Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cCcKADIOGLUcCc
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 45
Kayıt: 22 Nis 2020 14:55
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen cCcKADIOGLUcCc »

Furkaaaaann yazdı: 16 Tem 2020 02:01
TOLGARDA yazdı: 04 Haz 2020 03:52 Bunun tamamını okuyarak kendime hiçbir şey katmadım. Zaman israfı oldu biraz
%40'lık bir bölümünü okuyup, anlama yetisi olan her insan muhabbetti anlar ama neyse...
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Mesajlar: 76
Kayıt: 13 Mar 2020 18:17
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen Cheteenx »

bu cevapları yazan arkadaşlar eöde oynamıyor galiba şöyle söyliyelim bugluyoruz bug kesiyorlar bugsuz kesiyoruz bomba patlatıyorlar gustava geçelim bugsuz diyoruz e slot çekiyorlar şimdi canım kardeşim geç sen kes böyle şu hakiri tüm ceketlerini ben basacam kendi paramla...
Eski nefer Resim
Kullanıcı avatarı
ErLiKHaN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 20
Kayıt: 07 Haz 2020 16:40
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen ErLiKHaN »

Cheteenx yazdı: 16 Tem 2020 02:41 şöyle söyliyelim bugluyoruz bug kesiyorlar bugsuz kesiyoruz bomba patlatıyorlar gustava geçelim bugsuz diyoruz e slot çekiyorlar şimdi canım kardeşim geç sen kes böyle şu hakiri tüm ceketlerini ben basacam kendi paramla...
Bu gayet haklı bir isyan, burada yönetimin yetersizliği de mevcut.
2007'DEN GÜNÜMÜZE...
Sancak - Erlik
Sancak - ERLİKHAN
Sancak - Externorum
İYİ FORUMLAR...
Kullanıcı avatarı
ErLiKHaN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 20
Kayıt: 07 Haz 2020 16:40
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen ErLiKHaN »

cCcKADIOGLUcCc yazdı: 15 Tem 2020 20:41 Linki neden kaldırırsınız ki? Herkes görmeli bence.

https://www.youtube.com/watch?v=Wyi9Qk8pIaw
Buradaki kişi kopyadan yararlandığını bariz bir şekilde söylemiş. Bahsettiğin kaldırılan açıklama videosunu ben de görmüştüm. Murat Şahin'e (Ütopia Loncasına) gönderme olarak yayınlanmıştı. Sahte Er Meydanı videosu hazırladıklarını öne sürmüştü, oyunu belli bir süre önce bıraktıklarını açıklamıştı ve oyunu bırakma nedenlerinden bahsetmişti. Nedenlerinden biri şöyle bir şeydi: ''Oyunda rekabetin kalmadığını, istenilen şeylere çok rahat bir şekilde ulaşıldığını; kopyanın bizim gibi belli başlı kişiler tarafından değil, artık herkes tarafından yapıldığını ve oyunun PVP sunucusuna döndüğünden bahsetmişti'' Yorumlarda linç yediğinden ve oyuna geri döndüklerinden mütevellit videoyu kaldırmışlardır benim görüşüm. Hatta benim yaptığım bir yorum tam olarak şöyleydi: Kopyayı siz yapınca sıkıntı yok, herkes yapınca aman oyun şöyle oldu aman oyun böyle oldu mu oluyor? Utanmıyor musunuz milletin hakkına girmekten? Emeği ile bir şeyler yapmaya çalışanların sizler gibilerle farkında olmadan ticaret yapıp ban yiyor, dalga mı geçiyorsunuz bizle? Birde bariz bir şekilde kopya yaptığınızı söylüyorsunuz; haklı çıkmak içinde bu işi herkes yapıyor, yapmasada bu işten faydalanıyor diyorsunuz, bir enayi biziz herhalde. DEMİŞTİM.
2007'DEN GÜNÜMÜZE...
Sancak - Erlik
Sancak - ERLİKHAN
Sancak - Externorum
İYİ FORUMLAR...
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Mesajlar: 1310
Kayıt: 15 Tem 2012 20:12
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen Equalero »

Neyse ne boş yere farklı konulara çekip uzatmaya gerek yok ne hakirin yeri nede slotu değişecek inanmaya çalıştığın şey bir masal bu zamana kadar kesilen üstünü o kadar dizen insanlar keşmiş de bende dahil 4 tane karakterim karaköy den full sayısızca insan var üstü full olan kesiyorken birkaç kişi boss kesemiyor grub kuramuyor beceresi yok diye düzen değişecek hali yok size hiç bir şey yaramaz kardeşim karaköy tek başına girilen bir bölge olsa sizin için yinede şikayetçi olursunuz oynadığınız oyunu kötülemenin bir anlamı yok her şey yerli yerince savaş olsun boss kesimi olsun sınıflar arası denge olsun herşey güzel ama senin oyunda başarsız olman hakir kesememiş olman kimsenin suçu değil senin suçun ayrıca Eminönü sunucusuna gelirsen görürsün oyunu oynayıp oynamadığımı :)
Champion Class


KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
cCcKADIOGLUcCc
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 45
Kayıt: 22 Nis 2020 14:55
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen cCcKADIOGLUcCc »

Equalero yazdı: 16 Tem 2020 06:22 Neyse ne boş yere farklı konulara çekip uzatmaya gerek yok ne hakirin yeri nede slotu değişecek inanmaya çalıştığın şey bir masal bu zamana kadar kesilen üstünü o kadar dizen insanlar keşmiş de bende dahil 4 tane karakterim karaköy den full sayısızca insan var üstü full olan kesiyorken birkaç kişi boss kesemiyor grub kuramuyor beceresi yok diye düzen değişecek hali yok size hiç bir şey yaramaz kardeşim karaköy tek başına girilen bir bölge olsa sizin için yinede şikayetçi olursunuz oynadığınız oyunu kötülemenin bir anlamı yok her şey yerli yerince savaş olsun boss kesimi olsun sınıflar arası denge olsun herşey güzel ama senin oyunda başarsız olman hakir kesememiş olman kimsenin suçu değil senin suçun ayrıca Eminönü sunucusuna gelirsen görürsün oyunu oynayıp oynamadığımı :)
Oyunun açıklarından zamanında yararlanıp, çarları dizdikten sonra; onu yaptım, bunu yapıyorum demek kolay.
Bug olmasaydı hâlâ oyuncuların yarısından fazlası full+full olamazdı. Diğer işe girmiyorum zaten, 59 olduğu gibi full+full olan çok çar gördüm. Oyunun yanlışlarını namusunu korur gibi koruyorsun. :') Yazık...
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye gezenler, yılan tarafından ısırıldığında en çok bağıranlar olur. Ne full+full'ler gördük 2-3 skill atmaktan aciz, ayır-birleştir yapmakla veya oyunun hatalarından faydalanarak çar dizmekle bir şey olunmuyor.
Anlamıyorum göz göre göre bir yanlışı neden bu kadar savunur bir insan? Ne yapıyorsun? Sevmediğin kişi ve kişiler bir şey yapamasın diye yan karakterlerle şef kaçırıp, bomba mı patlatarak veya ana çarınla bug keserek kesimi mi sabote ediyorsun da bunların ortadan kaldırılması fikrine bu kadar karşısın?
Sen çarını bir şekilde dizdin, gerisi önemli değil. İnsanlar oynamasın mı? Benim 2 savaşçım, 2 büyücüm ve 1 şifacımda gerekli eşya ve tılsımlar mevcut. Karaköye giremedikleri için oyuna başlayıp bırakan onlarca insan var, biz burada oyunu daha oynanılabilir; yeni ve eski oyuncuların oynayabilmesi için uygun ortamların hazırlanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Sense malûm parti zihniyetiyle hareket ediyorsun... MOBİL OYUNCUSU SENİ :)
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Mesajlar: 593
Kayıt: 14 Tem 2014 20:42
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen 0LIVERA »

cCcKADIOGLUcCc yazdı: 15 Tem 2020 20:25
0LIVERA yazdı: 15 Tem 2020 20:18
cCcKADIOGLUcCc yazdı: 15 Tem 2020 08:17
0LIVERA yazdı: 15 Tem 2020 05:39 ben ve büyük bir kitle sizlere bir çok kez söyledik.

gelin dedik bütün itemler üretilsin düşürülmesin yalnızca takı gibi şeyler düşürülsün.

eğer üretilirse herşey daha kıymetli olur oyunda gruplaşmaya yer kalmaz grubu olan gider keser üretim malzemesini düşürür

kesemeyen gider maden çeker karşılıklı takas ve satış yöntemi ile herkes güle eğlene herşeyini üretir dedik.

belki şimdi çıkıp bitileri hepsi zaten üretilebiliniyor der.

evet üretilebiliniyor o pantolona istediği 10 barutu veya o eldivene istediği 12 ipeği düşürene kadar zaten eldiveni düşürebiliyorsun.

daha basit fakat daha fazla (eski yeni tüm madenlerden) isteyen reçeteler ile itemler üretilecekti bu kadar basit.

şimdi kalmış slot kalksın :D

oldu olacak 3-5 hakir koyalım boş yerlere'de gidip kesin sıra kavgası yapmayın.

bug kalkmalı bossların etraflarında ki slotlar çoğatılmalı ki itemlerin bir kıymeti olsun.

ayrıca unutmayın bunu siz istediniz biz değil gidin kesin kesin düşürün itemlerinizi.
Benim görüşüm karaköyün grup bölgesi olarak gelmesiydi. Siz istediniz ve çoğunluk sayesinde böyle kıytırık bir hâl alarak geldi.
çt gibi bir grup bölgesine girmekten sıkılmadınız birde karaköy böyle olsun istediniz sanırım.

kusura bakmayın bizler çok eski oyuncularız çt gibi saça sapan grup bölgeleri olmadan yıllarda büyük bir keyifle oynadık.
29 levelden beri oynuyorum bu oyunu, zevkler ve renkler tartışılmaz ama siz grup bölgesine dayalı oyun mantığı yürüten bir oyunu metin 2 ve knight online tarzına dönüştürmeye çalıştınız resmen. Yönetim bile oyuncuların ağızına bakarak grup bölgesi olarak tasarlanan karaköyü, açık bölge yapmalarının yanlış olduğunu dile getirdi. Burada biz öyleyiz, biz böyleyiz diye boş muhabbet yapmadın, açık bölge ile oynana oyunlarda eşyalar yaratıklardan düşer, şeflerden değil ve açık bölgedeki şefler ilk vurana değil, en çok hasar verene veya son vuruşu atan gruba eşya atar. Oyun bu mantıktan uzak olduğu için oyunun suyunu çıkardınız. Oyunun mantığını bilmeden boş boş konuşmayın.
metin. knight mantığı diyorsunuz oradaki oyun mantığı ve mekaniği olmamasından yakınıyorsunuz

''açık bölgedeki şefler ilk vurana değil, en çok hasar verene veya son vuruşu atan gruba eşya atar. Oyun bu mantıktan uzak olduğu için oyunun suyunu çıkardınız. Oyunun mantığını bilmeden boş boş konuşmayın.''

bence siz konusayımda laf olsun boş dolu sallıyorsunuz.

29 seviyede yıllarca oynayıp sonra grup bölgesini sevmekten bahsediyorsunzuz.

sanırım 29dan 49'a kadar yıllarca oynayıp grup bölgesi sonrası bunu savunmaya kalkmanızda çelişkinin başı :D

bence oyun mekaniğini ve yapısını bilmeden sizin boş boş konuşmanız daha komik oldu.

kaldıki bu oyunun dosyalarını açabilen istediği gibi değiştirebilen istediğini ekleyip kaldırabilecek bilgi ve tecrubeye sahip olan biri ile konuşurken

''Oyunun mantığını bilmeden boş boş konuşmayın.'' demeniz'de ayrı bir boş muhabbettir.

size sadece gülüyorum kendinizden olmayan her görüşe her fikre direk karşı çıkıp birde utanmadan karşınızdakini tanımadan kim olduğunu bilmeden sallamanız.

neyse size olmayan oyun hayatınız'da başarılar fazla kasmayın :*
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 240
Kayıt: 28 Tem 2019 00:58

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen Jimyosef »

İstek üzerine slotlar kalkacaksa hakiri de yüce komiser gibi bir alana alsınlar o zaman
Kullanıcı avatarı
cCcKADIOGLUcCc
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 45
Kayıt: 22 Nis 2020 14:55
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen cCcKADIOGLUcCc »

Bu oyunda bir şeylerin olmasını istiyorsanız, gerekli baskıyı yapmak zorundasınız. Oyunu yeni oyuncuların başlayabileceği ve eski oyuncuların oynamaya devam edeceği bir döngüye sokulması gerekiyor. Önce ellerindeki oyunu güzel bir döngüye sokmaları ve buna yönelik geliştirmeler yapmaları gerekiyor. Genişleme paketleri gibi şeyler bu iş yapıldıktan sonra ve buna yönelik şekilde yapılmalı.
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Mesajlar: 1310
Kayıt: 15 Tem 2012 20:12
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Biraz da bunun için çaba gösterelim,lütfen!

Mesaj gönderen Equalero »

cCcKADIOGLUcCc yazdı: 17 Tem 2020 05:17 Bu oyunda bir şeylerin olmasını istiyorsanız, gerekli baskıyı yapmak zorundasınız. Oyunu yeni oyuncuların başlayabileceği ve eski oyuncuların oynamaya devam edeceği bir döngüye sokulması gerekiyor. Önce ellerindeki oyunu güzel bir döngüye sokmaları ve buna yönelik geliştirmeler yapmaları gerekiyor. Genişleme paketleri gibi şeyler bu iş yapıldıktan sonra ve buna yönelik şekilde yapılmalı.
Oyuna yeni başlayan bir oyuncunun sorunu kolsuz gibi hakir kesememek mi olcak acaba ? 😂
Champion Class


KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Cevapla