Büyücülerin kritik çarpanını sadece konsantrasyon ile arttırabiliyoruz. Savaşçılarda her silahın farklı kritik çarpanı var.Büyücülerde de her silaha büyü kritik çarpanı bu olmazsa büyü kritik efsunu eklenebilir.
Bir diğer konu ise büyü menzilli efsunlar.Yine belli oranlarda büyü menzilli efsunlar getirilebilir.
Ne yenıLmezı ya :S Direnç Ve hız aRtısı wRcekLrmıs qaLiba ama Büyücüüy Iyı anLayan anLaR deyeRını ben büyücmdedne cok menunum disDim paşalar Qqbı bılqe kaan dIRenc ohh xD keyfıme geL xD
Evet güzel konu büyücü zaten zırhlı olsaydı yenilmez olurdu buda oyunda dengesizlik yaratırdı.Herşeyden önce bakın savaşçıların zırhı var ama neden çünkü yakın saldırıları daha güçlü insanlarla yakından savaşacağı için hasar alma durumu normal bu hasarı azaltmak ve oyundaki dengeyi sağlamak içinde böyle bir uygulama yapmışlar.Şayet büyücülerde yakından saldırsaydı ozaman işte büyük bir dengesizlik olurdu ve buda oyunda büyücü sayısının azalmasına savaşçı ve şifacı sayısında artış göstermesine sebeb olurdu bi düşünseni oyunda 2 bilemedim 3 büyücü var bu çok kötü olurdu inş açıklayabilmişimdir
Kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde çıkmamıştır.