Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen SeRRuh »

Düello etkinliğinin videoları paylaşılsaydı, keyife takip ederdim. Stratejileri takip eder,farklı taktikler ve kombinasyonların ortaya çıkmasına sebep olurduk. IKV gelişir, keyif artar, rekabet tavan yapardı. Bknz. kamerayı görünce mermiye kafa atan dedemiz.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

SedaT03 yazdı:Oyunda em atacak kişi az ama olsun yinede önerimdir. Er Meydanları artık eşyaları düzeltilse veya tılsım düşse ve Er Meydanlarına giriş klan parasıyla olsa. Ve bazıları ezik çar açmasına karşı Önelem için Er Meydanına giriş 6 kişi olmadan girilmese. Ne düşünürsünüz Zifan hanım.
Selam SedaT03,
Güzel önerileriniz için teşekkür ederiz. Güncelleme gerektiren bu tip önerileriniz için Destek iletişim Formundan "Görüş ve Öneriler" bildirim tipini seçerek istek ve önerilerinizi gönderebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

SeRRuh yazdı:Düello etkinliğinin videoları paylaşılsaydı, keyife takip ederdim. Stratejileri takip eder,farklı taktikler ve kombinasyonların ortaya çıkmasına sebep olurduk. IKV gelişir, keyif artar, rekabet tavan yapardı. Bknz. kamerayı görünce mermiye kafa atan dedemiz.
Selam SeRRuh,
Zaman zaman düello, ölüm oyunu ve sancak savaşı gibi etkinliklerimizi görüntüleyerek oyuncularımızla paylaşmaktayız. Bu uygulamayı çoğaltabiliriz lakin Kıyamet takımı , taktiklerini sıklıkla paylaşmak ister mi bilemiyorum:))
İlginiz için teşekkür ediyoruz.
İyi eğlenceler !
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Merhabalar.

Ölüm Oyunu etkinliği her sunucuda düzenleniyor fakat Anka sunucusunda oyuncu azlığı nedeniyle Ölüm Oyunu yerine "Karma Öüm Oyunu" düzenlenmektedir. Karma Ölüm Oyunu etkinliğini merak eden bir çok arkadaşlarımız var ki bunlardan biriyimdir. Farklı sınıflarla gerçekleştirilen Karma Ölüm Oyunu etkinliğinin diğer sunucularda da 1 kere de olsa gerçekleştirilmesi gerçekten çok iyi olur. 1 kere bile olsa Karma Ölüm Oyunu etkinliğine katılmak isteriz. Umarım önerim dikkate alınır, iyi günler.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Herakles yazdı:Merhabalar.

Ölüm Oyunu etkinliği her sunucuda düzenleniyor fakat Anka sunucusunda oyuncu azlığı nedeniyle Ölüm Oyunu yerine "Karma Öüm Oyunu" düzenlenmektedir. Karma Ölüm Oyunu etkinliğini merak eden bir çok arkadaşlarımız var ki bunlardan biriyimdir. Farklı sınıflarla gerçekleştirilen Karma Ölüm Oyunu etkinliğinin diğer sunucularda da 1 kere de olsa gerçekleştirilmesi gerçekten çok iyi olur. 1 kere bile olsa Karma Ölüm Oyunu etkinliğine katılmak isteriz. Umarım önerim dikkate alınır, iyi günler.
Ali'ye katılıyorum :) Bende çok merak ediyorum açıkcası. 8-)
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Beğen Paylaş Kazan etkinliğinin amacı nedir ? Onun yerine Bil Kazan yapılması daha mantıklı. Madem iş şansa kalıyor bari bir şeyler bilmiş olunsun.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
ubey
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Arm Of Revrenge

Mesaj gönderen ubey »

Bence guruplar halinde kenana girelim ilk cikan gurub kazansın
Xxubeyxx

Ubey

Ubeydullah
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Sancak Savaşı etkinliğinde sürekli tekerrür eden bir olay gözüme çarptı, etkinlik için 4- 5 grup toplanıyor ve heyecanla bekliyor. İlk etkinlik için gruplar alınıyor (misal 3 lodos,3 arz grubu) savaş bittikten sonra 2. etkinlik için alınan gruplar 1. etkinlikten çıkan gruplara denk geliyor. Dışarıda bekleyen insanlar bir umut gireriz diye beklerken son tur olduğu yazılıyor.

Belki 3. tur için vaktiniz olmayabilir fakat en azından farklı grupların salona alınması adına yeniliğe gidilebilir, isimler kayıt edilebilir. Bir kişi 2 tur gireceğine,hiç girmeyen kişi en azından 1 tur eğlenme şansına sahip olmalı diye düşünüyorum.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Herakles yazdı:Merhabalar.

Symbian yazdı:Merhabalar.
Ali'ye katılıyorum :) Bende çok merak ediyorum açıkcası. 8-)
Selam arkadaşlar,
Karma ölüm oyunu deneyebiliriz. Anka sunucumuzda, oyuncular azınlıkta olduğundan, burada düzenlenen karma ölüm oyunu keyifli olsa da kalabalık bir sunucuda düzenlenecek olan karma etkinlikte sıkıntı yaşanacağını düşünüyorum zira normal ölüm oyunlarında bile gruplaşılarak alana girildiğinden, yapılacak olan karma ölüm oyunuda gruplaşmaya sahne olacak ve sancak savaşı etkinliğinden bir farkı kalmayacaktır.Yinede bu önerinizi deneyerek, eğlenceli vakitler geçirebiliriz.
Teşekkürler!
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Detay yazdı:Beğen Paylaş Kazan etkinliğinin amacı nedir ? Onun yerine Bil Kazan yapılması daha mantıklı. Madem iş şansa kalıyor bari bir şeyler bilmiş olunsun.
Selam Detay,
Bil kazan etkinliğimizde, beğen paylaş kazan etkinliğimiz gibi dönüşümlü olarak takvimde yer almaktadır.
İlginiz için teşekkür ederiz.

“Etkinlikler” sayfasına dön