Öncelikle merhaba;
Konuyu açmamın sebebi oyunda karakter alıp satan yada akçe satan oyunculara ağır cezai işlemler uygulanıyor.
Bence onca yıl emeğini veren zamanını harcayan parasını yatıran bi insanın oyunu bırakacagı zaman karakterini satıp emeğini tahsis etmesi hakkıdır. Sobee camiası hep bana hep bana kafasında ilerliyor sadece siz yatırın biz zengin olalım diye bakılıyor. Siz sölemeden ben söliyim diyeceksiniz ki o zaman da hırsızlıklar artıcak vs. vs. koskocaman sobee bunun için bir portal geliştirebilir nasıl ki e pin yükleniyor bununda bir kolaylıgı bulunabilir.
Fikirlerinizi bekliyorum
Hayırlı forumlar dilerim.
Çar alım satımı hk tartışma paneli
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: Çar alım satımı hk tartışma paneli
Doğru alımınada satımınada cezai işlem uygulanıyor. Ama haklısın sende bırakıcağın zaman satmayı istersin neden emeğinin cebine gelmesi için boşa gitmemesi için. Ne yazık ki alım - satım konularında hırsızlık, dolandırma vs gibi konuları ortaya çıktığı için sonrada Yöneticilere ve Desteğe patlıyor herkez. O yüzden yasak alıcıda madur olabilir satıcıda bu konuda satarken kararlarını almışlar ikiside sonuçlarınada katlanamayıp destek ekibini ortak ediyorlar meselelerine.Demokrasi yazdı:Öncelikle merhaba;
Konuyu açmamın sebebi oyunda karakter alıp satan yada akçe satan oyunculara ağır cezai işlemler uygulanıyor.
Bence onca yıl emeğini veren zamanını harcayan parasını yatıran bi insanın oyunu bırakacagı zaman karakterini satıp emeğini tahsis etmesi hakkıdır. Sobee camiası hep bana hep bana kafasında ilerliyor sadece siz yatırın biz zengin olalım diye bakılıyor. Siz sölemeden ben söliyim diyeceksiniz ki o zaman da hırsızlıklar artıcak vs. vs. koskocaman sobee bunun için bir portal geliştirebilir nasıl ki e pin yükleniyor bununda bir kolaylıgı bulunabilir.
Fikirlerinizi bekliyorum
Hayırlı forumlar dilerim.
Re: Çar alım satımı hk tartışma paneli
O gibi sorunlar için Sobee güvenilir bi portal geliştirebilir. Emin ol kendi menfaati için her türlü portalı geliştirler ama oyuncuyu düşünen yok malesef yatırsın parayı alsın akçeyi.