TALATBEY'e VS DAVETİ
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TALATBEY'e VS DAVETİ
Böyle iddialı vs'leri özledik vesselam, sunucunuzdan birisi değilim ama konuyu ilgi ve merakla takip ediyorum. 

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
VS davetimin üzerinden zaman geçmesine karşın TALATBEY'den ne oyun içinden ne de forumdan bir dönüş alamadım hala ne yazık ki.Bu nedenle konuyu takip eden arkadaşlara üzülerek belirtmek isterim ki VS'nin kabul edileceğini sanmamaktayım.BilgeTonyukuk yazdı:Böyle iddialı vs'leri özledik vesselam, sunucunuzdan birisi değilim ama konuyu ilgi ve merakla takip ediyorum.
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Oov shit :shock:TRoyxpunisher yazdı:Evet tılsımlarım olduğu için ve karakterlerim dizili olduğu için işsizlik denebilir fakat oyundan şahsım adına söylediği şeylerin bir karşılığı olmalı ve oyundan vs teklifime cevap alamadığımdan bu konuyu açtımCARVALHO yazdı:İşsiz :ugeek: :ugeek:![]()
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO
hakunamatata
CARVALHO
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Sayende konu güncel kalıyorCARVALHO yazdı:Oov shit :shock:TRoyxpunisher yazdı:Evet tılsımlarım olduğu için ve karakterlerim dizili olduğu için işsizlik denebilir fakat oyundan şahsım adına söylediği şeylerin bir karşılığı olmalı ve oyundan vs teklifime cevap alamadığımdan bu konuyu açtımCARVALHO yazdı:İşsiz :ugeek: :ugeek:![]()

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
VS teklifim halen cevap beklemektedir.TALATBEY'i bugün oyunda gördüm.Özeline attığım pm'ler ve genel kanaldan VS teklifimi tekrarlamama rağmen hiç bir şekilde olumlu veya olumsuz yanıt alamadım ne yazık ki.
Sanırım VS konusu açılınca TALATBEY biraz çekingen oluyor
Sanırım VS konusu açılınca TALATBEY biraz çekingen oluyor

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
SR7GEN yazdı:f4 çekmeli vs teklifi edersen belki onu kabul edebilir![]()
f4 çekme konusunda TALATBEY'in ayrı bir yeteneği olduğu tartışılamaz:)

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
VS teklifimin hiç bir şekilde geçerliliğini kaybetmeyeceğini belirtmek isterim.

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Oyunda boş laf yapan TALATBEY'i bir türlü şu forum konusunda göremiyoruz arkadaşlar ne yazık ki
kendisi bana bir sürü hakarette bulunurken tek kelimesini dahi dikkate almayıp sadece ve sadece şu VS'yi kabul etmesi için konuşmaktayım.Fakat ne yazık ki (konumun kilitlenmesine neden olacak olabilir fakat) bu "korkak" VS teklifimden ne zaman bahsetsem bir şekilde dansöz gibi kıvırmaktadır.
-Konum kilitlenmeden hakaret içerikli sayılıyorsa korkak kelimesi yerine aynı anlamda başka bir kelime editlerseniz sevinirim yetkili kişiler.
-Konum kilitlenmeden hakaret içerikli sayılıyorsa korkak kelimesi yerine aynı anlamda başka bir kelime editlerseniz sevinirim yetkili kişiler.