FreedommakeR yazdı:İnanın yaşla ilgisi yok bu işin benim yiğenim 11 yaşında metin 2 v.b oyunlar oynuyor ve gerek klanında gerek oyunda sevilen bir kişi. O yüzden yaş değil I.Q ve aile terbiyesiyle ilgili bir durum.
Katılıyorum sana kesinlikle Haklısın.. hazır cevap vermişken bende belirtiyim ...
Arkadaşlar bu olayların yaşla ilgisi yok bencede bi arkadaşımızın dediği gibi tamamı ile aile terbiyesi ve ahlakı ile alakalı bunları kendinizden ve cevrenizden soyutlarsanız emin olun oyunu oynamak istemeyeceklerdir veya düzelme yolunu sececeklerdır gercı can cıkar huy cıkmaz ama iyi tarafa cekersek ne mutlu bize.
FreedommakeR yazdı:İnanın yaşla ilgisi yok bu işin benim yiğenim 11 yaşında metin 2 v.b oyunlar oynuyor ve gerek klanında gerek oyunda sevilen bir kişi. O yüzden yaş değil I.Q ve aile terbiyesiyle ilgili bir durum.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
Arkadaşlar zaten ben bu yaş konusunda haklıyım dememiştim.
Sadece benim yürüttügüm bir fikirdi...
Sizin konusunu ettıgınız aıle tabıkı de cok onemlı bıe etken ahlak için...
Konuyla ılgılenen herkese tesekkur ederım..
.............saygılar........
aynen katılıyorum hocam sana ben her yaştaki insanın saygısızlığına tanık oldum bu oyunda
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.