Adi Em Satıcıları !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mehmet12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Adi Em Satıcıları !

Mesaj gönderen mehmet12 »

Arkadaşlar Böyle Bir Konu Açmak İstemezdim Gerçekdende.Biz Emlerde Eğlenmeye Bakarız Ama Bazı Arz Arkadaşlarımız Kalleşleri Olmaya Başladı Eme Girip Can Basmayan Veya Kaçan Şifacımız Wildshodow Emlerde Çok Göze Batar Oldu Sizde Bildiğiniz Bu EM SATICILARInı Buraya Yazarak Bunların Utanma Duygusu Var İse Bunu Harekete Geçirip Bu Huydan Dış Edelim Em Satıcıları Buraya Yazılırsa Memnun Olurum Buna Göre Eme Girdiğimiz Adamları Bilelim.
Saygılarla İyi Forumlar

Byxmadenci--------Imxdehset
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...

Blackxxeagle

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Re: Adi Em Satıcıları !

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Arkadaşım bir korkak gibi em satanları bende sevmiyorum ama şunu söleyi oyunu bırakmadan önce Bi kere em satmadım.
Ancak emlerden çok düşmüşümdür.
Kullanıcı avatarı
TRiPuRa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TRiPuRa »

mehmet12 yazdı:Arkadaşlar Böyle Bir Konu Açmak İstemezdim Gerçekdende.Biz Emlerde Eğlenmeye Bakarız Ama Bazı Arz Arkadaşlarımız Kalleşleri Olmaya Başladı Eme Girip Can Basmayan Veya Kaçan Şifacımız Wildshodow Emlerde Çok Göze Batar Oldu Sizde Bildiğiniz Bu EM SATICILARInı Buraya Yazarak Bunların Utanma Duygusu Var İse Bunu Harekete Geçirip Bu Huydan Dış Edelim Em Satıcıları Buraya Yazılırsa Memnun Olurum Buna Göre Eme Girdiğimiz Adamları Bilelim.
Saygılarla İyi Forumlar

Byxmadenci--------Imxdehset

mehmet12
Öncelikle konunun başlığı Hic hos değildir...
Benden de sana Ufak Bir UyaRı...

EM(klan savası)'ndan kacmak Adilik değildir.Eminim Coğu Zaman Sende KacmıssındıR..
SayqıLaRımLa

ALaBaNDa
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mehmet12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mehmet12 »

Ben Em Satanlar Yüzünden Oyunu Bırakacam Daha Doğrusu Klanda Ana Avrat Din Kitap Sövenler Yüzünden Bu Çarımıda Oğlum Osman'a Bırakacam Bundan Sonra Byxmadenci Mehmet Değil Osman Oğlumundur Benim Üzerimde Hakkı Geçenlerle Tek Tek Helalleşmeye Başlıyacam.
Saygılarımla İyi Forumlar

Byxmadenci-------Imxdehset
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...

Blackxxeagle

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sahxesad »

KaRdeşim yine de sen öLe Adi feLan deme o pek hoş kaRşiLanMayan keLime o aRkadaşa da ayıp ama....
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön