Oyunu bu noktaya getiren...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Oyunu bu noktaya getiren...
Oyunu bu noktaya getiren en büyük sebebplerden biri sunucular arası karakter aktarımıdır.Bu konuda çok uzun yazılar yazabilirim fakat göz var nizam var herkes görebilir bunu.Özellikle anka sunucusundan yararlanarak diğer sunucularda piyasaları altüst edenlerden tut, her sunucuya yayılan büyük loncalar olsun.Gerek toplu sunucu değişimleriyle gelen maden ve ıslak para olsun.Hepsini geçtim bir sunucuda hırsızlık yapıp malzemeleri diğer sunuculara aktaranlar olsun.Daha sayacak bir çok sebep var ama kartopu efekti bunlar.Küçük küçük başlayan kırılmalar oyunda şuan ki piyasa açıklıklarına ve bunların getirdiği para babalarına bunun da getirdiği oyunun oynanmayacak hale gelmesine sebep oldu.Eminim ki bu yenilik gelmeseydi şuan çok farklı olabilirdi.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Oyunu bu noktaya getiren...
Biz sunucuları birleştiremiyoruz kakalayalım akçeyle sunucu değiştirme olayını isteyen istediği yere gitsin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
EddieMurphy
- İri Fare Avcısı

Re: Oyunu bu noktaya getiren...
Bence sunucuların birleştirilmesi ve bu transfer olayının ortadan kalkması şart çünkü tüm dengeyi altüst etti ve etmeye de devam edecektir. Açıkçası ilk başta iyi amaçla bu yeniliği yaptıkları düşünüyorum hani başka oyunlarda yok isteyen istediği yere geçsin ama; iş sarpa sardı tabi. Birde verdiği zarara göre aşırı ucuz olduğu kanaatindeyim, 7500 akçe yapılsaydı kaç kişi geçebilirdi, onuda yorumlarınıza bırakıyorum.