arkadaşlar ilk önce forumu kirlettiğim için özürdilerim
Bymanyaq adlı kişiyle ws yaptık 2-1 iken onun son 6 canı vardı bnm 30 zihin attım cnm 60 lara çıktı dedim ws bitti bn kazandım son bi vuruşluk canın var o bişi demedi kesdi beni bişey demedim o akşam işim vardı çıktım
Bölgeden karaelxmage hırsızdır ws yaptık yenildi paramı vermiyo amele demek kolay dimi
Bizim plusumuz yoksa forumumuz var burda kim hırsız kim dürüst biliyoruz insan söyler zihin attığımda devam ediyoruz diye tabi yemeyince hiç söylemeden daldın ws de yenildi paramı vermiyo diye bölgeden yalan uydurma sen o wsyi hile yaparak yendin para istiyosan paraysa para veririz...!!! :!: :ugeek:
Bymanyqa İçeri....!!!!
Bymanyqa İçeri....!!!!
Géçm!ş!m! Gölgéyé Tésl!m £tt!m
Re: Bymanyqa İçeri....!!!!
Koçum iLk ws atmasını öqren öyLe qeL o zman parasına atıoz orda daLqasına atmıoz kescem tabi ister 5 canım oLsn ister 1 ..KabuL etmiodunda nie dewm ettin o zman ws ye? Ws 3*2 bitti son ws de kestim we sen hmen aLt f4 yapıp çıktın parayı wermeden adam oLsaydnda dedirtmeseydn böLqeden.. 20 m için ayak bacak yapıcak insan deqiLiz bizim içn önemLi oLan insanLık.. Sancak beni tanır kimin ne oLduqunu herkes biLio onun içn fazLa söze qerek yok ..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
karael mage ben ce haksızsın parasına atılan ws ler öldurmelıdır 1 vuruşluk canın var dur demek olmaz baştan dıyecektın öldurmesız dıe Haksız yere konu açma
Viktoriaxbuse
Viktoriaxbuse
Tamam haksız olayım ama insan der ws ye devam der bn haksızsam neden devam demedi??? :?:
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
karaelrap yazdı:Tamam haksız olayım ama insan der ws ye devam der bn haksızsam neden devam demedi??? :?:
uzun süredir oynuyorum ve başkalarınada sorabilirsin parasına ws atılıyorsa karşı taraf ölene kadar ws bitti demek manidar bişi değilki adam sana tamam bitti dememiş ki sen kendi kendine isyan ediyorsun ve büyücüsün sen her an herşey olması normal
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Madem ikinizde birbirinize güveniyorsunuz geçin kardeşim kurt mağrası önüne bende gelim 3 el vs atın olay bitsin.
iyi formlar.
Madem ikinizde birbirinize güveniyorsunuz geçin kardeşim kurt mağrası önüne bende gelim 3 el vs atın olay bitsin.
iyi formlar.

SİNCE 2007...
tamam ben kendime güveniyorum nerde nezaman isterse
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
anlamak mı zor anlatmak mı
ws olmuş bitmiş bitime az kala sırf zihin tutulması attın diye ve sen tamam ws bitti dedin diye ws bitmezki gördüğün gibi adam durdurma atmış ve zihnin tutulduğu için kesilmişsin
Hanzala
KrigarE
KrigarE