Slm gençlik;
İkv, hepimizin severek oynadığı bir oyun. Fakat oyunu oynarken bazılarımız iyiden kendinden geçiyor.
Evet iki düşman klan var ki bu oyuna ayrı bir güzellik katıyor, fakat düşman klandan diye insanların onurunu zedeleyici laflardan , davranışlardan kaçınmasını bilmek gerekiyor. Lafım herkese değil ama bir kısım arkadaşlar gerçekten işin dozunu kaçırıyor bu hem arzlarda var hem de lodoslarda. hatta en yakınımda gezen kişiler bile zaman zaman bu hataya düşüyor. Herkese hatırlatmak isterim acabaa hakaretlere varan söz ve davranışları sergilerken hiç düşündünüz mü sizin klanınızdan biri olsa böyle sözler eder miydiniz ? Belkide en iyi anlaştığınız, birlikte takıldığınız arkadaşınız olurdu.
Bizler, oyun da olsa insanlığa karşı sorumluluk sahibi birer bireyiz. Sözlerimizle, davranışlarımızla insanları etkileriz olumlu veya olumsuz. Fakat bu etkiler, etkilediğimiz kişileri gerçek yaşamlarında da yönlendirmektedir. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket etmeliyiz. Sevgi ekelim ki sevgi görelim. Değer verelim ki değerimiz olsun Bunları unutmayalım lütfen.
Bu yazıyı okuyan birileriniz elbette çıkıp diyeceklerdir sen çok mu doğru ayaksın türünden laflar ki haklılar da . Zaman zaman elbette hatalar yaptığımız da oldu
İstiyorumki oyun içinde bu türden bir davranışımla karşılaşırsanız bu yazıyı bana da hatırlatınız. Eleştirilmeden mükemmelleşilemez. Eleştiriniz ki daha da olgun biri olayım.
Son söz Hz. Mevlana dan: Yaradılanı Severim Yaradandan Ötürü
Yaradılanı Severim Yaradandan Ötürü
Yaradılanı Severim Yaradandan Ötürü
by KAMİLX,Kamilxx,Kamko,Kamilxxx,Xkamilx,Xkamilxx,Temizlikçi,Quantumxkamilx,Quantumxlimak...( Diken atanada Gül At ki gül atmayı öğrensin. )
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Yaradılanı Severim Yaradandan Ötürü
Ağzına sağlık. 2 günlük dünya kalp kırmaya değmez de, sinirlenince aklımızdan uçup gidiyor değer verdiğimiz şeyler.
Patiklipenguen
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
+1... :|patiklipenguen yazdı:Ağzına sağlık. 2 günlük dünya kalp kırmaya değmez de, sinirlenince aklımızdan uçup gidiyor değer verdiğimiz şeyler.

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
haklısın üstad ama biz kesilince laf etmiyoruz nedense karşı taraf avaz avaz bişeyler söylüyor buna anlam veremiyorum ya biz çok canlarını yaktık yada oynayanlar çocuk biz yaşlı kaldık umarım yazını dikkate alırlar
- Uranusxspeed
- Cin Avcısı

yavuz45 yazdı:+1... :|patiklipenguen yazdı:Ağzına sağlık. 2 günlük dünya kalp kırmaya değmez de, sinirlenince aklımızdan uçup gidiyor değer verdiğimiz şeyler.
+1
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi

Merhaba ,
Çok güzel bir noktaya parmak basılmış,artık bu işe bir dur deme zamanı gelmişti . Konunun güncel kalmasını sağlayalım lütfen arkadaşlar,elimizden geldiğince okunmasını sağlayalım .
Çok güzel bir noktaya parmak basılmış,artık bu işe bir dur deme zamanı gelmişti . Konunun güncel kalmasını sağlayalım lütfen arkadaşlar,elimizden geldiğince okunmasını sağlayalım .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- deneoooo
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Hangover
patiklipenguen yazdı:Ağzına sağlık. 2 günlük dünya kalp kırmaya değmez de, sinirlenince aklımızdan uçup gidiyor değer verdiğimiz şeyler.
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
- VicTorY
- Antrepo Bekçisi

Bana sen bunları yapıyomusun deseler elimden geldiğince derim ..
Fakat bu bir oyun ben asla oyunla gerçek hayatımı birbirine karıştırmam .. Anlamadığım bu kırgınlık niye ? O adam seni oyunda kesti ne oldu ki bu bir kırgınlık sebebiymiş felan tek diyeceğim bu ortamın oyun olduğunun unutulmaması bu yapılırsa zaten sinir kırgınlık sitemler kalmaz
Fakat bu bir oyun ben asla oyunla gerçek hayatımı birbirine karıştırmam .. Anlamadığım bu kırgınlık niye ? O adam seni oyunda kesti ne oldu ki bu bir kırgınlık sebebiymiş felan tek diyeceğim bu ortamın oyun olduğunun unutulmaması bu yapılırsa zaten sinir kırgınlık sitemler kalmaz
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Amazon
- Sahaf Yardımcısı

Bazen oynadığımız şeyin eğlence için oynanan bir araç olduğunu unutan insanlar(!) oluyor ve kalp kırıyorlar.Her şey abartılmadan dozunda yapılsa ne güzel olur.
- HatayLixHaSaNn
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Yazı güzeL eLine sağLık ...Ama bu yazıyı ben yazsam eleştiri aLırdım sebebi ne acaba
Mafya Loncasında oLmayanLara iyi Davranın onLara ç000k yükLeniy0LaR

Apaçi StayLa aLayına Mafya

Apaçi StayLa aLayına Mafya