Genel Bir Değerlendirmede Bulunmak İstedim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Cevapla
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Mesajlar: 689
Kayıt: 21 Haz 2012 13:06
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Genel Bir Değerlendirmede Bulunmak İstedim

Mesaj gönderen HeilHitler »

Merhaba,

Öncelikle şunu söyleyeyim,İstanbul Kıyamet Vakti oyununun diğer oyunlara göre aldığı para o kadar düşük ki fakat bir o kadar da diğer oyunlara göre kalitesi düşük oyunu ayakta tutan tek şey Türk yapımı olması ve mantıklı bir şekilde hikaye üzerinden ilerlemesi.Yönetime bazı şeyleri Akçe ile satmalarına hak veriyorum kesinlikle örnek verecek olursak,Karakter transfer hakkı,Silah yükseltme,Plus paketi veya arttırıcı ürünleri,bunlara kesinlikle bir şey diyemem bunlar zaten Akçe ile satılmalı ki satılıyor zaten fakat gel gelelim bazı saçmalıklara.Bir kere İstanbul Kıyamet Vaktin'de loncanın para ile kurulması ve para ile loncaya girme o kadar mantıksız bir durum ki,bir kere böyle bir oyunda oyuncunun en büyük hakkıdır bir Lonca oluşturmak herhangi bir ücret vermeden,diğer oyunlarla karşılaştırdığımız da hiç bir oyunda böyle bir saçmalık göremezsiniz.Gelelim diğer bir konuya; Topkapı Sarayı,bunun hakkın da pek bir şey söylemeyeceğim ben beğendim çoğu arkadaşımız boş,sıkıcı,gereksiz gibi ifadeler kullanmışlar fakat buranın amacı zaten dinlenme yeri.Ne bekliyorlardı anlamıyorum gayet güzel olmuş bir bölgedir.Fakat eleştireceğim durum Ölüm Ejderi.Evet İstanbul Kıyamet Vaktinin yapısında bu var.Meteor gelmeden Eminönü bölgesine gidecek ve bakacak olursak cinlere rastlayabiliriz,evet cinler,yılanlar,fareler,kurt adamlar,tepegöz.Meteor bölgesine baktığımda ise durum gerçekten Vahim!.Cinlerin 3D çizimleri aynı kaplamayı biraz değiştirmişler koymuşlar,Tepegöz aynı,fareler Eminönü'ndeki fareler,yılanların 3D çizimleri aynı kaplamaları değiştirmişler,bazılarını büyütmüşler yine yılan.Yer altı bölgesine geçtiğimiz de yine aynı şekilde cin,yılan,tepe göz.Evet değişik yaratıklar var.Meran Muhafızı,Buz büyücüsü gibi.Fakat genel olarak baktığımız da yeni bir şeyler yapmaktan kaçınıyorlar gibi geliyor bana tıpkı Topkapı sarayında olduğu gibi,Komodonun ismini değiştirip eklemişler oraya gerçekten ayıp.Umarım yeni bölgeler ve ya yeni seviyelerde farklılığa önem verilir.

Gelelim şaheserlerin çöp olma konusuna.Konuya geçmeden hemen şunu söyleyeyim kesinlikle ben çemberli silahlarının yükseltilmesini destekliyorum.Evet konumuza dönelim şimdi eski şaheser silahlar çöp oldu diyen arkadaşlarıma şunu sormak istiyorum , o şaheserler olmasaydı bu eşyaları düşürebilecek miydiniz.? Hayır düşüremeyecek tiniz.O yüzden bu biraz nankörlük gibi geliyor bana.Oyuna yeni başlayan biri önce eski şaheserini üretecek ondan sonra eşyalarını düşürecek ve yeni silahını da düşürüp yada üretip yükseltecek bu gün itiraz edenlerin hepsi şaheser silahlarına borçlular bu durumda olmalarını.Sonuçta onlar eski de kaldılar arkadaşlar sürekli kullanacaksınız diye bir şey yok oyun gelişiyor eski eşyalar değerini mutlaka kayıp edecektir.Ama o eşyaların sayesinde bu durumda olduğunuzu unutmayın çöp oldular deyip saldırmayın etrafa.

Katılan arkadaşlar neden katıldıklarını/katılmayan arkadaşlar neden katılmadıklarını açıklarlar ise sevinirim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Mesajlar: 1716
Kayıt: 14 Haz 2010 14:59
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Genel Bir Değerlendirmede Bulunmak İstedim

Mesaj gönderen xPrince »

Çöp olan eşya mantığında bi şey dicem, haklısın bi kere şöyle bi durum var, çöp olduğundan bahseden arkadaşlara sesleniyim, lan düz mantık kıtlı görüşlü arkadaşlar oyunun gelişmesini istiyosanız eğer leveller arasındaki farkı artırmak gerekir bi fark olacak bi yol olacak en yükseğe çıkmak bi anda kolay olması çok basit ve dar olurdu, sizde öyle basit ve dar kalmayın illaki başka oyunlara bakın lan online oyun oynuyosunuz çarı aç ejderi koy 1 hafta sığınak migrat 1 hafta çemberli noldu sonra ? mario mu oynuyosunuz ? olay burda işte bi fark olmak zorunda eceli olanla bıçak kılıcı olan arasınd fark var artık.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Sakaryalee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Mesajlar: 122
Kayıt: 22 Oca 2012 21:49
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: Genel Bir Değerlendirmede Bulunmak İstedim

Mesaj gönderen Sakaryalee »

xPrince yazdı:Çöp olan eşya mantığında bi şey dicem, haklısın bi kere şöyle bi durum var, çöp olduğundan bahseden arkadaşlara sesleniyim, lan düz mantık kıtlı görüşlü arkadaşlar oyunun gelişmesini istiyosanız eğer leveller arasındaki farkı artırmak gerekir bi fark olacak bi yol olacak en yükseğe çıkmak bi anda kolay olması çok basit ve dar olurdu, sizde öyle basit ve dar kalmayın illaki başka oyunlara bakın lan online oyun oynuyosunuz çarı aç ejderi koy 1 hafta sığınak migrat 1 hafta çemberli noldu sonra ? mario mu oynuyosunuz ? olay burda işte bi fark olmak zorunda eceli olanla bıçak kılıcı olan arasınd fark var artık.
aynen katılıyorum fakat üretim gereksinimlerine baktığımız zaman hemen hemen bir fark yok

örneğin: ejder 5 menekşe yerine 3 menekşe isteseydi dediğin gibi ejderli veya kıyamet asalı die bir fark ortaya çıkardı ama böyle birşey olmadığı için eski şahaserleri kimsenin üreteceğini sanmam :)
6 Yıllık Maceranın Sonu (29.12.2012)


Resim



İKV'den Haberdar Olun!
ResimResim
xKaNuNi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Mesajlar: 79
Kayıt: 15 Eki 2011 01:41
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Enderun

Re: Genel Bir Değerlendirmede Bulunmak İstedim

Mesaj gönderen xKaNuNi »

Arkadaşım sana şu konuda katılmıyorum;
Bi yerde haklısın ecel ejder ashap olmasa yeni şahaser itemleri düşüremezdik diye (onlar olmasada düşerdi fakat 2 saatte attıgın grup bölgesini 5-6 saatte bıtırerek atardın) sadece süreyi kısa tutmamızı sağladılar.
Eskide kaldı uzun zaman kullandık dıyorsun, doğrudur; fakat eski eşyaların değerini kaybettiğinden bahsediyorsun, eski eşyalar değerini kaybettiğinde 39 lvl zamanının itemleriydi karakterin seviyesi yükseldikçe efsunlu itemin değeri düşüyordu ama ejder ecel ve ashapda 49 lvl bıçak kılıç mevlana asa kıyamet asa vb asalarda 49 lvl... 59 lvl gelmeden neden eskiden kullandığımız şahaser eşyalar değerini kaybediyor sen anlam verebiliyormusun buna ? Umarım demek istediğimi anlamışsındır... İyi Forumlar...
xҠΛИƱИĪ xƬŔƱѴΛ xDƐĴΛѴƱ


Loncamıza katılacak olan yeni Neferleri bekliyoruz...

Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Mesajlar: 1538
Kayıt: 14 Tem 2010 16:16
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: Genel Bir Değerlendirmede Bulunmak İstedim

Mesaj gönderen harkonen »

topkapı konusu hariç tamamına katılıyorum

nedeni: kardeşim o ölüm ejderlerinin kanatması bozulmuyo saçma sapan bi yaratık 2. LP ile eşya alıncak sandık biz bide 300m e gözlük falan degil daha baska mor itemler beklerdim mesela yüc ard mor ceket 50m gibi bi fiyatı olabilirdi
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Cevapla