devralmak zorunda kalıcagını anlıcagım yaşa geldiğimde oyuna ilgim azalmadı değil ama bana koyan darbe oyundaki tek Mareşal şifacının 14.700.000 kp si olan full dizdiğim charımın çalınması olmuştu , elbettrki bu ilk vurgunum değildi , ben satsam 750 tl lik charlar caldırdım , bunun yanında oyuna en az 2 tane 2. El tofaş alıcam para kaptırdım ama asla bi hesabımı satmadım , suan çürümekte olan mareşal full dizili savaşçım gibi , ya beyler , rğer kaldıysa bayanlar , oyun boş iş kimler bu oyunu bıraktı kimler hey yavrum öyle bi duygulanıyo ki insan , eskiden yöneticiler gelirdi ben yemin edebilirim momtla sevgilimden ayrılmamı konuştugunu haturlıyorum
sanırım bırakalı 2 sene oldu çünkü rn son bölge o zaman geldi galiba , oyun boş iş boş , şuan lise son sayısal öğrencisiyim 7 ay 6 gün sonra ygs , yarın saat 2 de başlıcak evden 11 de çıkmam gereken bi dershanem var ve ben ayaktayım
) asla beni bi platonik aşık sanmayın foruma bıraktıpımdan beri ilk defa girdim tecrübemi ve hatıralarımı paylaşmak istedim , lisan hatamız varsa affola , İstanbul Kıyamet Vakti bana çok şey kaybettirdi , okul , aile , para... Ama kazandırdığı şeyler dostluklar oldu , gerçek hayatta yıllardır irtibatı kesmediğim abiler kardeşler kazandırdı bana , eğer önünde sınavları olan kardeşlerim varsa akılları başlarına gelir bırakır oyunu umarım , asla bu bi oyunu bırakın berbat oldu yazısı değil ben iyi yanlarından da bahsettim , çenem düştü sanırım yazmaya devam ederim anılarımı anlatmak isterim ama başınızı ağrıtmak istemem allaha emanetsiniz
Sana şunu diyebilirim bende 2007 haziranında başlamıştım bu oyuna Teşkilattan başka hiçbir sunucuya geçmedim 7 yıldır teşkilattayım çok güzel anılarım oldu özellikle de 2007-2011 seneleri arası gerçekten bu oyundan çok zevk alıyordum. Yaşattığı güzellikler gibi götürdüğü çok şey de oldu benden üniversitede istediğim üniversiteyi ve istediğim bölümü 2 sene geç kazanmak gibi. 2 senedir oyuna uğradığım yok 2 haftada bir 5 dakika girip savaşıp çıkıyorum ama forumu pek bırakamadım gün içinde ara ara girip bakıyorum okuyorum. Benden de sana bir tavsiye olsun bu sınav döneminde bu oyunla da diğer oyunlarda da olan bağını hafta da 1-2 saate çek keşke bende böyle yapsaydım diyorum ama zaman çok geç artık pişmanlık geçmişe etki edemiyor ne yazıkki geleceğini düzenlettiriyor sadece. Neyse kardeşim sınav maratonunda yolun açık olsun düzenli planlı olursan başaramamak için hiçbir sebep yok. İstediğin yerlerden birini kazanman dileğiyle..
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi o günlerde geride kaldı maalesef.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yazdıklarının hepsini yaşamış birisi olarak zevkle gülerek okudum
Sen azından oyunu dolu dolu eğlenerek hırsa ihtirasa kapılmadan oynamışsın.
[ MOMT] 'lar eski [Yöneticiler] [GM] 'lerin yeri asla dolmadı dolmucak gibide gözüküyor
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
:roll: Neredee O Eski Günlerrr
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Yazdıklarının hepsini okudum kendimi buldum açıkcası MOMT'larla az ws atmadık :lol: Zembekoğluda vardı birde ilk epeyi onda görmüştüm onu ilk gördüğümde yanımdan tazı falan geçti sandım sonra bir baktım bir tane adam dev komodoyu kesiyor
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM