İyi günler.
Bu etkinliğin hediyesi kimine göre çok güzelken kimine göre değil. Etkinliğe katıldım ve kazandığımı varsayayım. O istediğim herhangi bir asayı ben ne yapayım? Kazansam bile sizlerden o asayı bir arkadaşıma yüklemenizi isterim ki siz öyle birşey söz konusu olamaz diyorsunuz. Ödülleri genel olarak eksik olan birşeye göre yapsaydınız herkes çok memnun kalabilirdi.
II. Kıyamet Günlükleri Etkinliği Başlıyor!
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Re: II. Kıyamet Günlükleri Etkinliği Başlıyor!
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Kıyamet Günlükleri 1
evet doğru sıkıntıdan 15123. çarı kasarken grup bölgesi atıyoruz.LatveriA yazdı:Şaheser ödüllü etkinliklerde, ödülü kazanan karakterin bulunduğu hesap dışında farklı bir hesaba ödül teslimatı yapılmaması, olabilecek suistimallerin önüne geçilmesi adına her zaman uygulanan bir kuraldır. Bu sebeple farklı bir hesaba ödül verilmemektedir.SeRRuh yazdı:E diyelim ki savaşçı büyücü ve şifacı karakterlerim ayrı hesaplarda, günlük yazmaya karar verdim ve duruma göre karakter değiştirip oynadım. ödülü istediğim üyeliğime yükletemiyor muyum ? yani istediğim karakterin de en az bir kaç defa oynamış olmak kaydıyla :mrgreen:LatveriA yazdı:Etkinlik ödülü, ancak günlükte yer alan karakterin bulunduğu hesaba verilebilir. (Aynı hesapta farklı bir karakter de olabilir.)hanelian yazdı:A adlı kullanıcı ile kıyamet günlüklerini hazırlayan biri HEDİYEYİ KAZANARAK
B adlı kullanıcı'dan HEDİYEYİ ALABİLİR Mİ ?
Sadece şaheser ihtiyacı olmayan oyuncuların günlük tuttuğuna dair bir kaide yok. Kaldı ki günlükleri incelediğinizde birçok oyuncunun grup bölgelerinde geçirdiği vakiti günlüklerine yansıttığı görülmüştür.MuratABI yazdı:Ödüle bak
Şaheser Eşya (Silah dahil)
Etkinlik ödülünü kazanabilmek için, ödüle yaraşır içerikte bir günlük tutmalısınız!
Günlük tutan adam Şaheseri ne yapsın Ben yönetim taraftarı olmadığımdan kazanamamda eğer Kazanırsam istemiyorum ödül felan İhtiyacı olan birine verin.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
Benim bir önerim var. Alternatif ödül eklenebilir. Örneğin şaheser eşyaya ihtiyacı olmayan ikinci ödülü seçebilir. Bu ikinci ödül akçe, oyun parası vb. olabilir. Sizce nasıl ? 
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Konu ödül olunca İKV neden bu kadar cimri ? Verdiğiniz ödülün sanki sizler için zararı olacak .
Hadi şunu dersiniz haksiz kazanç olur e adam oynadığı anın resmini çekip o günü bitirdikten sonra o fotograflari upload etmesi var daha sonra kafa patlatip akıcı sade bir günlük metni yaziyor .Günlük isinde çok fazla emek var(Eskiden günlük tutan biri olarak) Hic değilse 1.ye tılsım 2.ye şaheser 3. Ye ise biraz daha düşük bir hediye olabilirdi.
Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim . Umarım kazanan arkadasin ihtiyacı olur
Hadi şunu dersiniz haksiz kazanç olur e adam oynadığı anın resmini çekip o günü bitirdikten sonra o fotograflari upload etmesi var daha sonra kafa patlatip akıcı sade bir günlük metni yaziyor .Günlük isinde çok fazla emek var(Eskiden günlük tutan biri olarak) Hic değilse 1.ye tılsım 2.ye şaheser 3. Ye ise biraz daha düşük bir hediye olabilirdi.
Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim . Umarım kazanan arkadasin ihtiyacı olur
Selam arkadaşlar,
Yorumlarınızı okudum. Her ne kadar kişilerin ihtiyaçları değişkenlik gösteriyor olsa da sürekli günlük tutan neferlerimizin kazanma ihtimallerinide gözeterek, verilecek olan ödüle 2 alternatif daha ekliyorum.
Sevgiler.
Yorumlarınızı okudum. Her ne kadar kişilerin ihtiyaçları değişkenlik gösteriyor olsa da sürekli günlük tutan neferlerimizin kazanma ihtimallerinide gözeterek, verilecek olan ödüle 2 alternatif daha ekliyorum.
Sevgiler.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Rekabet kızışıyor. :twisted:Zifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Sevgiler.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Senin günlüğünü çok merak ediyorum doğrusu.mobilsorun yazdı: Rekabet kızışıyor. :twisted:
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
Benim oyunda ne şaheser eksiğim ne takı eksiğim ne de yükseltilmemiş tılsımım var.. Ve hesabımda şu an 8bin küsür akçe var boş boş duran. Benide günlük tutmaya heveslendirecek bi ödül koyulsaydı keşke.. 
Yeni forum hesabım : XXX
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurtuluş
Çoğu kişinin günlüğü ödül için tuttuğunu düşünmüyorum.psyDUCK yazdı:Benim oyunda ne şaheser eksiğim ne takı eksiğim ne de yükseltilmemiş tılsımım var.. Ve hesabımda şu an 8bin küsür akçe var boş boş duran. Benide günlük tutmaya heveslendirecek bi ödül koyulsaydı keşke..
-
- FareAdam Düşmanı
Önce baktım hüzünlendim sonra tekrar baktım bastım kahkahayı .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !