Hakkımda

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Hakkımda

Mesaj gönderen PROF »

Oyundaki karakterlerim PROF PROFx PROFp başta olmak üzere
PROFusta PROFı PROFi PROFö Profş 'dir.

İstanbul'da oturuyorum, 88 doğumluyum, Pepsi 'de merchandiser olarak çalışıyorum. 2007den beri teşkilat sunucusu başta olmak üzere ikv oynuyorum. Ara verdiğim oldu, kaybolduğum zamanlar oldu, sıkılıp girmediğim zamanlar oldu. Askerden döndüğümde yeni oyuncular tarafından tanınmadığım için yanlış davranışlarla karşılaştığım oluyordu. Şu sıralar da 2-3 aylık bir aranın ardından yine tanımadığım kişiler tarafından kendileri gibi çocuk zannedildiğimi fark ettim.
Kafa dağıtmak ve sohbet etmek için oyuna giriyorum. Klanda kesildiği zaman kimse laf yapmasın(Laf yapanlara uyarı yapmaksızın sövüyorum). Tanımayanlar için yazıyorum. Söylediğiniz her sözün arkasında duracak cesaretiniz olsun.
Temiz ikv değil arkadaşlar söverek oynuyorum isteyen şikayet etsin 50 tane hesap var onlarla oynarım.
İstanbul 'da oturup da reelde tanışmak isteyenler varsa çalıştığım günler veya izin günlerimde zaman ayırabilirim.
Bu akşam Ezel var, yakında şirinler 3d vizyona girecek. Onun dışında da aklıma bişey gelmiyor. Hadi eyvallah.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Re: Hakkımda

Mesaj gönderen kontforum62 »

Bu akşam Ezel var, yakında şirinler 3d vizyona girecek.
sen varya sen harbiden espiritüel dolu dolu yasayan bı adamsın seni tanımayan adam ikv ye yenı baslamıstır
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

kontforum62 yazdı:sen varya sen harbiden espiritüel dolu dolu yasayan bı adamsın seni tanımayan adam ikv ye yenı baslamıstır

yok la dolu dolu yaşamaya zaman kalmıyor evden işe işten eve :D

yeni hayat felsefem "koy g..e gitsin"
reklam bitti tv başına gidiyorum :D
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yakacef »

Prof sen cok makara adamsın :D
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMa »

Görünürden nie aramıyon lan ?

Açık adres ver Açık :)
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

PROF yazdı:Oyundaki karakterlerim PROF PROFx PROFp başta olmak üzere

İstanbul'da oturuyorum, 88 doğumluyum, Pepsi 'de merchandiser olarak çalışıyorum. 2007den beri teşkilat sunucusu başta olmak üzere ikv oynuyorum. Ara verdiğim oldu, kaybolduğum zamanlar oldu, sıkılıp girmediğim zamanlar oldu. Askerden döndüğümde yeni oyuncular tarafından tanınmadığım için yanlış davranışlarla karşılaştığım oluyordu. Şu sıralar da 2-3 aylık bir aranın ardından yine tanımadığım kişiler tarafından kendileri gibi çocuk zannedildiğimi fark ettim.
Kafa dağıtmak ve sohbet etmek için oyuna giriyorum. Klanda kesildiği zaman kimse laf yapmasın(Laf yapanlara uyarı yapmaksızın sövüyorum). Tanımayanlar için yazıyorum. Söylediğiniz her sözün arkasında duracak cesaretiniz olsun.
Temiz ikv değil arkadaşlar söverek oynuyorum isteyen şikayet etsin 50 tane hesap var onlarla oynarım.
İstanbul 'da oturup da reelde tanışmak isteyenler varsa çalıştığım günler veya izin günlerimde zaman ayırabilirim.
Bu akşam Ezel var, yakında şirinler 3d vizyona girecek. Onun dışında da aklıma bişey gelmiyor. Hadi eyvallah.
Ezel İyidi ama kimse ölmedi la bu bölüm Sıkıcı Geçti :D
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Tekrar hoşgeldin kardeşim PRINCE senin sayende büyük yazılı oldu unutmam :)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

Prof oyunda daha dün gelmişsin simdi burdan name yapıyon millete ayıp değilmi :D la işin sakası seni tanımayan adam daha bugün baslamıstır oyuna o kadar diyorum :D

xMoRTaLx...!
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
damacana27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen damacana27 »

SELAM GÜZEL BİR ETÜT ÇALISMASI YAPMISIN Xd:))
PROFU BEN ILK SOLE TANIDIM.SIVRI ADADA HORTLAK VEDE KEMIK KAFA KESMEKDEN BASKA BIR ISI OLMAYAN ADAYI KENDINE MEKAN ORADAKI YARATIKLARI ISE DOST BILMIS BIRSI AMA PROF SAĞLAM RECETE CIKARTMAK ICIN DOSTLARINI BIRER BIRER GOZLERININ YASLARINA BILE BAKMADAN SERI BIR SEKILDE KIYMAYA DEWAM EDEN VE BU KIYIMIN SONUNDA ILK ELEMENT 39 LVL ZIRH RECETESINI CIKARTIP BOLGEYE OLEYYY DIYEN BIRISI OLARAK ORADA TANIMISDIM SENE 2007 ŞUBAT AYIYDI IYI BIR ARKADASDIR HER NEKADAR SOHBET ETME IMKANIMIZ OLMASADA BENIM SENIN HAKKINDAKI ON IZLENIMLERIM Xd:)) IYI FORUMLAR HIKAYELERININ DEWAMINI SABIRSIIZLIKLA BEKLIORM DANDADARARARAA DANN DADRARARARAAAAAA........
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

PROF yazdı:Oyundaki karakterlerim PROF PROFx PROFp başta olmak üzere

BEnde 25 YAsinda Uzun Boylu HAli VAkti YErinde Biriyim Bakude Okuyorum Benimle CIkar misin LA Olm TAnisma Programi mi bu :)

SEni TAnimak Isteyen Oyunda Bulassin Yeter :):)
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I

“Genel Sohbet” sayfasına dön