İKV NEREYE GİDİYOR, OKUYUNUZ
-
eskilerdenbiri
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İKV NEREYE GİDİYOR, OKUYUNUZ
Bence pek iyi bir yere gitmiyor.Şöyle söyleyeyim öncelikle ikv artık dışarıdan oyunculara tamamen kapalı hale gelmiş bulunmakta. Ben oyuna betadan hemen sonra başladım fakat bazı olaylar sonucunda karakterlerim elimden alındı bende bir süre önce yeniden başladım oyun ve kolay olur diye şifayla çıkmak istedim yola .İyi hoş kenan migrat attık alacağımızı aldık. Kenan migrat atarkende şunu farkettim oyuna dışarıdan giren insan sayısı olduça çok az , ne zaman grup bölgelerine girsem 1 kişi kesinlikle y2nin kp çarı yada bir yan çarı oluyor. Dışarıdan ezik diye tabir ettiğimiz gelişmemiş karakterlerin alınmadığını gördüm . Nitekim şifacı kolay kasıldı ve aldık alacağımızı ve çemberli taşa geldi sıra .Kahretsin keşke gelmez olaydı , oyunu bırakacak duruma geldim aldığım pluslara akçelere yazık gerçekten. Gördüğüm tek şey şu oldu oyunda : herkes kendi adamını alıyor ve sen teksen dımdızlak ortada kalıyorsun ve bana da olan bu oldu. Yılmadan bekliyorum pc başında gruba girmeye çalışıyorum ücret verip girmeye çalışıyorum ( sen şifasın kolay kasarsın ya ne üret veriyon diye akıl hocalığını üstlenip gruba al kasalım deyince aynı kişilerin sanki o aklı kendisi vermemiş gibi davranmaları cabası) yinede giremiyorum . Ve şunu söyleyeyim oyunda gördüğüm şu ki oyun yavaş yavaş çöküyor buradan tüm yönetime duyurulur . Eğer bu böyle devam ederse oyundaki oyuncu sayınız gün gittikçe azalacak ve sonunda oyunun size bir getirisinden çok bir angaryaya dönüştüğünü fark edip oyunu kapatacaksınız . Zaten sobee ve oyun yönetimi artık oyundan elini ayağını yavaş yavaş kesmiş durumda. Ne bir yenilik var ne bir şey ve bence öyle ki yeni bir harita veyahuta silahlar bu oyunu kurtaracak güce sahip değil .Oyun sunucuları çok fazla ,eskidendi o sunucular doluyor girilemiyordu, dopdoluydu oyun şimdilerde kimsecikler yok. Öncelikle bence sunucular birleştirilmeli ve sunucu sayısı azaltılmalı. Böylece tek sunucuda oyuncu sayısı artar. Oyuncu sayısı artarsa oyun içi ticarette artar , kenan migrat çemberlitaş daha yoğun hale gelir. (Gerçi oyun boşken bile o kadar lag var ki dolarsa ne olur bilemiyorum ) (bkz: Eskigünler) Tabi kasma sorunlarına karşı önlemlerinizi alırsınız lagı azaltırsınız. Sunucu azaltılınca insanlar yerler dolacak diye düşünebilir bu yüzden örneğin bir saat değilde saat 2 3 tane olmalı insanlara daha büyük haritalarda oyun oynama fırsatı verilmeli . Şuan bir saate gidiyoruz 2 kişi saati kapmışlar karşı klandan adamlarını da koymuşlar gelen oldumu çıkıp ona geçip kesip yolluyolar geleni gideni. Yane oyun bumu ?? sizin oyununuz bir sunucuda 2 3 kişiyemi yetebiliyor. Bence oyunu harcıyorsunuz bu oyun eskiden gerçekten çok daha güzel çok daha iyi bir oyundu ne zamanki yeni yerler çıktı o zaman işin boyutu değişmeye başladı.İnsanlar daha paragöz oldu ve buda beraberinde yandaşçılığı getirdi . Bu oyun eski haline gelsin senelerimi verir oynarım yine fakat suan bir boşluktan başka bir şey değil . Fuller kendi arkadaşlarını kolluyor (aksi durumda olanlar illaki vardır onlara lafım yok) yeni gelenler dışarıda kalıyor . Hem şöyle ki benim eskiden beri oynayıp çarını fulleyip oyunda yapılacak pek bir şey kalmadığından sıkılıp oyunu bırakan arkadaşlarımda yok değil. Şunu belirteyim şuan bir metin2 pvp serverında bile bu oyundaki kadar kitle mevcut yüzlerce pvp server olduğunu düşünürsek ne kadar kötü bir durum. Bu oyun böyle oldukça da bu daha da kötüleşerek devam edicektir.Söylediklerim belki kimsenin umurunda olmayacak olabilir yada birilerini kızdırıp çıkarlarına karşı olabilir. Fakat göreceksiniz ki bu oyun sunucu sayısını azaltıp bazı yenilikler getirmezse siz sanmayın ki sonu benim dediklerimden pek farklı olacak. Bir Türk olarak bir Türk oyunun , eskiden çok sevdiğim bir Türk oyununun "ilk Türk MMORPG oyunun" çökmesi ve Türklerin bir alanda daha diğer ülkelerden geride kalması beni gerçekten üzecek. Bu durumun düzelmesi ,oyunun yeni gelişmeler ve sunucu birleştirilmesi gibi bir yolla ilk başta kendi içindeki öz oyuncularına yeniden sevdirilip daha sonra yüzlerce kullanıcıya yar olması dileğiyle. Sürç-i lisan ettiysek affola.
Re: İKV NEREYE GİDİYOR, OKUYUNUZ
Bi bitmediniz .........
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gerçekler acıdır, bazılarını acıtır murat kardeşMuratABI yazdı:Bi bitmediniz .........
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Forumda ara ikv nere gidiyor sonu ne oyun battı diye 1 milyon tane konu çıkar tmm bizde biliyoz battık q her gün konu açmanın ne anlamı varmobilsorun yazdı:Gerçekler acıdır, bazılarını acıtır murat kardeşMuratABI yazdı:Bi bitmediniz .........
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
MuratABI yazdı:Forumda ara ikv nere gidiyor sonu ne oyun battı diye 1 milyon tane konu çıkar tmm bizde biliyoz battık q her gün konu açmanın ne anlamı varmobilsorun yazdı:Gerçekler acıdır, bazılarını acıtır murat kardeşMuratABI yazdı:Bi bitmediniz .........
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
öyle vasat ki okuduğum yeri kaybettim ya satırlar arasında başım döndü. bir yazı ancak bu kadar işkence olabilir. ben de dahil son cümleye ulaşabilen yoktur sanıyorum. kafandakileri okunabilir şekilde yazmak zor değil ya.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
kardeşim çok haklısın oyun batıyor herkes kendi çarını migo kenan sokuyor tek başına oynayanlar ya çok para harcayacaklar yada mal gibi grup bekleyecekler ne diyelim oyun çöküyor.Tek başına oynayan adamın bu oyunu oynamaya hakkı yok mu devam kardeşim izindeyim :mrgreen:
ya bırakın su #@!? oyununu gıdın hayatınıza bakın ne gecıyo elınıze
auril & DoubleLift
ikv single player oldu
adam giriyo eyw parasi var tilsimi var ama vs aticak adam yok muhabbet edicek eskiden oynayanlarin cogu simdi yok zaten hic bi turlu sarmiyor cunku ikv nin bu hali aurill dedgi gibi hayatina bak arkadas git call of duty oyna ne biliyim max payne oyna onlarda single item dizmeyede ugrasma hem