Arz Klan daki loncalarının çekilmesiyle lodos loncalarının ne alakası var acaba ? Bence İKV yönetimi koyduğu kurallar dahilinde ilerliyor turnuvada başarılar.Xainnn yazdı:Üst tura 2 arz loncası çıkmışken 3. lodos takımını çıkarmak biraz adaletsiz ve mantıksız değil mi ???
Ahhh pardon söz konusu İstanbul Kıyamet Vakti yönetimiydi dimi mantık aramak yanlış
Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Geçen seneyi hatirlatirim sana canim kardeşım Arena loncası çekılınce 8 de 8 yapan biz direk final oynuyacağımıza Sojla pvp karşılaşmasına çıktıydık..Xainnn yazdı:Üst tura 2 arz loncası çıkmışken 3. lodos takımını çıkarmak biraz adaletsiz ve mantıksız değil mi ???
Ahhh pardon söz konusu İstanbul Kıyamet Vakti yönetimiydi dimi mantık aramak yanlış
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Başarılar arkadaşlarSTRAZBOURG yazdı:Geçen seneyi hatirlatirim sana canim kardeşım Arena loncası çekılınce 8 de 8 yapan biz direk final oynuyacağımıza Sojla pvp karşılaşmasına çıktıydık..Xainnn yazdı:Üst tura 2 arz loncası çıkmışken 3. lodos takımını çıkarmak biraz adaletsiz ve mantıksız değil mi ???
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Geçen turnuvada oynamak zorundaydınız ancak bu turnuvada 2 lonca kaldı 3. gelecek olan lonca zaten 2 loncayıda yenememiş üste çıkma hakkı belki bana düşmez ama 2 arz varken 3 lodos çıkarmak biraz mantıksız 
Katılıyorum, arzların gevşekliği yüzünden lodoslar yine pwp atmak zorunda kalıyor. Adaletsizlik var ortada :!:Xainnn yazdı:Geçen turnuvada oynamak zorundaydınız ancak bu turnuvada 2 lonca kaldı 3. gelecek olan lonca zaten 2 loncayıda yenememiş üste çıkma hakkı belki bana düşmez ama 2 arz varken 3 lodos çıkarmak biraz mantıksız
WesTSooN
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RoA
Etkinlik ekibi kurallar dahilinde devam ediyor. Değiştirilebilirdi ancak bu seferde 3 lonca haksızlığa uğrayacaktı.
Benim anlamadığım arz loncalar bu durumdan pek şikayetçi değilken, zaten 2. tura çıkmış 2 lonca üyesinin sıkıntılarını açık şekilde ifade etmeleri.
Benim anlamadığım arz loncalar bu durumdan pek şikayetçi değilken, zaten 2. tura çıkmış 2 lonca üyesinin sıkıntılarını açık şekilde ifade etmeleri.
uNSpokeeN
Yüzmebilenbalık
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RoA
Yarı final fikstürü neden hala yok?
uNSpokeeN
Yüzmebilenbalık