Çanta hk.
- thebn
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Çanta hk.
Arkadaşlar bildiğimiz gibi çantamızda 24 karelik bir alan var ve çoğu zaman bu yetmiyor ve bu yüzden kasa erişimini getirdiler. Ama sizce de bir saçmalık yok mu bir yüzükle zırhım kapladığı alan aynı. Düşünüyordumda oyuna ağırlık sistemi getirilse nasıl olur. Rappelz'de ağırlık sistemi var ağırlığınızı geçmezse en eşyanızı koyduktan sonra 1 satır boş alan veriyor. Altta ise ağırlık barı var. %75 i falan geçtiğinde karakter koşmayı bırakıp yürümeye başlıyor. Tabi bu iksirler ve sürekli değiştirilen kıyafetler için sorun olabilir ve bazılarınızda başka oyunlardan alıntı yapıyorsun diyecektir ama ben sadece düşündüğümü söyledim.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Re: Çanta hk.
Bence böyle gayet iyithebn yazdı:Arkadaşlar bildiğimiz gibi çantamızda 24 karelik bir alan var ve çoğu zaman bu yetmiyor ve bu yüzden kasa erişimini getirdiler. Ama sizce de bir saçmalık yok mu bir yüzükle zırhım kapladığı alan aynı. Düşünüyordumda oyuna ağırlık sistemi getirilse nasıl olur. Rappelz'de ağırlık sistemi var ağırlığınızı geçmezse en eşyanızı koyduktan sonra 1 satır boş alan veriyor. Altta ise ağırlık barı var. %75 i falan geçtiğinde karakter koşmayı bırakıp yürümeye başlıyor. Tabi bu iksirler ve sürekli değiştirilen kıyafetler için sorun olabilir ve bazılarınızda başka oyunlardan alıntı yapıyorsun diyecektir ama ben sadece düşündüğümü söyledim.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
+1saltour100 yazdı:Bence böyle gayet iyithebn yazdı:Arkadaşlar bildiğimiz gibi çantamızda 24 karelik bir alan var ve çoğu zaman bu yetmiyor ve bu yüzden kasa erişimini getirdiler. Ama sizce de bir saçmalık yok mu bir yüzükle zırhım kapladığı alan aynı. Düşünüyordumda oyuna ağırlık sistemi getirilse nasıl olur. Rappelz'de ağırlık sistemi var ağırlığınızı geçmezse en eşyanızı koyduktan sonra 1 satır boş alan veriyor. Altta ise ağırlık barı var. %75 i falan geçtiğinde karakter koşmayı bırakıp yürümeye başlıyor. Tabi bu iksirler ve sürekli değiştirilen kıyafetler için sorun olabilir ve bazılarınızda başka oyunlardan alıntı yapıyorsun diyecektir ama ben sadece düşündüğümü söyledim.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
-1bence kötühaydegidelumm yazdı:+1saltour100 yazdı:Bence böyle gayet iyithebn yazdı:Arkadaşlar bildiğimiz gibi çantamızda 24 karelik bir alan var ve çoğu zaman bu yetmiyor ve bu yüzden kasa erişimini getirdiler. Ama sizce de bir saçmalık yok mu bir yüzükle zırhım kapladığı alan aynı. Düşünüyordumda oyuna ağırlık sistemi getirilse nasıl olur. Rappelz'de ağırlık sistemi var ağırlığınızı geçmezse en eşyanızı koyduktan sonra 1 satır boş alan veriyor. Altta ise ağırlık barı var. %75 i falan geçtiğinde karakter koşmayı bırakıp yürümeye başlıyor. Tabi bu iksirler ve sürekli değiştirilen kıyafetler için sorun olabilir ve bazılarınızda başka oyunlardan alıntı yapıyorsun diyecektir ama ben sadece düşündüğümü söyledim.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

ee +1-1=0 noldu şimdiCruicaL yazdı:-1bence kötühaydegidelumm yazdı:+1saltour100 yazdı:Bence böyle gayet iyithebn yazdı:Arkadaşlar bildiğimiz gibi çantamızda 24 karelik bir alan var ve çoğu zaman bu yetmiyor ve bu yüzden kasa erişimini getirdiler. Ama sizce de bir saçmalık yok mu bir yüzükle zırhım kapladığı alan aynı. Düşünüyordumda oyuna ağırlık sistemi getirilse nasıl olur. Rappelz'de ağırlık sistemi var ağırlığınızı geçmezse en eşyanızı koyduktan sonra 1 satır boş alan veriyor. Altta ise ağırlık barı var. %75 i falan geçtiğinde karakter koşmayı bırakıp yürümeye başlıyor. Tabi bu iksirler ve sürekli değiştirilen kıyafetler için sorun olabilir ve bazılarınızda başka oyunlardan alıntı yapıyorsun diyecektir ama ben sadece düşündüğümü söyledim.![]()

Video kaldırılmıştır.
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı

+1haydegidelumm yazdı:ee +1-1=0 noldu şimdiCruicaL yazdı:-1bence kötühaydegidelumm yazdı:+1saltour100 yazdı:Bence böyle gayet iyithebn yazdı:Arkadaşlar bildiğimiz gibi çantamızda 24 karelik bir alan var ve çoğu zaman bu yetmiyor ve bu yüzden kasa erişimini getirdiler. Ama sizce de bir saçmalık yok mu bir yüzükle zırhım kapladığı alan aynı. Düşünüyordumda oyuna ağırlık sistemi getirilse nasıl olur. Rappelz'de ağırlık sistemi var ağırlığınızı geçmezse en eşyanızı koyduktan sonra 1 satır boş alan veriyor. Altta ise ağırlık barı var. %75 i falan geçtiğinde karakter koşmayı bırakıp yürümeye başlıyor. Tabi bu iksirler ve sürekli değiştirilen kıyafetler için sorun olabilir ve bazılarınızda başka oyunlardan alıntı yapıyorsun diyecektir ama ben sadece düşündüğümü söyledim.![]()
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

2-1MagicxOzzy yazdı:+1CruicaL yazdı:ee +1-1=0 noldu şimdihaydegidelumm yazdı:+1saltour100 yazdı:Bence böyle gayet iyithebn yazdı:Arkadaşlar bildiğimiz gibi çantamızda 24 karelik bir alan var ve çoğu zaman bu yetmiyor ve bu yüzden kasa erişimini getirdiler. Ama sizce de bir saçmalık yok mu bir yüzükle zırhım kapladığı alan aynı. Düşünüyordumda oyuna ağırlık sistemi getirilse nasıl olur. Rappelz'de ağırlık sistemi var ağırlığınızı geçmezse en eşyanızı koyduktan sonra 1 satır boş alan veriyor. Altta ise ağırlık barı var. %75 i falan geçtiğinde karakter koşmayı bırakıp yürümeye başlıyor. Tabi bu iksirler ve sürekli değiştirilen kıyafetler için sorun olabilir ve bazılarınızda başka oyunlardan alıntı yapıyorsun diyecektir ama ben sadece düşündüğümü söyledim.
-1bence kötü![]()
bu arada bursadan gol haberi mi var
[youtube]http://youtu.be/FihR1z1j1gc[/youtube]

Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

+1
[/quote]
2-1
[youtube]http://youtu.be/FihR1z1j1gc[/youtube][/quote]
Hoparlörü hiç açamam ne diyo :mrgreen:
2-1
Hoparlörü hiç açamam ne diyo :mrgreen:
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

2-1CruicaL yazdı:+1
Hoparlörü hiç açamam ne diyo :mrgreen: [/quote]
klavye bozuk hç yazamam :roll:

Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

Hoparlörü hiç açamam ne diyo :mrgreen: [/quote]haydegidelumm yazdı:2-1CruicaL yazdı:+1
[youtube]http://youtu.be/FihR1z1j1gc[/youtube]
klavye bozuk hç yazamam :roll:[/quote]
:mrgreen: :mrgreen:Esprinin içine edeyim . Şimdi nasıl yazıyon la :?: :lol: