İsim sacmalıgı
İsim sacmalıgı
Arkadaslar Tılsım sunucusunda buluna KahrolsunABD isimli carı herkesin şikayet etmesini istiyorum sizlerden.Böyle gereksiz kişiler yüzünden bizim ülkemiz zarar görüyor.Ayrıca klandan ve bölgeden Kahrolsunisrail ,CocukKatiliisrail Gibi sloganlar atarak herkesi rahatsız ediyo en kısa zamanda Sizinde şikayetleriniz sayesinde Bu düsüncesiz insanları blok cezası almasını saglamayız.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: İsim sacmalıgı
Halk savaşı vereceğiz emperyalizme kar$ı
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Lafın Carı acan arkadasamı geldi.. Bizemi...mobilsorun yazdı:Halk savaşı vereceğiz emperyalizme kar$ı
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
adam haklı arkadaşlar John Kerry aradı bugün, dedi " ya efendim böyle terbiyesizlik mi olur?, Türkiyeye ambargo koymayı düşünüyoruz. Lütfen biran önce o char ı kapatın "
Ne diyeceğimi şaşırdım, tabi efendim, haklısınız efendim diye geçiştirdim.
Arkadaşlar iş büyüyor bakın,
aha şimdide direk kırmızı telefon çalıyor.
Ne diyeceğimi şaşırdım, tabi efendim, haklısınız efendim diye geçiştirdim.
Arkadaşlar iş büyüyor bakın,
aha şimdide direk kırmızı telefon çalıyor.
En son ELENTARi tarafından 04 Eyl 2014 00:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: argo içerik kaldırıldı
Sebep: argo içerik kaldırıldı
Bir nevi protesto bicimi Kahrolsun ABD Kahrolsun İsrail türkiyede sıradan bir şey hele Devlet kahrolsun israil diyorsa yapcak bişi yk.
Dünyada terörü çıkaran besleyen bir ülke varsa oda ABD dir. En büyük düşman Bin ladinken simdide isidci halife ayagına abde bişiler yapıyor yakında Abd kendi içnde onu kulanırsa hakına korku salmak için her türlü terörü kullanmak abdenin yasasıdır.
Yoksa Abd nereden para kazanacak Silah yasasını bile onaylayaman bir ülke demokratikmi diyorsun Kahrolsun abd ve destekleyerine.
İkiz kuleleri Abd-almanya ve İngiltre işbriliği ile yıkılmıştır. Başka söz yok
Klandan devamlı yazıyrorsa sus cezası verilmesi taraftarırım
Dünyada terörü çıkaran besleyen bir ülke varsa oda ABD dir. En büyük düşman Bin ladinken simdide isidci halife ayagına abde bişiler yapıyor yakında Abd kendi içnde onu kulanırsa hakına korku salmak için her türlü terörü kullanmak abdenin yasasıdır.
Yoksa Abd nereden para kazanacak Silah yasasını bile onaylayaman bir ülke demokratikmi diyorsun Kahrolsun abd ve destekleyerine.
İkiz kuleleri Abd-almanya ve İngiltre işbriliği ile yıkılmıştır. Başka söz yok
Klandan devamlı yazıyrorsa sus cezası verilmesi taraftarırım
A R Z L O D O S
Obama aradı la olum dedi Tılsımda dedi böle böle çar varmış dedi Newyork borsasını düşürüyor böle şeyler dedi apar topar banladık zaten sıkıntı yok.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bizifarklı Clan
Alttarafı bir isim bu hazımsızlık niye?arkadaş tepkisini dile getirmiş bende Tombişxfil diye çar açtım şimdi gelip filler isyanmı edecek benim açtığım isime ne kadar saçmalıyorsunuz ya oyununuza bakın gerçi oyun bitti artık isteyen istediği ismi açsın
Açmış olduğunuz konuda bilgilendirme yapılmıştır. Konu siyasi tartışmaya dönüşmemesi için kilitlenmiştir.
viewtopic.php?f=100&t=124639
viewtopic.php?f=100&t=124639

[/center]