Selam arkadaşlar,
Hemen konuya gireyim ben aylardır Yıldırım 2 tılsımını kullanıyorum ve genelde Büyük Hol'deyim. Fakat uzun süredir bu şekilde devam etmem beni sıktı ve Meteorit 1 tılsımına karşı da bir sempatim oluştu. Ama Çemberlitaş için kullanmayı düşünmüyorum karakterimde istediğim her şey tamamlanmış durumda çünkü. Şimdi Meteorit 1 tılsımını kullanan arkadaşlardan değerli görüşlerini bekliyorum sizce bu tılsım klan savaşları için üretilebilir mi yani savaşlarda etkili mi? Sizler Çemberlitaş haricinde bu tılsımdan memnun musunuz? Yahut Meteorit 1 tılsımını üretmeden alınacak Büyü Bozma II veya III tılsımı daha iyi mi olur Yıldırım 2 ile hem klanda hem de Hol'de. Açıkçası Büyü Bozma III de bütçeme fazla biraz, Büyü Bozma II ile de istediğim verimi alabilir miyim hem ırklarda hem de savaşlarda? Bu arada takas konusuna sıcak bakmıyorum ( M1 ile Y2) çünkü holde mutlaka zaman geçiriyorum.
Tılsım-Meteorit 1[Hk.] Soru!
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Tılsım-Meteorit 1[Hk.] Soru!
Aynı şeyleri bende düşünüyorum.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Y2 ile de savaşlarda etkili olabilirsin fakat biraz gözün açık olması lazım bahsettiğim şey rakip klandan büyücüler tesla kurarsa affetme teslaya yaklaşanları yüksek voltaja maruz bırak. savaşçıları ayı çağırırsa hemen kır direncini bir elektrik at ve yıkımı izlemukosito yazdı:Selam arkadaşlar,
Hemen konuya gireyim ben aylardır Yıldırım 2 tılsımını kullanıyorum ve genelde Büyük Hol'deyim. Fakat uzun süredir bu şekilde devam etmem beni sıktı ve Meteorit 1 tılsımına karşı da bir sempatim oluştu. Ama Çemberlitaş için kullanmayı düşünmüyorum karakterimde istediğim her şey tamamlanmış durumda çünkü. Şimdi Meteorit 1 tılsımını kullanan arkadaşlardan değerli görüşlerini bekliyorum sizce bu tılsım klan savaşları için üretilebilir mi yani savaşlarda etkili mi? Sizler Çemberlitaş haricinde bu tılsımdan memnun musunuz? Yahut Meteorit 1 tılsımını üretmeden alınacak Büyü Bozma II veya III tılsımı daha iyi mi olur Yıldırım 2 ile hem klanda hem de Hol'de. Açıkçası Büyü Bozma III de bütçeme fazla biraz, Büyü Bozma II ile de istediğim verimi alabilir miyim hem ırklarda hem de savaşlarda? Bu arada takas konusuna sıcak bakmıyorum ( M1 ile Y2) çünkü holde mutlaka zaman geçiriyorum.
Eğer ki m1 de üreteyim diyorsan, m1 ile savaşlarda yine etkili olabilirsin fiziksel hasarı vereceğin için zırhı düşük olan sınıfları seçmen lazım misal önce büyücüler, sonra ofansif savaşçılar daha sonra şifacılar ve tanklar vs. konsantrasyon yeteneğine 15 verirsen, kullandığın an karşındaki rakip muazzam hasarlar alacaktır zırhını kıracağından dolayı
Yorumun için çok teşekkür ederim. Peki senin tercihin ne olurdu? M1 üretip devam mı etmek yoksa Y2 ile BB 2 tılsım kombinasyonu mu?SeRRuh yazdı:Y2 ile de savaşlarda etkili olabilirsin fakat biraz gözün açık olması lazım bahsettiğim şey rakip klandan büyücüler tesla kurarsa affetme teslaya yaklaşanları yüksek voltaja maruz bırak. savaşçıları ayı çağırırsa hemen kır direncini bir elektrik at ve yıkımı izlemukosito yazdı:Selam arkadaşlar,
Hemen konuya gireyim ben aylardır Yıldırım 2 tılsımını kullanıyorum ve genelde Büyük Hol'deyim. Fakat uzun süredir bu şekilde devam etmem beni sıktı ve Meteorit 1 tılsımına karşı da bir sempatim oluştu. Ama Çemberlitaş için kullanmayı düşünmüyorum karakterimde istediğim her şey tamamlanmış durumda çünkü. Şimdi Meteorit 1 tılsımını kullanan arkadaşlardan değerli görüşlerini bekliyorum sizce bu tılsım klan savaşları için üretilebilir mi yani savaşlarda etkili mi? Sizler Çemberlitaş haricinde bu tılsımdan memnun musunuz? Yahut Meteorit 1 tılsımını üretmeden alınacak Büyü Bozma II veya III tılsımı daha iyi mi olur Yıldırım 2 ile hem klanda hem de Hol'de. Açıkçası Büyü Bozma III de bütçeme fazla biraz, Büyü Bozma II ile de istediğim verimi alabilir miyim hem ırklarda hem de savaşlarda? Bu arada takas konusuna sıcak bakmıyorum ( M1 ile Y2) çünkü holde mutlaka zaman geçiriyorum.büyü bozma 2 de seni memnun edecektir diye düşünüyorum.
Eğer ki m1 de üreteyim diyorsan, m1 ile savaşlarda yine etkili olabilirsin fiziksel hasarı vereceğin için zırhı düşük olan sınıfları seçmen lazım misal önce büyücüler, sonra ofansif savaşçılar daha sonra şifacılar ve tanklar vs. konsantrasyon yeteneğine 15 verirsen, kullandığın an karşındaki rakip muazzam hasarlar alacaktır zırhını kıracağından dolayı
Diğer M1 kullanıcısı arkadaşlar da düşüncelerini belirtirse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
M1'i sadece çt de verimli olarak kullanabileceğin kanaatindeyim. Klan savaşlarında y2 ile daha pratik ve etkili ölümler sağlayabilirsin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Selamın aleyküm,mukosito yazdı:Selam arkadaşlar,
Ben bir Meteorit 1 Tılsımı kullanıcısı olarak şunları söylemek istiyorum. Başlıca olarak Çemberlitaş'a hasarın biraz yüksek ise rahatlıkla kimseye bir ahın olmadan girebiliyorsun, kimseye muhtaç kalmıyorsun. Çemberlitaş'ın yanında yalnızca Meteorit Büyüsü'ne puan verirsen WS atarken veyahut Klan savaşları için de çok etkili olur. Şöyle bir şey de var; Yıldırım'a ve Meteorit'e puan verirsen ikisinin de tılsımını yani Yıldırım 2 ile Meteorit 1'i takmanı tavsiye ederim. Her alanda işine yarayacaktır.