Oyundaki karakterlerim PROF PROFx PROFp başta olmak üzere
PROFusta PROFı PROFi PROFö Profş 'dir.
İstanbul'da oturuyorum, 88 doğumluyum, Pepsi 'de merchandiser olarak çalışıyorum. 2007den beri teşkilat sunucusu başta olmak üzere ikv oynuyorum. Ara verdiğim oldu, kaybolduğum zamanlar oldu, sıkılıp girmediğim zamanlar oldu. Askerden döndüğümde yeni oyuncular tarafından tanınmadığım için yanlış davranışlarla karşılaştığım oluyordu. Şu sıralar da 2-3 aylık bir aranın ardından yine tanımadığım kişiler tarafından kendileri gibi çocuk zannedildiğimi fark ettim.
Kafa dağıtmak ve sohbet etmek için oyuna giriyorum. Klanda kesildiği zaman kimse laf yapmasın(Laf yapanlara uyarı yapmaksızın sövüyorum). Tanımayanlar için yazıyorum. Söylediğiniz her sözün arkasında duracak cesaretiniz olsun.
Temiz ikv değil arkadaşlar söverek oynuyorum isteyen şikayet etsin 50 tane hesap var onlarla oynarım.
İstanbul 'da oturup da reelde tanışmak isteyenler varsa çalıştığım günler veya izin günlerimde zaman ayırabilirim.
Bu akşam Ezel var, yakında şirinler 3d vizyona girecek. Onun dışında da aklıma bişey gelmiyor. Hadi eyvallah.
Hakkımda
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Hakkımda
sen varya sen harbiden espiritüel dolu dolu yasayan bı adamsın seni tanımayan adam ikv ye yenı baslamıstırBu akşam Ezel var, yakında şirinler 3d vizyona girecek.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
kontforum62 yazdı:sen varya sen harbiden espiritüel dolu dolu yasayan bı adamsın seni tanımayan adam ikv ye yenı baslamıstır
yok la dolu dolu yaşamaya zaman kalmıyor evden işe işten eve
yeni hayat felsefem "koy g..e gitsin"
reklam bitti tv başına gidiyorum
bir varmış bir yokmuşum
Prof sen cok makara adamsın 
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: <Estergon Ailesi>
Görünürden nie aramıyon lan ?
Açık adres ver Açık
Açık adres ver Açık
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi

Ezel İyidi ama kimse ölmedi la bu bölüm Sıkıcı GeçtiPROF yazdı:Oyundaki karakterlerim PROF PROFx PROFp başta olmak üzere
İstanbul'da oturuyorum, 88 doğumluyum, Pepsi 'de merchandiser olarak çalışıyorum. 2007den beri teşkilat sunucusu başta olmak üzere ikv oynuyorum. Ara verdiğim oldu, kaybolduğum zamanlar oldu, sıkılıp girmediğim zamanlar oldu. Askerden döndüğümde yeni oyuncular tarafından tanınmadığım için yanlış davranışlarla karşılaştığım oluyordu. Şu sıralar da 2-3 aylık bir aranın ardından yine tanımadığım kişiler tarafından kendileri gibi çocuk zannedildiğimi fark ettim.
Kafa dağıtmak ve sohbet etmek için oyuna giriyorum. Klanda kesildiği zaman kimse laf yapmasın(Laf yapanlara uyarı yapmaksızın sövüyorum). Tanımayanlar için yazıyorum. Söylediğiniz her sözün arkasında duracak cesaretiniz olsun.
Temiz ikv değil arkadaşlar söverek oynuyorum isteyen şikayet etsin 50 tane hesap var onlarla oynarım.
İstanbul 'da oturup da reelde tanışmak isteyenler varsa çalıştığım günler veya izin günlerimde zaman ayırabilirim.
Bu akşam Ezel var, yakında şirinler 3d vizyona girecek. Onun dışında da aklıma bişey gelmiyor. Hadi eyvallah.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

Tekrar hoşgeldin kardeşim PRINCE senin sayende büyük yazılı oldu unutmam
Prof oyunda daha dün gelmişsin simdi burdan name yapıyon millete ayıp değilmi
la işin sakası seni tanımayan adam daha bugün baslamıstır oyuna o kadar diyorum
xMoRTaLx...!
xMoRTaLx...!
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
-
damacana27
- Salgın Koruyucusu

SELAM GÜZEL BİR ETÜT ÇALISMASI YAPMISIN Xd:))
PROFU BEN ILK SOLE TANIDIM.SIVRI ADADA HORTLAK VEDE KEMIK KAFA KESMEKDEN BASKA BIR ISI OLMAYAN ADAYI KENDINE MEKAN ORADAKI YARATIKLARI ISE DOST BILMIS BIRSI AMA PROF SAĞLAM RECETE CIKARTMAK ICIN DOSTLARINI BIRER BIRER GOZLERININ YASLARINA BILE BAKMADAN SERI BIR SEKILDE KIYMAYA DEWAM EDEN VE BU KIYIMIN SONUNDA ILK ELEMENT 39 LVL ZIRH RECETESINI CIKARTIP BOLGEYE OLEYYY DIYEN BIRISI OLARAK ORADA TANIMISDIM SENE 2007 ŞUBAT AYIYDI IYI BIR ARKADASDIR HER NEKADAR SOHBET ETME IMKANIMIZ OLMASADA BENIM SENIN HAKKINDAKI ON IZLENIMLERIM Xd:)) IYI FORUMLAR HIKAYELERININ DEWAMINI SABIRSIIZLIKLA BEKLIORM DANDADARARARAA DANN DADRARARARAAAAAA........
PROFU BEN ILK SOLE TANIDIM.SIVRI ADADA HORTLAK VEDE KEMIK KAFA KESMEKDEN BASKA BIR ISI OLMAYAN ADAYI KENDINE MEKAN ORADAKI YARATIKLARI ISE DOST BILMIS BIRSI AMA PROF SAĞLAM RECETE CIKARTMAK ICIN DOSTLARINI BIRER BIRER GOZLERININ YASLARINA BILE BAKMADAN SERI BIR SEKILDE KIYMAYA DEWAM EDEN VE BU KIYIMIN SONUNDA ILK ELEMENT 39 LVL ZIRH RECETESINI CIKARTIP BOLGEYE OLEYYY DIYEN BIRISI OLARAK ORADA TANIMISDIM SENE 2007 ŞUBAT AYIYDI IYI BIR ARKADASDIR HER NEKADAR SOHBET ETME IMKANIMIZ OLMASADA BENIM SENIN HAKKINDAKI ON IZLENIMLERIM Xd:)) IYI FORUMLAR HIKAYELERININ DEWAMINI SABIRSIIZLIKLA BEKLIORM DANDADARARARAA DANN DADRARARARAAAAAA........
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Gölge Haramileri
PROF yazdı:Oyundaki karakterlerim PROF PROFx PROFp başta olmak üzere
BEnde 25 YAsinda Uzun Boylu HAli VAkti YErinde Biriyim Bakude Okuyorum Benimle CIkar misin LA Olm TAnisma Programi mi bu
SEni TAnimak Isteyen Oyunda Bulassin Yeter
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I