Beni çağırıyorlar, kafam dalar, bu sesler, işaretler, ama neden ben? Fısıldamayın...

Nereye gitmeliyim istediğim tekşey sesizlik bana göstermek istedikleri ne? bu eller kimin, kaybettiğim babamın kazağını nasıl aldılar?

Bana 2 yol gösteriyorlar hangisini seçmeliyim, kalbimin gösterdiğimi? aklımın yönlendirdiğimi?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu basık enerjinin kaynağı nedir bilmiyorum ama hepimizin üzerinde, bizi boğuyo...

Meteordaki bu garip cisimde nedir? Az önceki basıklığın sebebi olabilirmi? Bazıları, dünya dışı varlıklar taşıdığını iddia eddiler...

Etrafım çok sıcak, kan kırmızısı burası, neden böyle acaba kötü bişeylermi oldu? Kötü enerjiyi iliklerime kadar hissediyorum,kafamın içinde, yalnız ve çaresizim...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karanlığa bu kadar yakın olabilirmiyiz? belkide hiç uzaklaşmadık. Soğuğu hissediyorum, bu daracık yerde zifiri karanlığa ayak bastım...

Önümdeki bu uzun ve karanlık yolu geçmelimiyim? Korkuyorum ama ilerlemeye devam etmeliyim...

Belki derin bir boşluğa düşüp yok olacağım. Acaba dipsiz bir kuyuda sonsuza dek düşmekmi daha çok korkutur insanı yoksa ölmekmi?

Terk edilmiş ruhlar kustu karanlığı üzerimize. Zehirli yılanlar sahip cıktı aklın bu inanılmaz boşluğuna, ya kalp boşluğu hissetmeye başlayınca ölüm aklına gelir insanın o anda...

Birkactane daha var, arkadaşlar benim resimlerimi alıp farklı açıklamalarda buluna bilirsiniz, isterseniz. Sizin karşılaştığınız şeyleri merakla bekleyeceğim. Umarım hoşunuza gitmiştir. Saygılar iyi forumlar.