çanakkaleye taşınıyorum bu yüzden yaklaşık 3 ay falan oyuna giremicem bu süre içinde çoğu kişi beni geçecek ve beni geçennlerede yetişmem imkanzız olacak bu yüzden oyunu bırakmayı düşünüyorum şu son 3 gün beni son görüşleriniz
oyunda bazı sevdiğim saydığım kişiler var beni asla yanlız bırakmayanlar :
Baroche
YöRüKeFee
Arkantos
Godless
Hayrixpıtır
Sarıxcivcivvv
BuSeCe
Rüzgarxbereket
Alparlan
Alfaxavatar
Troyaxboran
Deccalx
burada ismi geçenlere çok teşekür ediyorum
hepiniz hakkınızı helal edin
geceninxkııyameti veda eder
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: geceninxkııyameti veda eder
En Doğrusunu Yapmışsın Kardeşim Darısı Başımıza 
- Ottomanxsadrazam
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Kimsenin seni geçmesine izin verme ve asla pes etme. Bide çanakkaleye nerden 3 ay sürüyor :?:
~
Kanka gel gel ! Beni unutmamışın nolduğunu faceden yaz ! Sakın arama ama.kadim yazdı:çanakkaleye taşınıyorum bu yüzden yaklaşık 3 ay falan oyuna giremicem bu süre içinde çoğu kişi beni geçecek ve beni geçennlerede yetişmem imkanzız olacak bu yüzden oyunu bırakmayı düşünüyorum şu son 3 gün beni son görüşleriniz
Baroche
YöRüKeFee
Arkantos
Godless
Hayrixpıtır
Sarıxcivcivvv
BuSeCe
Rüzgarxbereket
Alparlan
Alfaxavatar
Troyaxboran
Deccalx
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Ottomanxsadrazam
- Salgın Koruyucusu
Anlaşıldı çok yakın arkadaşsınız facebookda arkadaşsınız ve birbirinizde telefon numaralarınız var. :ugeek: Zekiyimdir.Yorukefe yazdı:Kanka gel gel ! Beni unutmamışın nolduğunu faceden yaz ! Sakın arama ama.kadim yazdı:çanakkaleye taşınıyorum bu yüzden yaklaşık 3 ay falan oyuna giremicem bu süre içinde çoğu kişi beni geçecek ve beni geçennlerede yetişmem imkanzız olacak bu yüzden oyunu bırakmayı düşünüyorum şu son 3 gün beni son görüşleriniz
Baroche
YöRüKeFee
Arkantos
Godless
Hayrixpıtır
Sarıxcivcivvv
BuSeCe
Rüzgarxbereket
Alparlan
Alfaxavatar
Troyaxboran
Deccalx
~
2 sene önceye kadar 5 yıl ÇAnakkaledeydik 2 mizde. Tayyinleri çıktı gittiler. Şimdi yine geliyolar.Ottomanxsadrazam yazdı:Anlaşıldı çok yakın arkadaşsınız facebookda arkadaşsınız ve birbirinizde telefon numaralarınız var. :ugeek: Zekiyimdir.Yorukefe yazdı:Kanka gel gel ! Beni unutmamışın nolduğunu faceden yaz ! Sakın arama ama.kadim yazdı:çanakkaleye taşınıyorum bu yüzden yaklaşık 3 ay falan oyuna giremicem bu süre içinde çoğu kişi beni geçecek ve beni geçennlerede yetişmem imkanzız olacak bu yüzden oyunu bırakmayı düşünüyorum şu son 3 gün beni son görüşleriniz
Baroche
YöRüKeFee
Arkantos
Godless
Hayrixpıtır
Sarıxcivcivvv
BuSeCe
Rüzgarxbereket
Alparlan
Alfaxavatar
Troyaxboran
Deccalx
Mustafa Kemal Atatürk
- Ottomanxsadrazam
- Salgın Koruyucusu
İnş. bir terslik olmazsa.Ottomanxsadrazam yazdı:Anladım ne güzel nihayet kavuşabileceksiniz. :ugeek:
Mustafa Kemal Atatürk
- kadim
- Cin Avcısı
- Lonca: Vuslatt
Yorukefe yazdı:2 sene önceye kadar 5 yıl ÇAnakkaledeydik 2 mizde. Tayyinleri çıktı gittiler. Şimdi yine geliyolar.Ottomanxsadrazam yazdı:Anlaşıldı çok yakın arkadaşsınız facebookda arkadaşsınız ve birbirinizde telefon numaralarınız var. :ugeek: Zekiyimdir.Yorukefe yazdı:Kanka gel gel ! Beni unutmamışın nolduğunu faceden yaz ! Sakın arama ama.kadim yazdı:çanakkaleye taşınıyorum bu yüzden yaklaşık 3 ay falan oyuna giremicem bu süre içinde çoğu kişi beni geçecek ve beni geçennlerede yetişmem imkanzız olacak bu yüzden oyunu bırakmayı düşünüyorum şu son 3 gün beni son görüşleriniz
Baroche
YöRüKeFee
Arkantos
5 deil 6 D
Godless
Hayrixpıtır
Sarıxcivcivvv
BuSeCe
Rüzgarxbereket
Alparlan
Alfaxavatar
Troyaxboran
Deccalx

- kadim
- Cin Avcısı
- Lonca: Vuslatt
kadim yazdı:Yorukefe yazdı:2 sene önceye kadar 5 yıl ÇAnakkaledeydik 2 mizde. Tayyinleri çıktı gittiler. Şimdi yine geliyolar.Ottomanxsadrazam yazdı:Anlaşıldı çok yakın arkadaşsınız facebookda arkadaşsınız ve birbirinizde telefon numaralarınız var. :ugeek: Zekiyimdir.Yorukefe yazdı:Kanka gel gel ! Beni unutmamışın nolduğunu faceden yaz ! Sakın arama ama.kadim yazdı:çanakkaleye taşınıyorum bu yüzden yaklaşık 3 ay falan oyuna giremicem bu süre içinde çoğu kişi beni geçecek ve beni geçennlerede yetişmem imkanzız olacak bu yüzden oyunu bırakmayı düşünüyorum şu son 3 gün beni son görüşleriniz
Baroche
YöRüKeFee
Arkantos
5 deil 6 D
Godless
Hayrixpıtır
Sarıxcivcivvv
BuSeCe
Rüzgarxbereket
Alparlan
Alfaxavatar
Troyaxboran
Deccalx
5 deil 6 ssene knk 2 senede ayrı kaldk bu sene 3 olcak yani toplam 8 senedir tanısyoz