İKV NİN GELECEĞİ
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İKV NİN GELECEĞİ
Arkadaşlar belki bir çoğunuz bilmiyordur.Oyunun kurucusu olan Mevlüt Dinç 2013te sobeeden ayrıldı.Yani oyunun asıl beyni olan adam artık yok.(Gerçi eskdende ikv çok büyük bir oyuncu kitlesi elde edemedi)yani artık ikvden bir şey beklemeyin yenilik vb. şeyleri yapacakalarını sanmıyorum.zaten şuan ikv yi yöneten adamların düşüncesi biraz daha oynasın bu enayiler nasıl osla bize para geliyor.diye düşündüklerini sanıyorum.zaten artık kimsenin bu oyuna tekrar başlıyacığını sanmıyorum çünkü hiç oyuncu yok.her server bomboş akşamları bile durum aynı.
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: İKV NİN GELECEĞİ
Zula Adlı Oyun Piyasaya Sürüldüğü Vakit Bu Oyuna Yenilik Gelecektir..
İkv Eski Yönetim VE Şuan İKV Yönetiminin İçlerinde Bulunan Bir Kaç Yönetici Zula Adlı Oyunla Flört Ediyor Malesef ICF de Olduğu Gibi Aynı Şirketin Olmamasına Rağmen Yine İkv Zarar Görüyor. "15 Aralık 2015 "Bekleyin En Fazla 2-3 Gün Oynar .
-
BishadaRapier
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
1 seneden fazla var. :|DuMaNisTT yazdı:Zula Adlı Oyun Piyasaya Sürüldüğü Vakit Bu Oyuna Yenilik Gelecektir..İkv Eski Yönetim VE Şuan İKV Yönetiminin İçlerinde Bulunan Bir Kaç Yönetici Zula Adlı Oyunla Flört Ediyor Malesef ICF de Olduğu Gibi Aynı Şirketin Olmamasına Rağmen Yine İkv Zarar Görüyor. "15 Aralık 2015 "Bekleyin En Fazla 2-3 Gün Oynar .
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
bende seneye haziran ayında olacağını düşünüyorum yeniliği hadi hayırlısı bakalım.
Geliştiriciler bana telefon açtı 15 Aralık'ta ne olacakmış diye sordular bizim bilmediğimizi başkaları nasıl bilebiliyor diyorlarDuMaNisTT yazdı:Zula Adlı Oyun Piyasaya Sürüldüğü Vakit Bu Oyuna Yenilik Gelecektir..İkv Eski Yönetim VE Şuan İKV Yönetiminin İçlerinde Bulunan Bir Kaç Yönetici Zula Adlı Oyunla Flört Ediyor Malesef ICF de Olduğu Gibi Aynı Şirketin Olmamasına Rağmen Yine İkv Zarar Görüyor. "15 Aralık 2015 "Bekleyin En Fazla 2-3 Gün Oynar .
Boş ver 15 Aralığı 22 Aralık 2087 yılını bekle çok önemli bir değişim olacak
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

:ugeek: Geliştiricilerin Bi Telefonunu Versene :mrgreen:Betbah yazdı:Geliştiriciler bana telefon açtı 15 Aralık'ta ne olacakmış diye sordular bizim bilmediğimizi başkaları nasıl bilebiliyor diyorlarDuMaNisTT yazdı:Zula Adlı Oyun Piyasaya Sürüldüğü Vakit Bu Oyuna Yenilik Gelecektir..İkv Eski Yönetim VE Şuan İKV Yönetiminin İçlerinde Bulunan Bir Kaç Yönetici Zula Adlı Oyunla Flört Ediyor Malesef ICF de Olduğu Gibi Aynı Şirketin Olmamasına Rağmen Yine İkv Zarar Görüyor. "15 Aralık 2015 "Bekleyin En Fazla 2-3 Gün Oynar .
Boş ver 15 Aralığı 22 Aralık 2087 yılını bekle çok önemli bir değişim olacak
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Bende en fazla 1 seneye bu oyun kapanır ve 7 yılda verdiğim yaklaşık 10.000TL çöpe atmış olacağımReaLMADRID yazdı:bende seneye haziran ayında olacağını düşünüyorum yeniliği hadi hayırlısı bakalım.

- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

zula nın tutmayacağı kesin pb tipi özenti bir oyuna benziyor . böyle oyunların devri kapandı.artık wolfü felanda pek oynayan yok.böyle oyunların şansı yok.artık lol gibi oyunlar tutuyor. her şeyin bir zamanı ve ömrü var
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

cs dururken S2 dururken zulayı kim oynarKingxReaper yazdı:zula nın tutmayacağı kesin pb tipi özenti bir oyuna benziyor . böyle oyunların devri kapandı.artık wolfü felanda pek oynayan yok.böyle oyunların şansı yok.artık lol gibi oyunlar tutuyor. her şeyin bir zamanı ve ömrü var