sizinde yapıcağınız işinde
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
sizinde yapıcağınız işinde
lanet olsun size demin bir akçe aldık ödeme sonucu bekleniyor diye 2 saatir gelmedi hızlı desteğe meil attım ordaki görevleri ttnet numarasını verdi aradım ordaki tuslara bas bas bas o sinirlen telefonuda kırdım yapaıcağınız işe başlıyım lanet olsun alayınıza 2. kez oldu bu lan yeter artık
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Re: sizinde yapıcağınız işinde
[youtube]http://youtu.be/0b7qwmGn7bg[/youtube]
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu tür durumlarda sobee yada ttnet ekibiyle değil 3pay ekibiyle daha rahat bir şekilde sorununuzu halledebilirsiniz.Hackedbysfenomen yazdı:lanet olsun size demin bir akçe aldık ödeme sonucu bekleniyor diye 2 saatir gelmedi hızlı desteğe meil attım ordaki görevleri ttnet numarasını verdi aradım ordaki tuslara bas bas bas o sinirlen telefonuda kırdım yapaıcağınız işe başlıyım lanet olsun alayınıza 2. kez oldu bu lan yeter artık
İyi oyunlar.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kesinlikle alakası yok. 3pay ekibi ödeme yapılana kadar sorumlu tutulabilir. Ödeme yapıldıktan sonra Ürün teslimatı playstore'a aittir.IIHYPNOSII yazdı:Bu tür durumlarda sobee yada ttnet ekibiyle değil 3pay ekibiyle daha rahat bir şekilde sorununuzu halledebilirsiniz.Hackedbysfenomen yazdı:lanet olsun size demin bir akçe aldık ödeme sonucu bekleniyor diye 2 saatir gelmedi hızlı desteğe meil attım ordaki görevleri ttnet numarasını verdi aradım ordaki tuslara bas bas bas o sinirlen telefonuda kırdım yapaıcağınız işe başlıyım lanet olsun alayınıza 2. kez oldu bu lan yeter artık
İyi oyunlar.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
4440375 den Playstore ekibine asla ulaşamadım. Aktarıyorum diyor en başa dönüyorsun !
Sepete attığım ürünlerden 1 si Oyunlarım bölümüne gelmedi fakat onunda ücreti kesildi. Playstore'ye direk ulaşılabilcek hiç bir numara yok. ! O parasını ödediğim fakat bana verilmeyen ürün helal olmaz inşallah..
(Bütün alışverişlerim Mail adresime gelirdi fakat bu alışverişimde ürün verilmediği gibi Mail adresimede hiç birşey gelmedi ! )
Sepete attığım ürünlerden 1 si Oyunlarım bölümüne gelmedi fakat onunda ücreti kesildi. Playstore'ye direk ulaşılabilcek hiç bir numara yok. ! O parasını ödediğim fakat bana verilmeyen ürün helal olmaz inşallah..
(Bütün alışverişlerim Mail adresime gelirdi fakat bu alışverişimde ürün verilmediği gibi Mail adresimede hiç birşey gelmedi ! )