OYUN ÇÖKTÜ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Mesajlar: 1550
Kayıt: 09 Mar 2016 16:05

Re: OYUN ÇÖKTÜ

Mesaj gönderen Naveran »

Tekrar Selam Arkadaşlar

Saat 16:30 sularında meydana gelen erişim sorunu giderilip, durum stabil hale getirilmiştir. Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
msfakaya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Mesajlar: 4
Kayıt: 22 Nis 2020 03:09

Ay Yapım İkv'de

Mesaj gönderen msfakaya »

sunucuların yoğun olduğu veyahutta sunucunun yoğunluğu kaldırmadığı gibi söylentiler çıkıyor. Söylentilerin dayanak noktası neredeyse her gün olan geri sarmalar olduğunu hepimiz biliyoruz ama artık gına geldi. Emek verip bir takım materyaller elde ediyoruz (canımız çıkıyor), hop oyun 1 sn gecikiyor pat birden bağlantı koptu hatası, akabinde ya saatlerce sunucu erişime kapalı oluyor yada giriyoruz ve her iki seçenekte'de elimizin emeği gözümüzün nuru materyallerimiz alınmış.

ARTIK YETER, bono üretip oyunun içine etmişler zaten bir uçtan mücadele verip uğraşıyoruz bizim uğraşlarımızın boşa gittiği gibi oyunun hata vermesi de bu adamların işine geliyor ve ne hikmettir ki; dün 5 saat kapalı kalan oyunda hiç bir şey olmamış gibi getir zamazingoyu götür pılıyı pırtıyı etkinliği düzenleniyor ve açıklama bile yapılmıyor.

Yazıktır...
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 409
Kayıt: 24 Mar 2018 01:10
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Ay Yapım İkv'de

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Gerekli gördükleri açıklamayı Hızlı Destek üzerinden AhiEvran,Genel Etkileşim üzerinden Naveran yaptı.Bunun haricinde ise artık alışılan bir durum olduğu ve oyunun motorunun bulunduğu kaldırma düzeyi için farklı bakmamak gerekiyor.
Kilitli