Sevgilerle
Oyuna Kesin Veda - Pırasasapı
Re: Oyuna Kesin Veda - Pırasasapı
Ozan öncelikle karakterine olanlar için çok üzüldüğümü söylemeliyim
Lakin sen oyunda tanıdığım güvenilebilecek nadir kişilerden birisin. Bende senden bu güveni kazanabildiysem ne mutlu bana. Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun, her şey gönlünce olsun..
Sevgilerle
Sevgilerle
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- superpower
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
kardeş kendine iyi bak gercı tanışamadık ama selametle
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
- Lonca: Sanki Sene 2008
Doğru karar vermişsin Ozan , Bırakanlar arasında seni görmek nem utlu . Hayatında başarılar dilerim . Telefonunu değiştirmedin değil mi ?
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
Vay be ozan unutulmakda varmış kaderde sivilde başarılarını dilerim.
FERRAND
- ubey
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Arm Of Revrenge
Yavas yavas oyunun tadı kacmaya basladı zaten omceden oyunda saygı vardì simdi tılsımı olan artist
Xxubeyxx
Ubey
Ubeydullah
Ubey
Ubeydullah
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Şansım varmış ki oyuna gireyim dediğim anda yine işsiz Tuna Abi'ye denk geldim.
1 seviyelik Pırasasapı karakterimi de laf arasında eziverdi sağolsun. 
Oyunda lag sıkıntısı hat safhada. Yaz tatillerinde "sunucu dolu" yazıyor diye isyan ettiğimiz Eminönü Sunucusu şu anda tenha. Oyuncuların verdikleri emeği falan geçiyorum, onların zamanı ve eğlencesi bu sonuçta. Ancak bu kadar güzel oyunu yapıp, emek harcayıp, sonrasında bu emeğini nasıl çöpe atar bir insan? Yöneticiler güzel insanlardı, birer birer bıraktılar. İhtiyar NoComment bile bıraktıysa zaten bu oyun bitmiştir maalesef.
Tuna Abi ile de konuştuk; 8 tane birbirinden vahim sunucu yerine 1, olmadı 2 sunucuya döndürseler şu oyunu? Sağlam, sıkıntısız bir servera yatırım yapsalar? Sanıyorum kum zemine inşaat çıkmak gibi görüyorlar bu durumu ancak durum böyle değil. Oyuna geri dönecek imkana sahip olmama rağmen dönmüyorum, oyunun cazibesi yok çünkü. Bu cazibeyi keşke yaratsalar ah keşke..
Sanıyorum sunucuyu terk etmiş birçok oyuncu. Girdiğimde tanıdık insan göremedim pek. Gerçekten kendi emeklerini çöpe attılar. Bir gün oyuna girecekken sunucuların kapalı olduğunu görmezsiniz umarım.
Oyunda lag sıkıntısı hat safhada. Yaz tatillerinde "sunucu dolu" yazıyor diye isyan ettiğimiz Eminönü Sunucusu şu anda tenha. Oyuncuların verdikleri emeği falan geçiyorum, onların zamanı ve eğlencesi bu sonuçta. Ancak bu kadar güzel oyunu yapıp, emek harcayıp, sonrasında bu emeğini nasıl çöpe atar bir insan? Yöneticiler güzel insanlardı, birer birer bıraktılar. İhtiyar NoComment bile bıraktıysa zaten bu oyun bitmiştir maalesef.
Sanıyorum sunucuyu terk etmiş birçok oyuncu. Girdiğimde tanıdık insan göremedim pek. Gerçekten kendi emeklerini çöpe attılar. Bir gün oyuna girecekken sunucuların kapalı olduğunu görmezsiniz umarım.
PIRASASAPI