sizinde yapıcağınız işinde

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hackedbysfenomen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

sizinde yapıcağınız işinde

Mesaj gönderen Hackedbysfenomen »

lanet olsun size demin bir akçe aldık ödeme sonucu bekleniyor diye 2 saatir gelmedi hızlı desteğe meil attım ordaki görevleri ttnet numarasını verdi aradım ordaki tuslara bas bas bas o sinirlen telefonuda kırdım yapaıcağınız işe başlıyım lanet olsun alayınıza 2. kez oldu bu lan yeter artık
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: sizinde yapıcağınız işinde

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

[youtube]http://youtu.be/0b7qwmGn7bg[/youtube]
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Hackedbysfenomen yazdı:lanet olsun size demin bir akçe aldık ödeme sonucu bekleniyor diye 2 saatir gelmedi hızlı desteğe meil attım ordaki görevleri ttnet numarasını verdi aradım ordaki tuslara bas bas bas o sinirlen telefonuda kırdım yapaıcağınız işe başlıyım lanet olsun alayınıza 2. kez oldu bu lan yeter artık
Bu tür durumlarda sobee yada ttnet ekibiyle değil 3pay ekibiyle daha rahat bir şekilde sorununuzu halledebilirsiniz.
İyi oyunlar.
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

IIHYPNOSII yazdı:
Hackedbysfenomen yazdı:lanet olsun size demin bir akçe aldık ödeme sonucu bekleniyor diye 2 saatir gelmedi hızlı desteğe meil attım ordaki görevleri ttnet numarasını verdi aradım ordaki tuslara bas bas bas o sinirlen telefonuda kırdım yapaıcağınız işe başlıyım lanet olsun alayınıza 2. kez oldu bu lan yeter artık
Bu tür durumlarda sobee yada ttnet ekibiyle değil 3pay ekibiyle daha rahat bir şekilde sorununuzu halledebilirsiniz.
İyi oyunlar.
Kesinlikle alakası yok. 3pay ekibi ödeme yapılana kadar sorumlu tutulabilir. Ödeme yapıldıktan sonra Ürün teslimatı playstore'a aittir.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

4440375 den Playstore ekibine asla ulaşamadım. Aktarıyorum diyor en başa dönüyorsun !

Sepete attığım ürünlerden 1 si Oyunlarım bölümüne gelmedi fakat onunda ücreti kesildi. Playstore'ye direk ulaşılabilcek hiç bir numara yok. ! O parasını ödediğim fakat bana verilmeyen ürün helal olmaz inşallah..

(Bütün alışverişlerim Mail adresime gelirdi fakat bu alışverişimde ürün verilmediği gibi Mail adresimede hiç birşey gelmedi ! )
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön