Arkadaşlar benim düşünceme göre bu iş yanlış.Önceden %50 indirimliyken 495 akçeydi.Şimdi ise 1500 akçe %50 indirim yarı yarıya demek ise şu an pasaportun fiyatı 990 akçe olması gerekli (495x2=900) ama şu an 1500 akçe bunun bir açıklaması vardı ben mi görmedim yoksa hiç kimse düşünemedi mi desteğe mesaj attım hadi hayırlısı.
Görüşlerinizi bildirebilirsiniz..
Lonca Pasaportu Hk.
Re: Lonca Pasaportu Hk.
eheheh görusum şu ki 495*2=990 kesinlikle katiliyorum kimse cakozlamamis bak sen ne guzel cozmussun aslinda muhasebeyi sana verseler ya
Selamın aleyküm,
Ben de şahsen 1495 Akçe fiyatında olduğu zaman satın almıştım. Şöyle söyleyeyim sana; önceden alınacağını düşünmedikleri için fiyatını düşürerek alışverişe koydular. Sonrasında herkesin dikkat çekip Topkapıya gitmek istediğini ve bir loncada bulunmak istediğini öğrenince fiyatları yükselttiler. Biz de bu işten kazanç sağlayalım dediler.
Yani bunun %50 indirimin 990 Akçe fiyatından düşmesiyle alakası yok.
Ben de şahsen 1495 Akçe fiyatında olduğu zaman satın almıştım. Şöyle söyleyeyim sana; önceden alınacağını düşünmedikleri için fiyatını düşürerek alışverişe koydular. Sonrasında herkesin dikkat çekip Topkapıya gitmek istediğini ve bir loncada bulunmak istediğini öğrenince fiyatları yükselttiler. Biz de bu işten kazanç sağlayalım dediler.
İlk olarak aldığın dalga konusunu hiç uygun bulmuyorum burada bir görüşümü bildiriyorum aptalca kelimeler sarfedecek kadar düşük kaliteli insanların bu oyuna oynadığını tekrar gördüm.salih1236 yazdı:eheheh görusum şu ki 495*2=990 kesinlikle katiliyorum kimse cakozlamamis bak sen ne guzel cozmussun aslinda muhasebeyi sana verseler ya
TOLGA yazdı:Selamın aleyküm,
Ben de şahsen 1495 Akçe fiyatında olduğu zaman satın almıştım. Şöyle söyleyeyim sana; önceden alınacağını düşünmedikleri için fiyatını düşürerek alışverişe koydular. Sonrasında herkesin dikkat çekip Topkapıya gitmek istediğini ve bir loncada bulunmak istediğini öğrenince fiyatları yükselttiler. Biz de bu işten kazanç sağlayalım dediler.Yani bunun %50 indirimin 990 Akçe fiyatından düşmesiyle alakası yok.
Teşekkürler iyi aydınlatmışsın ancak İKV YÖNETİMİ bu parayı kazanmayı hakediyor mu ? Eminönü sunucusunda oynuyorum şu an lagtan gblere giremiyorum geri atıyor oyun.Tek hata bu da değil oyun içi birsürü şikayet var bunların birçoğunu gözden geçirmeleri gerekmez mi ? Desteğe attığım mesaja dün geceden beri halen daha cevap gelmedi.Desteğe dahi de mi bakmıyorlar ?
İlk olarak aldığın dalga konusunu hiç uygun bulmuyorum burada bir görüşümü bildiriyorum aptalca kelimeler sarfedecek kadar düşük kaliteli insanların bu oyuna oynadığını tekrar gördüm.romeofek1 yazdı:salih1236 yazdı:eheheh görusum şu ki 495*2=990 kesinlikle katiliyorum kimse cakozlamamis bak sen ne guzel cozmussun aslinda muhasebeyi sana verseler ya
senin bana aptal demen 495*2=990 gercegini degiastirmez ayrica. sen oyunun adini bilmezken biz vardik
7 Yıllık oyuncuyum kuklacı sunucusundaki nicklerimi teker teker sayayım gir sunucuya eskilerden 1 arkadaşa sor taa tepegözlerin şimdiki arz sancagın komutanın olduğu zamanlardan...
XxXSaVaŞÇıxXx
XxXBüYüCüxXx
XxXŞiFaCıxXx
IxMondoRyxI
Windforce
ReQuiaL
Ayrıca tercüman konusunda ısrarcıyım ya tercüman ya da sana iyi bir gözlük alalım biz.
XxXSaVaŞÇıxXx
XxXBüYüCüxXx
XxXŞiFaCıxXx
IxMondoRyxI
Windforce
ReQuiaL
Ayrıca tercüman konusunda ısrarcıyım ya tercüman ya da sana iyi bir gözlük alalım biz.
gözlukte 495*2=990 gercegini degistirmez tercuman olacaksa sevdama tercuman varsin olsun hadi inan
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamun aleyküm;
20 Eylül 2012'de gelen küçük bir kampanya ile Lonca Lisansı, Kasa Erişimi, +5 Yetenek Puanı gibi ürünler dükkana eklenmiş, kimilerine göre uzun kimilerine göre kısa bir süre fiyatlar bir dönem indirime girmişti. Kampanya bitiminde tabi ki fiyatlar eski haline dönmüştü. Çok anımsadığım bir teferruat değil ama ben lonca lisansının 495 akçeye indirildiğini anımsayamadım maalesef. 1.495 akçeden daha az bir meblağa indirilmişti, yanılmıyorsam 1.000 civarıydı. Ama 495'e inmemişti diye hatırlıyorum, belki ben yanlış hatırlıyorumdur kusura kalınmasın. Fakat dediğin gibi rakamsal bir hatanın olacağını sanmıyorum, çünkü İKV oyuncusu bu konularda oldukça hassastır, muhakkak senden önce birisi çıkıp tepki göstermiş olurdu bu duruma. Desteğe attığın mesajın neticesini buraya da yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz, sevgilerimle.
20 Eylül 2012'de gelen küçük bir kampanya ile Lonca Lisansı, Kasa Erişimi, +5 Yetenek Puanı gibi ürünler dükkana eklenmiş, kimilerine göre uzun kimilerine göre kısa bir süre fiyatlar bir dönem indirime girmişti. Kampanya bitiminde tabi ki fiyatlar eski haline dönmüştü. Çok anımsadığım bir teferruat değil ama ben lonca lisansının 495 akçeye indirildiğini anımsayamadım maalesef. 1.495 akçeden daha az bir meblağa indirilmişti, yanılmıyorsam 1.000 civarıydı. Ama 495'e inmemişti diye hatırlıyorum, belki ben yanlış hatırlıyorumdur kusura kalınmasın. Fakat dediğin gibi rakamsal bir hatanın olacağını sanmıyorum, çünkü İKV oyuncusu bu konularda oldukça hassastır, muhakkak senden önce birisi çıkıp tepki göstermiş olurdu bu duruma. Desteğe attığın mesajın neticesini buraya da yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz, sevgilerimle.

BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;
Halen daha destekten mesaj gelmedi.Olayı hayretler içerisinde bekliyorum.Önceden atılan çoğu mesaja 2 saatte cevap gelirdi 3. Gün'e geçtik hala bekliyorum.