Arkadaşlar büyük ihtimalle çoğu kişi bu ayarları biliyor belki de bu ayarları kullanarak oyunu oynuyordur. Ama yine de ben bilmeyen arkadaşlarımız için paylaşıyorum. Bu tür bir konunun daha önce paylaşıldığını araştırmadım, daha önce paylaşıldıysa yetkililer lütfen konuyu kaldırınız. Gelelim konumuza, resimler ifade edecektir. Dikkat! Görüntü kalitesi biraz düşecektir dilerseniz "Doku Detayı" alanından yükseltebilirsiniz.
DuMaNisTT yazdı:o zaman karakterlerin yüzüne sansür uygulanmış gibi oluyor dandik olan efektler daha kötü hâle geliyor insanın oyuna giresi gelmiyor.
Söylediklerin doğru; karakterin giydiği eşyalar, karakter tipi ve bulunduğu bölgenin detayları bulanık gözüküyor fakat ben şu düşünce ile oynuyorum "Ben kendi bilgisayarımda oynuyorum ve oyunu birine güzel göstermeme gerek yok." Ama söylediğim gibi bulanık gözükmemesini istiyorsanız Doku Detayı özelliğini yükseltebilirsiniz.
Herakles yazdı:Kardeşim o uyguladığım ayarları kayıt felan edemiyor muyuz? Ayaları kapatınca tekrar eski haline dönüyorda...
Sağ altta "OK" ve "İptal" butonları var. Ayarlarını değiştirdikten sonra çarpı yerine OK butonuna basman gerekiyor.
oyunu küçük ekran oynayanlar için bu işlem geçersizdir çünkü bu ayarların kaydediğildiği dosya ekran küçültmek amacı ile dğeiştirilip salt okunur kaydedildi kısacası değiştirseniz dahi değişmez.
bunun için önce ekran küçültme için salt okunur yaptıgınız dosyayı düzeltin bu doku ayarlarınızı yapın oyuna giriş yapıp cık gir yapın sonra pencere ayarlarınızı yapıp dosyayı salt okunur yapın.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
0LIVERA yazdı:oyunu küçük ekran oynayanlar için bu işlem geçersizdir çünkü bu ayarların kaydediğildiği dosya ekran küçültmek amacı ile dğeiştirilip salt okunur kaydedildi kısacası değiştirseniz dahi değişmez.
bunun için önce ekran küçültme için salt okunur yaptıgınız dosyayı düzeltin bu doku ayarlarınızı yapın oyuna giriş yapıp cık gir yapın sonra pencere ayarlarınızı yapıp dosyayı salt okunur yapın.
Bu söylediklerinizi bilmiyordum, konuya yardımcı oldu. Teşekkür ederim.