200m saçma ticaret sınırı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: 200m saçma ticaret sınırı

Mesaj gönderen TOLGA »

Selamın aleyküm,

200M ticaret sınırından dolayı çok şey kaybedenler oldu. Şahsen Tılsım sunucusunda bir arkadaşımın Y2'sini çaldılar. Elinde SS olmasına sanırım Y2'yi geri alamamıştı. Hırsız ve dolandırıcılar piyasada git gide çoğalıyor. Bu çoğalma ile birlikte 999M sınırı olmasını istiyoruz. Güvenliğimiz açısından bunun yapılması şart.
Kullanıcı avatarı
Buyucukrall
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buyucukrall »

TOLGA yazdı:Selamın aleyküm,

200M ticaret sınırından dolayı çok şey kaybedenler oldu. Şahsen Tılsım sunucusunda bir arkadaşımın Y2'sini çaldılar. Elinde SS olmasına sanırım Y2'yi geri alamamıştı. Hırsız ve dolandırıcılar piyasada git gide çoğalıyor. Bu çoğalma ile birlikte 999M sınırı olmasını istiyoruz. Güvenliğimiz açısından bunun yapılması şart.
Aynı olay benim de başıma geldi y2'mi çaldırdım bilişim suçlarına başvurdum ama hala ne gelen var ne giden zaten umudumu kestim artık Allah versin belasını ne diyeyim o kadar emek et 2 dakikada lavuğun biri gelsin çalsın olcak işmi.. 999m değilde 800m bile olsa kafidir.
2008'den bu yana...

MaGeŞiFa

IııIMaGeKiNGIııI

Sonşansım

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Kendi isteğinizle verdiyseniz destek falan aramayın ben plussız hesapta sildiğim bir karakterin içinde m1 unutmuştum başvurdum 7-8 mesaj attım hiç cevap bile vermediler mesela.
Kullanıcı avatarı
Buyucukrall
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Buyucukrall »

ReaLMADRID yazdı:Kendi isteğinizle verdiyseniz destek falan aramayın ben plussız hesapta sildiğim bir karakterin içinde m1 unutmuştum başvurdum 7-8 mesaj attım hiç cevap bile vermediler mesela.
artık zaten bi anlamı kalmadı oyununda oyunu oynamanında öylesne giriyoruz bazen gb bazen hol maden takılıp cıkıyoruz
2008'den bu yana...

MaGeŞiFa

IııIMaGeKiNGIııI

Sonşansım

Resim

Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön