ÖNCELİKLE SELAMLAR..
Bir çoğunuz gibi bende bu oyunu uzun bir süredir oynuyorum. Fakat görüyoruz ki oyunda ne bir güncelleme nede bir gelişme var.
Elimde olsa oyunu Ne şekilde değiştiririm veya nasıl geliştiririm diye düşündüm. Lakin bunlar sadece düşüncelerim oldu.Bu konuda sadece aklımdaki İKV yi yazacağım.
Eleştirebilir veya yorum yapmak sizin görüşünüze kalmıştır.
1-) Oyunda en önemli sorun bana göre alış-veriş sorunudur. Bu sorunu şu şekilde çözülebileceğini düşündüm. Örneğin alış-verişe koyulan materyalin forumda haftalık anketlerle oyuncuların görüşü alınaraklar haftalık olarak güncellenmeli ve materyen değerleri alış-verişe koyulan materyalin karşı taraf için otomatik değeri alış-verişe konacaktır. Karşı tarafta yeteri kadar para yok ise alış veriş otomatik olarak iptal olacaktır. Bu şekilde hem hırsızlığın önüne geçilir hemde piyasa ile oynanamaz. Herkes emeğinin karşılığını alacağını düşünüyorum.
2-) Gelelim tılsım sorunlarına bence tılsım buglama olayı bitmeli ve çantada ayrı biryerde tılsım sekmesi olmalı. Örneğin Büyücü için 23 adet 3. kademe ve kademesiz tılsımları koyacağı kadar tılsım yuvaları olmalı. Fakat burada yönetimi de düşünerek bu tılsım yuvalarını akçe karşılı satılmasını öngörüyorum.
3-)Grup bölgeleri sorununa gelince öncelikle bir kaç adet çemberlitaş tarzında hatta daha zor bölge gerekli. bu bölgeler kesinlikle ama kesinlikle Eminönü bölgelerinde olmalı sonunda belirli saatlerde açılan 2. bir bölgeye tüm grup bölgesinde şefleri öldürenlerin girebileceği bir Kadim hidra tarzı devasa bir yaratık olmalı. Yani 5 grup hep beraber saldırmalı buradan değerli eşya reçeteleri düşmeli. Birazdan eşyalar hakkında yazacağım.
4-) Sırada yeni seviye var:) büyük bir güncelleme ile oyunu 59 seviyeye çıkartmalı. Her seviye için ayrı eşya üretilmeli örneğin;
50. seviyede ilk olarak yeni gb den aldığımız eldiven reçetesini üretebilmek için öncelikle tüm şaheser eldivenlerin tam olması gerekli ve bunun yanında yeni seviye maden-sarraf-lokman safları kullanılmalı. Ortaya bir PRESTİJ (büyücü için) eldiven çıkacaktır.
51. Seviyede ise aynı şekilde tüm şaheser ayakkabılar olmalı.Ve aynı şekilde yeni materyaller kullanılmalı ortaya PRESTİJ ayakkabı çıkacak.
52. seviyede pantalon..
53. seviyede ceket...
54. seviyede zırh...
55. seviyede ise en önemlisi PRESTİJ asa olacak.
56. seviyede sığınak ve migrattan düşürdüğümüz takılar otomatik olarak kasamızda birleştirebileceğiz.
57. sevyede onca emeğin karşılığı gözlüklerimiz olmalı diye düşünüyorum ve tüm gözlükleri herhangi bir materyal kullanmadan birleştirme yeteneği fakat birleştirilen gözlükler bir daha ayrılamaz.
58. seviyede ise merak ettiniz mi bilemem ama M.A ayak ve gözlük tarih oluyor.Depar yeteneğini sade savaşçı değil tüm sınıflar kullanacak.
59. Bu seviyede bana göre iyi bir rütbe olmalı.
Büyücü yeni eşya adı: PRESTİJ
Savaşçı yeni eşya adı: TURAN
Şifacı yeni eşya adı: ŞİFAGER
5-)Yetenekleri de unutmadım tabi, akçe kullanarak 59. seviyede yetenek puanlarımızı 2 katına çıkartma ürünü olacak.
6-) Şimdi ise lonca sisteminde bulunan lonca puanlarını değerlendirme zamanı geldi. Aylık ve yıllık olarak düzenlenecek olan lonca şampiyonalarına katılabilmek için belirli lonca puanı olmalı. Turnuvaya katılan loncanın karakteler tüm karakterlerden eşit şekilde lonca puanı alınacak. Bu şekilde sürekli aynı loncaların katılması
engellenmiş olacak. Aylık turnuvanın galibi bulunduğu sunucuda (Eminönüdeki cin bul tabelası) loncası şampiyon olarak duyurulacak. Yıllık şampiyonada ise tüm sunucularda duyurulacak ve aynı zamanda Sobenin takdiri epe türü ödül olacaktır.
7-) Gelelim bir diğer soruna, Bildiğiniz üzere oyunda çok fazla küfür ediliyor. Çözüm küfür sayılabilecek kelimelerin ve kısaltmaların otomatik olarak ***** olarak görünecek. Bu şekilde oyundan uzaklaşmamış olacağız. Şayet farklı şekilde küfür kısaltmalarında ve hakaretlerde şikayet edildiğinde 1 haftalık blok cezası olacak.
8.) Sırada oyuna yeni başlayanlar için iyi bir durum 49. seviyeden önce klan ve kabadayı moduna giremeyecekler (sadece güncellemeden sonra açılacak karakterler)
bu şekilde aradaki güç dengesi sınırlı olacak.
9-) Binbir zahmetle ürettiğimiz tılsım ve şaheserleri forum ve sosyal medya etkinliklerinde ödül olarak verimeyecek.
10-) Üzgünüm ama oyunda bir karakter günde 8 saatten fazla kalamayacak. Bu şekilde sağlığımızda bozulmayacak.
11-) Gelelim Game Master konusuna, GM arkadaşlar oyuna daha fazla vakit ayırmaları için ve başka bir iş ile meşgul olmadan işlerini vardiyeli olarak yapmaları için maaş bağlanacak.
Evet arkadaşlar; Ben böyle bir ikv de oynamak istiyorum. Yeni yetenekler hakkında çok fazla yetenek var toparlayamadığım için yamadım. Buraya kadar okuyan arkadaşlara teşekkürler.
Sizlerde eklemek istediklerinizi yorum olarak yazın maksat hayal gücümüzü İKV üzerinde göstermek. Gereksiz hakaret içeren yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın.
YENİ İKV
Re: YENİ İKV
hayal ederken bile akçe vermeye programlanmışsınız arkadaş valla ben çözemedim sizi. hayal lan bu
onda da oyuna kısıtlamalar getireceksek, onu da bedava kurmayacaksak yaşamayalım yani 
5 yıldır herkes sorunları yazıyor ama kimse çözmüyor konu kilit afrasiyab görmesin.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
evet zaten yeni yetenekler gelirse hepsi için çok az puan kalmış olur, nasıl kombinasyonlar ortaya çıkacağını bilmiyoruz çünkü
- cagatay81
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Bence büyücüler aşırı güçlenir öyle olursa
...
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü