A. Harita Sorunsalı

Burada Büyük hol bölgesinin bazı yerlerini işaretledim. Bkz:
Bölge tamamen simetrik ve birinin aynısı. Sadece "1" ile işaretlediğim bölge "Güvenli oda" olarak adlandırılan bir istisna Proflar söylemesin diye ben yazayım dedim (!) Bunun dışında bölgenin yarısını yapıp diğer yarısını adeta bir kopyala-yapıştır mantığıyla hazırlamışlar. Akrepler bronz akrep kopyası . Örümcekler de dişi örümcek kopyası bunun dışında farklı olarak 5 tane yaratık var , tamamen emekten yoksun bir çalışma.3-4 yıllık bir beklemenin ardından böyle bir bölge gelmesi oyuncularla dalga geçmekten başka bir şey değil.
2. ile işaretlediğim yer ise bir oyun hatası ve oradaki sütunun içinden karakter geçebilmektedir fakat lodos tarafındaki sütunun içinden ise geçilmemektedir.BU GÜNE KADAR BU OYUNDA ARZLAR TÜM GM'LER TARAFINDAN KAYIRILMIŞTIR.İşte bahsini ettiğim sütün , inanmıyorsanız geçin oyuna deneyin:

3. ile işaretlediğim yer ise bildiğiniz gibi gizit hainin olduğu bölgedir .İlerde yeni bir bölge gelirse hikayeye göre büyük hol görevlerini tamamlamış olmamız gerekiyor. Bkz: HUZURSUZLUĞUM Bu adamın da arz bölgesinde olması ne kadar tuhaf öyle değil mi ? Arzların kayırıldığına bir kanıt daha...
B. Yetenek Sorunsalı
Evet , bence bu en saçma sapan şey aslıda Yıldırım büyüsünün duvar içindeki yaratığa -1 vurması ve bb 3 tılsımının 15 puan bb ye rağmen her zaman "Savaşçı ve şifacı etkilerini bozdunuz." işlevini gerçekleştirmemesi.Zamanında bazı gm ler bunu defalarca görmezden geldiler. Karakter etkisi bilmem ne diye zırvaladılar. Bu bölgenin gelecek bölgelere bir hazırlık niteliği taşıdığını varsayarsak böyle bir açıklama asla kabul edilemez.Bu saçma ve aslında düzeltemedikleri sorunlara kıytırık cevaplar verdiler. Buyrun :
Erdogan yazdı:
Karakterlerin karakteristik özelliklerinin oyun içerisinde sabit kalmadığı anlarda kullanılan yeteneklerde ufak çaplı verimsizlikler yaşanabilir.
Erdogan yazdı:
Söylediğimiz gibi geçen süre içerisinde bazı incelemeler yaptık. Karakterlerin karakteristik özelliklerinin oyun içerisinde sabit kalmadığı anlarda kullanılan yeteneklerde ufak çaplı verimsizlikler yaşanabilir. Örneğin elektrik hasarı aldığınızda belirli bir ihtimal ile -1 değerinde değişebilen dirençleriniz gibi büyü bozmak için gerekli olan ihtimalinizde de yaşanan ufak çaplı bir değişim anında Büyü Bozma yeteneğinin Büyü Bozma III tılsımı ile beraber kullanıldığında %100 etkiye ulaşamaması durumu yaşanabilir.
Ayrıca bunun için foto atmakla uğraşmadım ama bir sorun daha var. O da yaratıkların canları yani enerjileri... 2060 elektik hasarı olan bir büyücüyü varsaydığımızda bazen 2 normal elektrik vuruşunda örümceği kesebilmesine rağmen bazen 3 vuruşta kesmektedir.Buna ciddi ciddi baktım. Hasar aynı fakat örümceğin canı değişken sizin vuruşunuz aynı olsa bile örümcek ölmüyor. Neyse başka sorunlar varken bununla uğraşmasınlar zaten
C. Tılsım Sorunsalı
En can alıcı nokta aslında burası.Hala değiştirilmeyen şu 200 m sınırı... Kaç kişi soyuldu tılsımı çalındı zarar etti de bir geliştirme yapılmadı. Biz de hala bekliyoruz . Buna rağmen fiyatlar tavanlarda...

Karakterlerde maximum 1.000.000.000 para olabilirken bb3 tılsımını üretmek için gerekli reçetelerin toplam maliyetinin 500+900 yani 1 t 400 m olması ne kadar ironik öyle değil mi. Bunun tek açıklaması bir dev yanlışlıkla klavyenin üstüne oturmuş ve sıfırları doldurmuş . Başka hiçbir amacı yok.
Hele şu şifacı tılsımları yok mu o da öldürüyor beni

Şimdi birileri çıkıp diyecek ki "ulan para benim sanane" yahu tamam da direnç bitince zaten adam mecbur direnç açacak 10 dk olursa kaç yazar 5 dk olursa . Oyuncular için kurulmuş saçma bir tuzaktan başka bir şey değil. Buna 1t 800 m veren varsa bir psikologa görünsün diyorum
EDİT-1: Bu oyun bu kadroyla asla gelişmeyecek kim ne derse desin.Forumda indirimleri eskiden DEV'ler yazardı şimdi gm ler yazıyor. Tek bir DEV(Developer) kalmadı kim geliştirecek bu oyunu ? Oyun dünyasından bihaber forum kuşu olmuş gm'ler mi yoksa Her etkinliği yüzüne gözüne bulaştıran Etkinlik Görevlileri mi ?
EDİT-2: Oyuncu sayısında olağanüstü bir azalma var. Kendi sunucum Sancak için söyleyeyim alım-satım neredeyse durdu duracak çok az alışveriş oluyor. Çemberlitaş bölgesine grup kurmak yarım saatten aşağı sürmüyor. Doğru dürüst ÇT atan kalmadı .
EDİT-3: Gm yalakaları bu konuya cevap yazmasın burda geçekleri yazdım. Aksini ispatlayın . Ona buna yaranmakla bir yere varılmaz bunu bilesiniz.
Okuyup zaman ayırdıysanız teşekkür ederim. İYİ FORUMLAR...