Wolf,PB tarzı oyunlar artık sıktı oyuncularını.Çoğu oynadığım bu tarz FPS oyunlarında Zula'yı bekliyor oyuncular.
S2 %90 hile olmuş bir oyun.Geçen gün kapandığını duymuştum ne kadar doğru bilemem ama hileye karşı önlem almıyorlardı.Çöpe döndü yani.
Zula bu hataları yapmazsa gayet iyi oyuncu toplayabilir.
İKV NİN GELECEĞİ
-
BishadaRapier
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
-
TUGAYBABACAN
- İskele Babası

Re: İKV NİN GELECEĞİ
Çok haklısın Kingxreaper oyun gitikce eriyor Mevlüt dinç paranın en güzelini kazandı şimdi ise oyuna sahip çıkan kımse yok oyunu geliştirecek beyin yok bir iki kişiyle olcak şeyler değil bunlar ama halen göz göre izliyorlar oyunu lag sorunu çözülmedi yeni bölge açılmıyor halen nedense oyunda yonetiçilik diyip başkasının işini görüyor ve daha oyunda yeterli alan yok daha birçok şey var ve böyle devam ederse iki üç yıla kalmaz İkv oynayan kalmaz inş ben yanılıyorumdur ama şuanlık bi çalışma yok her yeri Ve zamanı geldiginde bunlar söylenecek
TUGAY BABACAN
-
BishadaRapier
- Salgın Koruyucusu

Bu saatten sonra yeni bölge fazla oyuncu getirmez.Oyundan ümidi kesmediyseler reklamını yapmaları lazım önce.
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Oyun artık bitmiştir.Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.oyuna birisi başlasa 1 lwlden en fazla 30 lwle gelir sonrasında oyuncu felan olmadığından oyunu bırakır.Zula danda bir şey bekelmeyin böyle oyunlar çoook var.zaten böyle oyunlar en fazla 1 sene oynanır. sonrada sıkar.hele bir süre sonra oyun paraya döner.oyuna para yatırmayan sürekli ölür ve sonundada oyunu bırakır.
-
BishadaRapier
- Salgın Koruyucusu

Oyunların pvp serverlarına bile binlerce lira yatıran insanlar olduğu sürece daha çok sömürürler oyuncuları yapımcılar.Para olayı en basit iş şuan ülkemizde.
FPS oyunlarını fazla küçümsüyorsunuz.İyi bir rütbe(seviye) sistemi,iyi bir klan sistemiyle çok iyi oyuncu potansiyeli var.Tabii dediğim gibi S2'de olduğu gibi hileye karşı önlem almazlarsa oyun çöker orası ayrı mesele.
Edit:Ayrıca İKV'nin umutsuz vaka olduğunu düşünüyorum bende.Oyuncu sayısı bazı sunucularda dibe vurmuş durumda.Akçeden gelen kazanç devam ettiği sürece açık kalır oyun.Dediğim gibi para işi en kolay iş ülkemizde.
FPS oyunlarını fazla küçümsüyorsunuz.İyi bir rütbe(seviye) sistemi,iyi bir klan sistemiyle çok iyi oyuncu potansiyeli var.Tabii dediğim gibi S2'de olduğu gibi hileye karşı önlem almazlarsa oyun çöker orası ayrı mesele.
Edit:Ayrıca İKV'nin umutsuz vaka olduğunu düşünüyorum bende.Oyuncu sayısı bazı sunucularda dibe vurmuş durumda.Akçeden gelen kazanç devam ettiği sürece açık kalır oyun.Dediğim gibi para işi en kolay iş ülkemizde.
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Valla bu İKVye devam edenleri anlamıyorum sizi sömürüyorlar.hiç bir yenilik yapmıyorlar.oyun zaten çoktan battı.oyunda oyuncu kalmadı akşamları bile.ben 2 sene önce oyunu bıraktım hiçte pişman değilim!BishadaRapier yazdı:Oyunların pvp serverlarına bile binlerce lira yatıran insanlar olduğu sürece daha çok sömürürler oyuncuları yapımcılar.Para olayı en basit iş şuan ülkemizde.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
yaklaşık 2 senedir 1 akçe bile yüklemedim oyuna ve 2 senedir bilgisayarımda yüklü duruyor hafta da bir iki girip 10 dakika sağda sola dolaşıp çıkıyorum hergün arada sırada da forumda takılıyorum belki bir güncelleme vs olur da ilk haberim olsun geç kalmayalım diye. İkv zaten yeni bölge gelse de artık öyle çok canlılık yaratacak bir durumda değil sonuçta bu oyunun temel taşları 2004 yılında atıldı yani 10 yıl oldu dile kolay 10 yıllık bir maziden bahsediyoruz teknoloji çok değişti gerçekten gerçeğe çok yakın oyunlar yapmaya başlandı piyasa da çok güçlü oyunlar var şuan tahtı devrilmeyecek ikv de ise geriye kemik bir yapı kaldı. Bölge bence gelecek 1 veya 1.5 sene içinde bence bir yenilik gelecek fakat işte o yenilik çokta bişey farkettirmeyecek benim gibi arada girip bakıp çıkanlar gelecekler o bölgeyi bitirecekler sonra bırakıp gidilecek ondan sonra da çok sürmez kapanır diye düşünüyorum. Çokta umut bağlamayın ve bence de artık para yatırmayın bu oyuna yazıktır rekabet yok bişey yok illahli para yatıracağım diyorsanız piyasa da çok sağlam güzel oyunlar var gidin onlarla takılın hatta benden size bir arkadaş bir kardeş önerisi olsun online oyunları bırakın single player oyun oynayın bu şekilde online sürenizi azaltıp gerçek hayatınıza dönersiniz işinize dersinize dönersiniz bu oyun yüzünden istediği bölümü 2 sene geç kazanmış bir arkadaşınız olarak size tavsiyem olsun.
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Aynen öyle dediklerinize tamamen katılıyorum.sadece 1,5 sene sonra bu oyun kalır mı? pek emin değilim.online oyunları arada sırada oyanmak en iyisidir. hem bıktırmaz.hemde sıkmaz.ReaLMADRID yazdı:yaklaşık 2 senedir 1 akçe bile yüklemedim oyuna ve 2 senedir bilgisayarımda yüklü duruyor hafta da bir iki girip 10 dakika sağda sola dolaşıp çıkıyorum hergün arada sırada da forumda takılıyorum belki bir güncelleme vs olur da ilk haberim olsun geç kalmayalım diye. İkv zaten yeni bölge gelse de artık öyle çok canlılık yaratacak bir durumda değil sonuçta bu oyunun temel taşları 2004 yılında atıldı yani 10 yıl oldu dile kolay 10 yıllık bir maziden bahsediyoruz teknoloji çok değişti gerçekten gerçeğe çok yakın oyunlar yapmaya başlandı piyasa da çok güçlü oyunlar var şuan tahtı devrilmeyecek ikv de ise geriye kemik bir yapı kaldı. Bölge bence gelecek 1 veya 1.5 sene içinde bence bir yenilik gelecek fakat işte o yenilik çokta bişey farkettirmeyecek benim gibi arada girip bakıp çıkanlar gelecekler o bölgeyi bitirecekler sonra bırakıp gidilecek ondan sonra da çok sürmez kapanır diye düşünüyorum. Çokta umut bağlamayın ve bence de artık para yatırmayın bu oyuna yazıktır rekabet yok bişey yok illahli para yatıracağım diyorsanız piyasa da çok sağlam güzel oyunlar var gidin onlarla takılın hatta benden size bir arkadaş bir kardeş önerisi olsun online oyunları bırakın single player oyun oynayın bu şekilde online sürenizi azaltıp gerçek hayatınıza dönersiniz işinize dersinize dönersiniz bu oyun yüzünden istediği bölümü 2 sene geç kazanmış bir arkadaşınız olarak size tavsiyem olsun.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Şöyle diyeyim kardeşim oyun kalır oyun kapanmaz çünkü hala oyundan hatrı sayılır derecede akçe alınıyor bunu nerden biliyorsun dersen kar olmayan yerde TTNET zaten kapatırdı oyunu demekki hala kar var.KingxReaper yazdı: Aynen öyle dediklerinize tamamen katılıyorum.sadece 1,5 sene sonra bu oyun kalır mı? pek emin değilim.online oyunları arada sırada oyanmak en iyisidir. hem bıktırmaz.hemde sıkmaz.