Yardım lütfen
-
Sonkez
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yardım lütfen
Arkadaşlar mobil ile akçe satın almamız mümkünmü ? Alabiliyorsak nasıl aldığımızı anlatabilirmisiniz ? Teşekkürler iyi forumlar.
Whitexangel - Sonkezxx - Swordxexpert
Re: Yardım lütfen
Merhaba,
Tüm İstanbul Kıyamet Vakti ürünlerini playstore distribütörü üzerinden mobil ödeme yöntemiyle satın alabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı adreslerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
:arrow: viewtopic.php?f=19&t=121021
:arrow: viewtopic.php?f=47&t=121019
İyi eğlenceler.
Tüm İstanbul Kıyamet Vakti ürünlerini playstore distribütörü üzerinden mobil ödeme yöntemiyle satın alabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı adreslerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
Sonkez yazdı:Arkadaşlar mobil ile akçe satın almamız mümkünmü ? Alabiliyorsak nasıl aldığımızı anlatabilirmisiniz ? Teşekkürler iyi forumlar.
s.a kardeşim playstordan ödeme seçeneklerınden 3 pay tıklayıp mobıl odemeyle gerçekleştirebilirsin akçe alımını... :arrow: :arrow: :arrow:
-
Sonkez
- Salgın Koruyucusu

Sonikazz yazdı:Sonkez yazdı:Arkadaşlar mobil ile akçe satın almamız mümkünmü ? Alabiliyorsak nasıl aldığımızı anlatabilirmisiniz ? Teşekkürler iyi forumlar.
s.a kardeşim playstordan ödeme seçeneklerınden 3 pay tıklayıp mobıl odemeyle gerçekleştirebilirsin akçe alımını... :arrow: :arrow: :arrow:
Çok teşekkürlerARACHNE yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Benim açtığım 11 adımda Playstoreden alışveriş yapmak adlı konuma aşağıdaki bağlantıdan girebilirsin.
viewtopic.php?f=46&t=122639
Umarım faydasını görürsün,
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Sonkez
- Salgın Koruyucusu

Çok faydalı oldu gerçekten teşekkürlerTtaymmm yazdı:Benim açtığım 11 adımda Playstoreden alışveriş yapmak adlı konuma aşağıdaki bağlantıdan girebilirsin.
İyi forumlar...