Sadece 5 Ayda Gelinen Durum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sadece 5 Ayda Gelinen Durum

Mesaj gönderen mstfmrt »

İKV yönetimi her yaz tek şarkıyla mekanın sahibi geri geldi triplerine girip para cuklalayıp tatile kaçan mevsimlik pop/rap sanatçıları vibe'ı vermeye başladı.
Kullanıcı avatarı
MAJESTE
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MAJESTE »

mstfmrt yazdı: 07 Haz 2026 16:44 İKV yönetimi her yaz tek şarkıyla mekanın sahibi geri geldi triplerine girip para cuklalayıp tatile kaçan mevsimlik pop/rap sanatçıları vibe'ı vermeye başladı.
Beğen butonu olsa abanırdım.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Resim
Kullanıcı avatarı
desoildd
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen desoildd »

mstfmrt yazdı: 07 Haz 2026 16:44 İKV yönetimi her yaz tek şarkıyla mekanın sahibi geri geldi triplerine girip para cuklalayıp tatile kaçan mevsimlik pop/rap sanatçıları vibe'ı vermeye başladı.
Çekirge 3. ye zıplar mı ? Valla zıplayan çekirge olursa biçere düşer aman dikkat 😄

Adam akıllı bir duyuru, ekip ve plan tanıtımı ve sürekli bilgi akışı olmadığı durumda daha oynanmaz bu oyun. O da çok zor, ihaleye atlayan olmaz.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

desoildd yazdı: 07 Haz 2026 21:44 Çekirge 3. ye zıplar mı ? Valla zıplayan çekirge olursa biçere düşer aman dikkat 😄

Zıplar bu arada. Bakma şuan yönetim aktif değil diye böyle. Yönetim az bir şey kıpırdasın varlığını belli etsin öyle ahım şahım büyük şeyler yapmasına da gerek yok ; örneğin 3. ve 4. kasa gibi basit düzey eklemeler yapsın gargaraya başlarlar yine
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

Ne üzücü şunu hissettirmeleri bile çok kötü...
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Gargaracının düzenlediği turnuvanın iptali haberi bir nebze olsun moralimizi düzeltti günümüzü güzelleştirdi. Tamam her yer makro dolu oyuna 3 aydır bakılmıyor falan ama bu hareketle yönetim gönlümüzü kazandı böyle devam :clap: :clap:
Darkred61
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Darkred61 »

oyun artık gerçekten bitmiştir
Xalperxxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xalperxxxx »

hattihumayun yazdı: 07 Haz 2026 23:39
desoildd yazdı: 07 Haz 2026 21:44 Çekirge 3. ye zıplar mı ? Valla zıplayan çekirge olursa biçere düşer aman dikkat 😄

Zıplar bu arada. Bakma şuan yönetim aktif değil diye böyle. Yönetim az bir şey kıpırdasın varlığını belli etsin öyle ahım şahım büyük şeyler yapmasına da gerek yok ; örneğin 3. ve 4. kasa gibi basit düzey eklemeler yapsın gargaraya başlarlar yine
Adam son 19 yılı özetledi resmen.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön