İKV Hızlandırma(Hafif)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

İKV Hızlandırma(Hafif)

Mesaj gönderen TOLGA »

Selamın aleyküm,

Arkadaşlar büyük ihtimalle çoğu kişi bu ayarları biliyor belki de bu ayarları kullanarak oyunu oynuyordur. Ama yine de ben bilmeyen arkadaşlarımız için paylaşıyorum. Bu tür bir konunun daha önce paylaşıldığını araştırmadım, daha önce paylaşıldıysa yetkililer lütfen konuyu kaldırınız. Gelelim konumuza, resimler ifade edecektir. Dikkat! Görüntü kalitesi biraz düşecektir dilerseniz "Doku Detayı" alanından yükseltebilirsiniz.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: İKV Hızlandırma(Hafif)

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

o zaman karakterlerin yüzüne sansür uygulanmış gibi oluyor :) dandik olan efektler daha kötü hâle geliyor insanın oyuna giresi gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

DuMaNisTT yazdı:o zaman karakterlerin yüzüne sansür uygulanmış gibi oluyor :) dandik olan efektler daha kötü hâle geliyor insanın oyuna giresi gelmiyor.
Söylediklerin doğru; karakterin giydiği eşyalar, karakter tipi ve bulunduğu bölgenin detayları bulanık gözüküyor fakat ben şu düşünce ile oynuyorum "Ben kendi bilgisayarımda oynuyorum ve oyunu birine güzel göstermeme gerek yok." :) Ama söylediğim gibi bulanık gözükmemesini istiyorsanız Doku Detayı özelliğini yükseltebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Kardeşim o uyguladığım ayarları kayıt felan edemiyor muyuz? Ayaları kapatınca tekrar eski haline dönüyorda...
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Herakles yazdı:Kardeşim o uyguladığım ayarları kayıt felan edemiyor muyuz? Ayaları kapatınca tekrar eski haline dönüyorda...
Sağ altta "OK" ve "İptal" butonları var. Ayarlarını değiştirdikten sonra çarpı yerine OK butonuna basman gerekiyor. :)
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

TOLGA yazdı:
Herakles yazdı:Kardeşim o uyguladığım ayarları kayıt felan edemiyor muyuz? Ayaları kapatınca tekrar eski haline dönüyorda...
Sağ altta "OK" ve "İptal" butonları var. Ayarlarını değiştirdikten sonra çarpı yerine OK butonuna basman gerekiyor. :)
oyunu küçük ekran oynayanlar için bu işlem geçersizdir çünkü bu ayarların kaydediğildiği dosya ekran küçültmek amacı ile dğeiştirilip salt okunur kaydedildi kısacası değiştirseniz dahi değişmez.

bunun için önce ekran küçültme için salt okunur yaptıgınız dosyayı düzeltin bu doku ayarlarınızı yapın oyuna giriş yapıp cık gir yapın sonra pencere ayarlarınızı yapıp dosyayı salt okunur yapın.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

0LIVERA yazdı:oyunu küçük ekran oynayanlar için bu işlem geçersizdir çünkü bu ayarların kaydediğildiği dosya ekran küçültmek amacı ile dğeiştirilip salt okunur kaydedildi kısacası değiştirseniz dahi değişmez.

bunun için önce ekran küçültme için salt okunur yaptıgınız dosyayı düzeltin bu doku ayarlarınızı yapın oyuna giriş yapıp cık gir yapın sonra pencere ayarlarınızı yapıp dosyayı salt okunur yapın.
Bu söylediklerinizi bilmiyordum, konuya yardımcı oldu. Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MuratABI »

İKV Hızlandırma(Hafif) bunun İKV Hızlandırma(orta) ve İKV Hızlandırma(Ağır) Versiyonlarını sabırsızlıkla bekliyorum takipteyim.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

MuratABI yazdı:İKV Hızlandırma(Hafif) bunun İKV Hızlandırma(orta) ve İKV Hızlandırma(Ağır) Versiyonlarını sabırsızlıkla bekliyorum takipteyim.
Orta versiyonu en yakında eklenecek, ağırı için uğraşacağım biraz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön