Kuklacının En İyi Büyücüleriı Kimlerdir.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gods Ofthe Game

Re: Kuklacının En İyi Büyücüleriı Kimlerdir.

Mesaj gönderen citroenn »

kursatkaragoz yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:Benim =)

Alayınıza Bang Bang K.Ü.K.L.A.C.İ bu adam hepinizi parçalar :) , ayrısı gayrısı yok hepinizi :)
İyi bi ara kuklacıya beklerim atalım ben eö ye gidemem fakirim arkadaş ws lerden baya para kaldırmıştır tahmin ediyorum onun durumu daha iyi :D gelsin hemde bi değişiklik olur :D
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
Sonsamuray
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sonsamuray »

ECHO yazdı:Herkez kendisine göre iyidir kuklacıda kesilen adam tekrar ws istemez bi büyücü den ta ki yeni bölge gelene kadar veya yeni itemler gelene kadar çünkü o anlık bişeydir ws bb kaçar oyun kasar dalgınlıga gelir vs vs...yani demem o ki büyücü işleri sıkıntılı işlerdir :roll: kendimden pay çıkaracak olursak o kadar da iyi deyilim kendimce ama oyunda ws teklifi eden çok sayıda insan oluyor demek ki onlara karşı iyiyim..kendimi övmek istemem hiç bi konuda kullandıgım tek çar var oda büyücü 7 yıldan fazla az çok herşeyini biliyorum ama bu şu demek deyilki en iyisi benim.Ama ECHO ismi FARUKULUSOY la can buldugundan beri ws de iyi olduguma inanmaya başladım =) bizden hızlısı mezarda arkadaşlar bu böyle biline :roll:

7 yıldır demiş arkadaş FAzla sallamayın yahu Echo daha sctın bk meteor bölgesine ulaşmadı hayırdır ?
Resim
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Ben
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
xMONSTROx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen xMONSTROx »

Sonsamuray yazdı:
ECHO yazdı:Herkez kendisine göre iyidir kuklacıda kesilen adam tekrar ws istemez bi büyücü den ta ki yeni bölge gelene kadar veya yeni itemler gelene kadar çünkü o anlık bişeydir ws bb kaçar oyun kasar dalgınlıga gelir vs vs...yani demem o ki büyücü işleri sıkıntılı işlerdir :roll: kendimden pay çıkaracak olursak o kadar da iyi deyilim kendimce ama oyunda ws teklifi eden çok sayıda insan oluyor demek ki onlara karşı iyiyim..kendimi övmek istemem hiç bi konuda kullandıgım tek çar var oda büyücü 7 yıldan fazla az çok herşeyini biliyorum ama bu şu demek deyilki en iyisi benim.Ama ECHO ismi FARUKULUSOY la can buldugundan beri ws de iyi olduguma inanmaya başladım =) bizden hızlısı mezarda arkadaşlar bu böyle biline :roll:

7 yıldır demiş arkadaş FAzla sallamayın yahu Echo daha sctın bk meteor bölgesine ulaşmadı hayırdır ?
:!: :!: :!: :!: :!:
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

En iyi büyücü Şeyh tir.
Tipi yeter arkadaşş
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

Sunucu şampiyonasında gösterdiği performansla en iyi büyücü : İNMyDReaMS
WesTSooN
romeofek1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen romeofek1 »

citroenn yazdı:Yaw kardeş anlamadın sen beni bu sunucuda yeni misin anlamadım gitti seni bu sunucuda parasına ws atan adam bul arthastan başka diyorum her zevkine ws atanı ws ci zannetmeyin birader bul bana parasına ws atan büyücüyü tamam diyim haklısın benim kimseyi rencide ettiğim yok siz anlamıyorsunuz beni

Her ne kadar sakin ol cevap verme desem de bu gönderi başta tutuldukça bu kelimeleri zarf etmek istiyorum. Madem en iyisi sensin madem başka büyücü vs si atan yok o zaman neden kazanamıyorsun bir ölüm oyununu veyahutta turnuvaları ? Anlamadığım olay bazıları diyor yok iksirli vs mi olur ? Asıl vs iksirli olur herkez kendi standartlarını kendi parasını konuşturur vslerde yok tecrübeymiş felan bir yere gelince o tecrübe de biter.Tamam diyorsun(uz) kabulümdür turnuvaların çoğunun haksız olduğunu.Dışarıda attığın vslerden yendiğin kişilerden azıcık bahsedelim istersen ? İlla insanın sabrını taşırıyorsunuz.İlla olay kavga çıkıcak tamam sen kralsın en iyisi sensin ooo büyücülerin kralısın yok senden iyisi hadi şimdi yoluna git ne kadar tartışma yeri değil görüş yeri desemde insanların sinirlerini bozuyorsun.
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bunca zaman boyunca eskiden ws ler olsun iksirli kim atıyordu bana isim ver yeni yeni iksirli ws ler çıktı o da düello sayesinde ölüm oyunu kazandın mı diyorsunda ben ölüm oyunuda kazandım ve şunuda ifade edeyim sunucuda ws atan büyücü yok sen neden kazanamıyorsun turnuvaları diyorsun sen turnuvada neler döndüğünden haberin yok
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bide şunu söylim turnuvalarda 2 el yapılıyor 2 el ile ben senden daha sağlamım sen benden daha sağlamsın muhabbeti yapan zihniyetinde canı cehenneme :D sizin gibilerin yüzünden zaten herkesin aklını karıştırıyorsunuz.ws dediğin parasına olur ilk el yenilirsin bida yaparsın eğer ki onu yenersen onu her zaman yenebilme ihtimalin vardır eğer ki baktın olmuyor tamam bu adam benden daha sağlam dersin anlatabildim mi ? 2 el ile herşeyi bir tutamazsın ki şunuda ifade edeyim iksirli ws de şans faktorü iksirsiz ws den daha fazla faktör oynar m1 de buna dahil edilebilir
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

Sunucumuza gelip ağırabilik yapan susturduğum fotoğrafları atmasam olmazdı :D
Resim
Resim

İyi forumlar
WesTSooN

“Genel Sohbet” sayfasına dön