Yeni Proje
Yeni Proje
Sobee'nin İKV' yi geliştirip geliştirmeyeceği tartışılır ama yeni bir proje üzerinde çalıştıkları kesin. Hatta proje Unreal Engine ile hazırlanıyor. Hayırlı olsun şimdiden diyelim 
Antegar-detay
Re: Yeni Proje
bu fikre nerden vardın ?
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Zul..
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
O oyunun Sobee ile alakası yok, tamamiyle farklı bir şirket. Sadece şirkette çalışan yanılmıyorsam 5 kişi eskiden Sobee' de çalışıyordu o kadar 
Antegar-detay
Geçtiğimiz aylarda Emre Yücelen abimiz instagram hesabında yeni bir oyunun ses efektlerini yaptığına yönelik video yayınlamıştı. Belki sobee ile alakalı olabilirDetay yazdı:Sobee'nin İKV' yi geliştirip geliştirmeyeceği tartışılır ama yeni bir proje üzerinde çalıştıkları kesin. Hatta proje Unreal Engine ile hazırlanıyor. Hayırlı olsun şimdiden diyelim
Kendisini de zor durumda bırakmak istemem
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Zul... oyununa yapıyorlardır o ses efektifiniEYUNAL yazdı:Geçtiğimiz aylarda Emre Yücelen abimiz instagram hesabında yeni bir oyunun ses efektlerini yaptığına yönelik video yayınlamıştı. Belki sobee ile alakalı olabilirDetay yazdı:Sobee'nin İKV' yi geliştirip geliştirmeyeceği tartışılır ama yeni bir proje üzerinde çalıştıkları kesin. Hatta proje Unreal Engine ile hazırlanıyor. Hayırlı olsun şimdiden diyelim
Kendisini de zor durumda bırakmak istemem

Ne taktınız o oyuna ya
O oyun hazır şuan Sobee ile alakası yok atın kenara 
EYUNAL haklı olabilirsin ben de görmüştüm.
EYUNAL haklı olabilirsin ben de görmüştüm.
Antegar-detay
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Başlığı görünce şaşırdım , sevindim hayırlı bir haber var diye.Yine felaket tellalısın be mustiDetay yazdı:Sobee'nin İKV' yi geliştirip geliştirmeyeceği tartışılır ama yeni bir proje üzerinde çalıştıkları kesin. Hatta proje Unreal Engine ile hazırlanıyor. Hayırlı olsun şimdiden diyelim